اخبار محرمانه - ایسنا / «ماتئو سالوینی» معاون نخستوزیر ایتالیا در گفتوگویی اظهار داشت تحریمهایی که با هدف تضعیف روسیه اعمال شدهاند، نتیجهای کاملا معکوس داشته، همانند بومرنگ برگشته و اقتصادهای غرب را به زانو درآوردهاند.
سالوینی تاکید کرد: «۱۹ دور تحریم که طی نزدیک به چهار سال اعمال شدهاند، همانند بومرنگ برگشته و اقتصادهای غرب را به زانو درآوردهاند.»
به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، معاون نخستوزیر ایتالیا افزود که این تحریمها باعث «جهش سرسامآور» قبوض انرژی خانوارهای ایتالیایی شده است.
سالوینی همچنین نسبت به روند فزاینده نظامیسازی اروپا هشدار داد؛ روندی که به گفته او بر پایه یک «تهدید خیالی» از سوی روسیه شکل گرفته است.
وی عنوان کرد: «وقتی هیتلر و ناپلئون هم نتوانستند با لشکرکشی مسکو را فتح کنند، بعید است افرادی مثل کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه، استارمر، نخستوزیر انگلیس یا مرتس، صدراعظم آلمان بتوانند به این هدف دست یابند.»
پیشتر نیز «میخائیل میشوستین» نخستوزیر روسیه گفته بود که مسکو فشار تحریمهای بیسابقه را پشت سر گذاشته و رشد اقتصادی این کشور از بسیاری از کشورهای اروپایی بهتر است.
بازار ![]()