يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴
بین الملل

نفتالی بنت: نتانیاهو در نابودی حماس شکست خورده است

نفتالی بنت: نتانیاهو در نابودی حماس شکست خورده است
اخبار محرمانه - نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در انتقاد از سیاست کابینه نتانیاهو در نوار غزه گفت نخست‌وزیر اسرائیل در نابودی حماس با شکست مواجه شده است. «نفتالی بنت» نخست‌وزیر ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در انتقاد از سیاست کابینه نتانیاهو در نوار غزه گفت نخست‌وزیر اسرائیل در نابودی حماس با شکست مواجه شده است.
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در پی آغاز اعتصابات سراسری در فلسطین اشغالی در محکومیت سیاست‌های کابینه نتانیاهو در غزه گفت نتانیاهو تنها برای ایجاد یک جنگ داخلی میان دو جریان سیاسی تلاش می‌کند، اما تمام اسرائیلی‌ها می‌خواهند همه اسرا بازگشته و حماس نابود شود.
بنت تصریح کرد: دولت نتانیاهو در دستیابی به این دو هدف مشخص شده با شکست مواجه شده و به دلیل اولویت دادن به مسائل سیاسی در برابر زندگی اسرائیلی‌ها، ما دچار یک فرسایش بی‌سابقه در نیروهای احتیاط شده‌ایم و بیشتر کشورها مواضعی بر علیه ما اتخاذ می‌کنند.
خانواده‌های اسرای اسرائیلی در نوار غزه هم امروز در بیانیه‌ای اعلام کردند: نتانیاهو به خواسته ما برای آزادی اسرا بی‌توجهی کرده و ما از دونالد ترامپ می‌خواهیم تمام اسرا را به خانه بازگرداند.
در ادامه بیانیه آمده است: زمان رو به پایان است و اگر هم اکنون اسرا را باز نگردانیم، آنان را برای همیشه از دست خواهیم داد. ما خواستار اعتصاب سراسری در اسرائیل تا آزادی تمام اسرا هستیم. 
سرزمین‌های اشغالی از صبح روز یکشنبه شاهد اعتصاب گسترده و اعتراضات از وبستن جاده‌های اصلی تحت رهبری خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه بوده است.
خانواده‌های اسرای صهیونیست همواره خواستار پایان جنگ و توافق تبادل اسرا با حماس و بازگشت اسیران خود هستند و ارتش ارائیل خواستند تا از خطر اشغال مجدد شهر غزه خودداری کند.
بازار


نظرات شما