اخبار محرمانه - رئیسجمهور اوکراین در آستانه سفر به واشنگتن به همراه رهبران اروپایی، درخواست رئیسجمهور آمریکا برای توافق صلح بدون وجود توافقی برای آتشبس را رد کرده و گفت که «صلح تحت فشار تسلیحات غیرممکن است».
«اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا امروز یکشنبه در بروکسل در نشست خبری مشترکی با «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین که پس از مذاکرات فشرده روسای جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا درباره جنگ اوکراین برگزار شده است، گفت که اوکراین باید بتواند تمامیت ارضی خود را حفظ کند.
فون درلاین همچنین با اشاره به مشارکت خود و دیگر رهبران اروپایی در دیدار «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا و رئیسجمهور اوکراین دوشنبه 18 اوت در کاخ سفید گفت که «فردا زمانی است که اوکراین درباره سرنوشت خود تصمیم خواهد گرفت.»
او تاکید کرد که اتحادیه اروپا آماده حمایت از اوکراین در راستای تحقق «صلحی عادلانه و بادوام» تا هر زمانی است که لازم باشد.
رئیسجمهور آمریکا در پیامی پس از نشست آلاسکا گفته بود که رهبران اروپایی به توافق رسیدهاند باید به جای یک «توافق آتشبس» مستقیما به سمت یک «توافق صلح» رفت، موضعی که موجب نگرانی مقامات کییف از عجله ترامپ برای رسیدن به توافقی سریع در این زمینه شده است که منافع اوکراین در آن تامین نخواهد شد.
در همین راستا، زلنسکی در نشست خبری با رئیس کمیسیون اروپا درخواست ترامپ برای توافق صلح به جای توافق آتشبس را رد کرد.
او تاکید کرد: توافق تحت فشار تسلیحات غیرممکن است. بنابراین، توافق برای آتشبس و پایان دادن به جنگ ضرورت دارد. پوتین نمیخواهد کشتارها را متوقف کند اما باید این کار را انجام بدهد.
بازار ![]()