دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم
اخبار محرمانه - ایلنا /معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ادامه اختصاص ارز واردات برنج در سال جاری، گفت: اختلال در بازار برنج نداریم. اکبر فتحی، ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا /معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ادامه اختصاص ارز واردات برنج در سال جاری، گفت: اختلال در بازار برنج نداریم.
اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به خبر معطلی و تاخیر چند ماهه تخصیص ارز ترجیحی برای واردات برنج و نامه دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج خطاب به معاون اول رئیس‌جمهور مبنی بر هشدار در خصوص توقف واردات برنج، گفت: ما هیچ‌گونه اختلالی در واردات برنج نداریم.
توقف واردات برنج با هدف حمایت از تولید داخل
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه اختلال در واردات برنج تنها به فصل کشت برنج مربوط می‌شود، گفت: براساس مصوبه دولت ما 4 ماه از سال را با هدف حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی برنج شاهد توقف واردات برنج هستیم.
بازار
فتحی افزود: توقف واردات برنج تنها مربوط به 4 ماهی است که فصل کشت برنج است و این کار با هدف حمایت از تولید داخل صورت می‌گیرد.
حمایت دولت از واردات برنج و کالاهای اساسی
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ارز مورد نیاز واردات برنج تامین شده است. دولت با وجود همه تنگناهای مالی که با آن مواجه است، کمک کرد تا کمبود تولید داخل با تخصیص ارز کالاهای اساسی و محصولات مورد نیاز مردم، جبران و کالاهای اساسی مورد نیاز مصرف کنندگان تامین شود.
فتحی افزود: بر همین اساس دولت در کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلف، حمایت‌های لازم را انجام داد.
واردکننده هیچ‌گاه به فوریت به ارز دسترسی نداشته است
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه هم ارز مورد نیاز واردات برنج تامین شده و هم طبق سنوات قبل این کار انجام می‌گیرد، افزود: در مورد ارز، هیچ‌گاه این گونه نبوده است که واردکننده به فوریت به ارز دسترسی پیدا کند.
فتحی ادامه داد: این کار فرایندی دارد که واردکننده می‌بایست طی کند. پس از درخواست ارز ازسوی واردکننده، معاونت مربوطه در وزارت جهاد کشاورزی، نظر دستگاه را به بانک مرکزی اعلام می‌کند و آن فرایند طی می‌شود. این فرایند کمی زمان‌بر است و زمان آن در اختیار وزارت جهاد کشاورزی نیست.


نظرات شما