سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵
بین الملل

تظاهرات دوباره حریدی‌ها علیه سیاست‌های نتانیاهو

تظاهرات دوباره حریدی‌ها علیه سیاست‌های نتانیاهو
اخبار محرمانه - تسنیم /صدها نفر از یهودیان حریدی در شهر بنی‌براک در اعتراض به خدمت نظامی طلاب مدارس دینی تجمع کردند؛ اعتراضی که با شعارهای تند علیه فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /صدها نفر از یهودیان حریدی در شهر بنی‌براک در اعتراض به خدمت نظامی طلاب مدارس دینی تجمع کردند؛ اعتراضی که با شعارهای تند علیه فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی و تشدید اختلافات داخلی بر سر موضوع خدمت نظامی همراه شد.
صدها نفر از یهودیان حریدی در شهر بنی‌براک در اعتراض به خدمت اجباری طلاب مدارس دینی و بازداشت مخالفان خدمت نظامی تجمع کردند.
طبق گزارش وبگاه صدی البلد، این تجمع با حضور و رهبری اسحاق یوسف، خاخام ارشد پیشین رژیم صهیونیستی برگزار شد و نخستین حضور او در چنین اعتراضاتی به شمار می‌رود.
بر اساس گزارش‌ها، در جریان این تجمع شعارها و مواضعی علیه رئیس ستاد ارتش اسرائیل مطرح شد؛ به‌گونه‌ای که یکی از خاخام‌ها خواستار «محو نام و یاد او» شد.
حاضران در این تظاهرات همچنین ارتش رژیم صهیونیستی را به تلاش برای «ریشه‌کن کردن مذهب» متهم کردند و از جوانان حریدی خواستند از پیوستن به خدمت نظامی خودداری کنند.
با وجود تلاش حزب «شاس» برای منصرف کردن رهبران و اعضای خود از حضور در این اعتراضات، شماری از اعضای کنست وابسته به این حزب در تجمع شرکت کردند.
در مقابل، برخی چهره‌های مذهبی دیگر ضمن مخالفت با خدمت نظامی طلاب مدارس دینی، خواستار پرهیز از خشونت و خودداری از مسدود کردن جاده‌ها شدند.
این اعتراضات در شرایطی برگزار می‌شود که اختلاف میان کابینه نتانیاهو و احزاب حریدی بر سر موضوع خدمت نظامی حریدی‌ها افزایش یافته و طی روزهای گذشته نیز اعتراضات مشابهی در چند شهر برگزار شده بود که به اختلال گسترده در تردد و حمل‌ونقل منجر شد.


نظرات شما