اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند اقتصادی

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - پیام تبریک سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر:
🔹11 اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی کارگران خدوم ایران اسلامی، به‌ویژه جهادگران عرصه تولید در جبهه صنعت کشور و خانواده بزرگ فولاد مبارکه در اقصی نقاط ایران اسلامی تبریک عرض می‌نمایم. بی‌تردید، گردش چرخ صنعت و اقتصاد، مدیون زحمات و ازخودگذشتگی‌های کارگران عزیزمان است.
🔹بر خود لازم می‌دانم درگذشت کارگران حادثه تلخ انفجار اسکله شهید رجایی را خدمت خانواده‌های محترم ایشان و همه هم‌وطنان عزیز تسلیت و برای مصدومین و آسیب‌دیدگان این اتفاق ناگوار آرزوی صبر و سلامتی نمایم. پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(صلی‌الله‌علیه‌وآله)، به‌عنوان الگو و اسوه همه مسلمانان جهان، به دست کارگر بوسه زد و ما نیز به تبعیت از ایشان، دستان پرتوان این قشر عزیز را به گرمی می‌فشاریم و بوسه می‌زنیم بر دستانی که در سخت‌ترین شرایط هم اجازه ندادند چرخ صنعت کشور متوقف شود.
🔹بدون تردید افزایش تولید فولاد مبارکه در بدو راه‌اندازی از 2.4 میلون تن ظرفیت اسمی به بیش از 10 میلیون تن در گروه معظم فولاد مبارکه، گواهی است بر نقش بی‌بدیل کارکنان این مجموعه که طی چند نسل، به عنوان سرمایه‌های اصلی شرکت با به‌کارگیری حداکثر ظرفیت‌های موجود، دغدغه‌مندی نسبت به تحقق اهداف کلان شرکت و تحمل سختی‌هایی که اقتضای کار در محیط.های صنعتی بوده است، مسیر این پیشرفت‌ها را هموار نموده‌اند.
🔹اگر امروز صنعت فولاد از ظرفیت‌های لازم برای نقش‌آفرینی به‌عنوان پیشران تحقق اقتصاد غیر نفتی برخوردار است و کشورمان در زمره کشورهای برتر تولیدکننده فولاد جهان قرار گرفته است، مدیون مجاهدت‌ها و تلاش‌های کسانی هستیم که در نقش‌ها و سطوح مختلف، جامۀ مقدس کار بر تن کرده‌ و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند؛ امیدواریم در سال جاری نیز که با افتخارآفرینی ثبت 19 رکورد روزانه و 13 رکورد ماهانه در فروردین‌ماه آغاز شد، بتوانیم همچنان با مشارکت تک‌تک کارکنان دلسوزمان در قالبِ پویش "هر نفر؛ یک قدم رو به جلو" شاهد پیشرفت دسته‌جمعی در کل گروه باشیم.
🔹حفظ هرچه بیشتر کرامت همکاران، توجه به معیشت و خانواده‌های معزز آن‌ها در همه شرکت‌های گروه، از راهبردهای اساسی مدیریت فولاد مبارکه است، همچنان که برای توسعه متوازن کل گروه به‌عنوان یک خانواده منسجم برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به همین نسبت تلاش خواهیم کرد که دست در دست هم با همدلی و انسجام بیش‌ازپیش در کنار همکارانمان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی گروه فولاد مبارکه باشیم. 
🔹گروه فولاد مبارکه به‌عنوان موتور محرک صنعت کشور همواره سهم قابل توجهی در اشتغال‌زایی داشته و ما نیز کارگران پرشمار شاغل در گروه و شرکت‌های متعدد پیمانکار را طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور می‌‌دانیم و سعی خواهیم کرد تا به سهم خود قدردان زحمات و تلاش‌های کارگران دلسوز خود باشیم؛ به امید آنکه خدمت‌گزار خوبی برای این عزیزان بوده و دست در دست ایشان بتوانیم در عمل به شعار سال و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ گروه فولاد مبارکه در گستره ایران عزیز، پیشتاز و در خلق آینده‌ای بهتر برای هم‌وطنانمان مؤثر باشیم. 
ان‌شاءالله

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1357650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غذا در غزه تمام شد

چرا نرگس آبیار رمان «سووشون» را برای سریالش انتخاب کرد؟

مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

حقوق کارگر را چطور می‌توان پیگیری کرد؟‌

روند نزولی قیمت نفت بازهم ادامه یافت

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد

پرستو صالحی و ابتذال یک برنامه یوتیوبی!

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی‌ با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم اشتباه کردم!

عمان: مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

کارگران؛ قهرمانان فراموش شده سینما

آکسیوس از احتمال تعویق دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه

رهبر انصارالله: حملات آمریکا به یمن برای حمایت از تل‌آویو انجام می‌شود

بولتون: وزیر دفاع آمریکا استعفا کند

ساخت فصل دوم «شوگان» رسمی ‌شد

والتز: ترامپ آماده صلح با ایران است

خبر خوب سازمان امور مالیاتی برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

بابک زنجانی در مرخصی چه می‌کند؟

یک وزیر اقتصاد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند

ستایش بالاخره بله گفت

جلیلی: چرا برای طوفان الاقصی هیچ اثری ساخته نشده است؟

عمار حکیم: حشد شعبی نقش محوری در حفاظت از عراق دارد

حمله مجدد آمریکا به استان جوف یمن

رئیس‌جمهور موقت کره‌جنوبی استعفا کرد

نتانیاهو: هدف از جنگ آزادی اسرا نیست

ناریا هزارتوی یک قصه

آخر هفته چه فیلم هایی از رسانه ملی پخش می شود؟

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

بچه اول هستید یا آخر؟

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

ارز تجاری ارزان‌تر شد/ کاهش 1000 تومانی حواله یورو

نخست‌وزیر کره جنوبی استعفا کرد

زمین فوتبالو بزن به نام نوه‌ام

فعال اقتصادی: آمریکا دیگر بیشتر از این نمی‌تواند به ایران فشار اقتصادی وارد کند

واشنگتن پست: آیا دیپلماسی ضرب‌الاجلی ترامپ جواب می‌دهد؟

صندوق جدید بیت‌کوین معرفی شد

گزارش صداوسیما از سابقه بدعهدی‌های آمریکا در برابر ایران

اندیشکده آمریکایی: ترامپ صد روزه با خاورمیانه چه کرد؟

آخرین وضعیت نرخ سود بین بانکی

واکنش مدودف به توافق معدنی آمریکا و اوکراین

علی صادقی واقعا خنده‌اش گرفت

رقابت داوطلبان کنکور هنر و زبان‌های خارجی آغاز شد

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: ترامپ به دنبال همان هدف اوباما است؛ یک توافق استراتژیک با ایران

شگرد گلخونه ها برای رشد انفجاری گیاهان آپارتمانی

گزارش به وزیر کار درخصوص نحوه و نوع چیدمان کالاها در بنادر

«آواز بوقلمون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی