چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴
اقتصادی

زمان شارژ کالابرگ اسفندماه اعلام شد

زمان شارژ کالابرگ اسفندماه اعلام شد
اخبار محرمانه - فارس / سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: شارژ اعتبار اسفندماه نیز طبق روال گذشته و بر اساس دهک‌بندی‌های ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: شارژ اعتبار اسفندماه نیز طبق روال گذشته و بر اساس دهک‌بندی‌های اعلام‌شده انجام می‌شود.
اعتبار کالابرگ الکترونیکی خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم از ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۴ شارژ می‌شود و مشمولان می‌توانند برای خرید اقلام اساسی از فروشگاه‌های مجاز اقدام کنند.
بازار
ایمان زنگنه، سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: شارژ اعتبار اسفندماه نیز طبق روال گذشته و بر اساس دهک‌بندی‌های اعلام‌شده انجام می‌شود.
وی افزود: همانند ماه‌های گذشته، فرآیند شارژ اعتبار از حدود پانزدهم هر ماه برای دهک‌های مختلف آغاز می‌شود و خانوارها می‌توانند مطابق رویه قبلی از اعتبار خود استفاده کنند.
به گفته وی اعتبار کالابرگ اسفند ۱۴۰۴ به‌صورت مرحله‌ای و بر اساس دهک درآمدی خانوارها شارژ می‌شود، به این صورت که دهک‌های اول تا سوم: از ۱۵ اسفند ۱۴۰۴، دهک‌های چهارم تا هفتم: از ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ و سایر خانوارها: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ می‌توانند از اعتبار کالابرگ خود استفاده کنند.
به این ترتیب، مرحله سوم شارژ کالابرگ الکترونیکی در سه بازه زمانی مجزا انجام می‌شود تا روند پرداخت‌ها منظم‌تر و هدفمندتر اجرا شود.


نظرات شما