اخبار محرمانه - تسنیم / سامانه جامع تجارت اعلام کرد سهمیه «واردات طلا از محل صادرات طلا و مصنوعات» برای فعالان این حوزه فعال شد.
سامانه جامع تجارت در اطلاعیهای اعلام کرد: سهمیهای با عنوان «واردات طلا از محل صادرات طلا و مصنوعات» برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان مصنوعات طلا فعال شده است.
سامانه جامع تجارت در اطلاعیهای اعلام کرد: طبق بند 4 و 5 دستورالعمل ثبتسفارشهای ارزی و در راستای تسهیل فرآیند رفع تعهد تولیدکنندگان و صادرکنندگان مصنوعات طلا، بدینوسیله به اطلاع کاربران میرساند؛
- سهمیه ای با عنوان «واردات طلا از محل صادرات طلا و مصنوعات» برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان مصنوعات طلا فعال گردید. عدد سهمیه مربوط به این حوزه توسط مرکز نوآوری هوشمند سازی و امنیت وزارت صنعت، معدن و تجارت، بر اساس استعلام از بانک مرکزی در خصوص میزان تعهد رفع نشده طلا برای هر شخص، اعمال خواهد شد. (این اقدام علیایحال بصورت مکاتبه رسمی با بانک مرکزی صورت خواهد گرفت)
- پروندههای ثبتسفارش شده از تعرفه طلا قبل از اجرای این طرح، همچنان در همان حوزه های سابق به فرایند ثبت سفارش ادامه خواهند داد.
- برای این حوزه سهمیه جدید، هیچگونه استثنا یا معافیتی اعمال نخواهد شد.
بازار ![]()