اخبار محرمانه - فارس / یک روزنامه آمریکایی گزارش داده ایران در مذاکرات مسقط با توقف غنیسازی اورانیوم در خاک خودش مخالفت کرده است.
روزنامه والاستریتژورنال مدعی شده نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات امروز در مسقط با پایان دادن به عنیسازی سوخت هستهای موافقت نکردهاند. این روزنامه در ادامه گفته مقامهای ایران با وجود این برای همکاریها جهت دستیابی به یک راهکار دیپلماتیک ابراز آمادگی کردهاند.
والاستریتژورنال نوشته دو طرف در مذاکرات خود در عمان امروز جمعه تغییر قابل توجهی در مواضع اولیهشان ایجاد نکردند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا درباره موضوع هستهای با واسطه عمان پیش از ظهر امروز (جمعه) در مسقط پایتخت عمان آغاز شد و وزیر خارجه ایران سید عباس عراقچی و استیو ویتکاف به صورت جداگانه با بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان ملاقات کردند.
عراقچی در دور نخست دیدارش با همتای عمانی نقطهنظرات و پیشنهادهای ایران درباره مباحث مذاکراتی، مطالبات و ملاحظات ایران را تبیین کرد.جمهوری اسلامی ایران از ابتدا اعلام کرده بود که در پی مذاکراتی است که منتج به نتیجه شود و ضمن حفظ حقوق هستهای ایران، زمینه رفع تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی را فراهم کند.طرف آمریکایی در روزهای گذشته گفته بود که به دنبال انجام مذاکراتی گسترده با تهران است که مسائل موشکی و منطقهای را شامل شود.
بازار ![]()