يکشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۵
بین الملل

مخالفت ارتش لبنان درباره هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی

مخالفت ارتش لبنان درباره هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی
اخبار محرمانه - ایرنا/ برخی منابع لبنانی از مخالفت ارتش این کشور با هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم اشغالگر در خصوص عقب‌نشینی نظامیان این رژیم از مناطق آزمایشی خبر دادند. به گزارش ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / برخی منابع لبنانی از مخالفت ارتش این کشور با هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم اشغالگر در خصوص عقب‌نشینی نظامیان این رژیم از مناطق آزمایشی خبر دادند.
به گزارش شبکه المیادین، یک منبع رسمی در بیروت گفت که هیچ زمانی برای آغاز اجرای سازوکار «مناطق آزمایشی» تعیین نشده است.
المیادین افزود که ارتش لبنان با هر گونه هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم اشغالگر مخالفت می‌کند و تأکید کرده که پیش از خروج نظامیان ارتش رژیم اشغالگر از مناطق آزمایشی، هرگز به این مناطق وارد نخواهد شد.
این رسانه لبنانی همچنین گزارش داد که طرف آمریکایی عملیات هماهنگی میدانی را بر عهده خواهد داشت و هرگز حضور میدانی نخواهد داشت.
روز گذشته خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که یک هیات آمریکایی برای گفت وگو در مورد عقب نشینی رژیم صهیونیستی از «مناطق آزمایشی»، در لبنان حضور پیدا کرده است.
یک مقام نظامی لبنان به خبرگزاری فرانسه گفت که این هیات نظامی ایالات متحده با ارتش لبنان در بیروت دیدار کرده است تا در مورد اجرای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از یکی از «مناطق آزمایشی» گفت وگو کند.
بر اساس توافق‌نامه‌ای که در ۲۶ ژوئن (۵ تیر) حاصل شد، رژیم صهیونیستی به تدریج از مناطقی از جنوب لبنان عقب‌نشینی خواهد کرد.
به عنوان بخشی از این توافق‌نامه، ارتش لبنان کنترل کامل دو منطقه کوچک موسوم به «مناطق آزمایشی» را به دست خواهد گرفت.


نظرات شما