شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
بین الملل

بحرین و فرانسه توافقنامه همکاری دفاعی امضا کردند

بحرین و فرانسه توافقنامه همکاری دفاعی امضا کردند
اخبار محرمانه - ایرنا /بحرین و فرانسه توافقنامه همکاری دفاعی دوجانبه امضا کردند که افزون بر گسترش همکاری‌های نظامی، مبادله اطلاعات راهبردی را نیز شامل می‌شود. به گزارش خبرگزاری ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا /بحرین و فرانسه توافقنامه همکاری دفاعی دوجانبه امضا کردند که افزون بر گسترش همکاری‌های نظامی، مبادله اطلاعات راهبردی را نیز شامل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، این توافقنامه همکاری دفاعی روز جمعه پس از مذاکرات «حمد بن عیسی آل خلیفه» شاه بحرین و «امانوئل مکرون» رئیس‌ جمهور فرانسه در کاخ الیزه در پاریس امضا شد.
این توافقنامه همکاری دفاعی از سوی بحرین توسط «شیخ ناصر بن حمد آل خلیفه» مشاور امنیت ملی و دبیرکل شورای عالی دفاع بحرین و از سوی جمهوری فرانسه توسط «آنسی روفو» وزیر معاون وزارت نیروهای مسلح و بازنشستگان نظامی این کشور، امضا شد.
بازار
در جریان مذاکرات، دو طرف بر لزوم ادامه همکاری برای گسترش حوزه‌های تعامل دوجانبه تاکید کردند و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و تلاش‌های جاری برای پایان دادن به درگیری‌ها از طریق گفت‌ و گو و راه‌ حل‌های دیپلماتیک را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
دفتر «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه در بیانیه ای اعلام کرد که این توافقنامه شامل مفادی برای تبادل اطلاعات راهبردی بین دو کشور نیز می شود.
این بیانیه افزود:‌ این توافق‌ نامه افق‌ های جدیدی را برای همکاری‌ های صنعتی در حوزه دفاعی باز می‌کند و همبستگی بین دو کشور را در پرتو افزایش تنش‌ ها در سطوح ژئوپلیتیکی جهانی و منطقه‌ای تقویت خواهد کرد.


نظرات شما