اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه اقتصادی

پتانسیل 20 میلیارد دلاری صادرات به کشور همسایه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق از امکان افزایش تجارت بین دو کشور به 20 میلیارد دلار در سالهای آتی خبر داد و گفت: در سال گذشته ارزش صادرات رسمی بین دو کشور حدود 12 میلیارد دلار بود.
یحیی آل اسحاق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2025 افزود: ایران و عراق دارای یک رابطه استراتژیک هستند که می‌تواند با محوریت اقتصادی رشد و توسعه یابد.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق اظهارداشت: در سال گذشته ما حدود 12 میلیارد دلار صادرات رسمی داشتیم و پیش‌بینی می‌شود که در سال‌ های آتی این رقم به 20 میلیارد دلار افزایش یابد که این امر از نظر ما قابل تحقق و امکان‌پذیر است.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌ها و حضور هیات‌های تجاری می‌تواند در این برنامه‌ریزی بویژه در بازار عراق نقش کلیدی ایفا کند، افزود: در اکسپوی امسال بزرگ‌ترین هیات‌هایی که به ایران آمده‌اند، مربوط به کشور عراق هستند.
بازار
حضور هیات 300نفره تجار عراقی
آل اسحاق با اشاره به حضور هیات‌هایی از کشورهای آفریقایی در ایران ادامه داد: حدود 300 مهمان حرفه‌ای از تجار و فعالان اقتصادی عراق به تهران آمده اند که شامل مسئولان اتاق‌های بازرگانی، نمایندگان شرکت‌ها، افراد تأثیرگذار و برنامه‌ریزان اقتصادی، روسای شوراهای سرمایه‌گذاری، معاونین و مشاورین وزرای اقتصاد و نفت و همچنین استانداران این کشور هستند.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق از برگزاری مذاکرات دوجانبه با تجار عراقی خبر داد و افزود: اتاق تهران جلساتی با استانداری‌ های استان‌های همجوار ایران برگزار کرد.
آل اسحاق با یادآوری اینکه بیشترین مبادلات تجاری ایران با عراق صورت می گیرد و در همه حوزه‌ها با این کشور روابط اقتصادی داریم، افزود: خدمات فنی و مهندسی تا صدور لوازم بهداشتی و ساختمانی و همچنین حوزه فناوری اطلاعات قابلیت صادرات به بازار عراق را دارد.
وی در عین حال بازار عراق را بازار مناسبی برای صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی دانست و اظهار امیدواری کرد که بتوان از این فرصت برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری بهره گرفت.
هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو از هشتم اردیبهشت با حضور 2 هزار شرکت و بازرگان از بیش از 100 کشور جهان در تهران آغاز به کار کرده است و دوازدهم اردیبهشت پایان می یابد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1357658/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

10 فیلم «وس اندرسون» از بد‌ترین تا بهترین

اعزام نماینده ویژه رهبر انقلاب به هرمزگان

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

حمله توپخانه‌ای سعودی به منطقه‌ای در یمن

نماهنگ سریال «بچه مهندس» با صدای روزبه حصاری

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

انفجار یک بندر در آلمان

حمله عناصر مسلح به شرق دیرالزور و یک ترور نافرجام در سوریه

معرفی جدیدترین فیلم «تام هاردی» برای طرفدارانش

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

انفجار در یک بندر در آلمان

تقدیر از نیکول کیدمن در کن 2025

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

اولین اخراجی تیم ترامپ؛ مشاور امنیت ملی کاخ سفید برکنار شد

وزارت بهداشت غزه: 91 درصد از ساکنان غزه در بحران غذایی قرار دارند

عاشقانه ای با شعر سعدی در مستوران

علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا به روایت المیادین

توئیت خبرنگار وال استریت ژورنال درباره زمان دور بعدی مذاکرات

به فرزندان باید چه ویژگی هایی هدیه دهیم؟

بعضی ها به مجلس فشار می‌آورند که علیه پلتفرم‌ها قانون مجازات تصویب کند!

رد پای سیمای رنج بر پرده سینما!

خواب سنگین قیمت طلا؛ سکه و دلار کمی تکان خوردند

مشاور امنیت ملی آمریکا: مذاکرات با روسیه رو به پیشرفت است

مشاور امنیت ملی آمریکا استعفا می‌کند

شیپور جنگ در هندوستان

رهبر انصارالله: فرار ناوهای آمریکایی از نیروهای یمنی؛ انگلیس منتظر باشد

3 شهید در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

حشمت فردوس از هواپیما میترسه!

طباطبایی: انداختن هزینه تکرار تجربه‌های ناموفق به گردن دولت و ‎رئیس جمهور نادرست است

پشت پرده استیضاح «صادق»

نفوذ در اسرائیل با هزار ترفند

غذا در غزه تمام شد

چرا نرگس آبیار رمان «سووشون» را برای سریالش انتخاب کرد؟

مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

حقوق کارگر را چطور می‌توان پیگیری کرد؟‌

روند نزولی قیمت نفت بازهم ادامه یافت

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد

پرستو صالحی و ابتذال یک برنامه یوتیوبی!

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی‌ با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم اشتباه کردم!

عمان: مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

کارگران؛ قهرمانان فراموش شده سینما

آکسیوس از احتمال تعویق دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی