پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

گزارش سخنگو از مصوبات هیات دولت؛ از قیمت نان تا فیلترینگ و واگذاری ایران‌خودرو

گزارش سخنگو از مصوبات هیات دولت؛ از قیمت نان تا فیلترینگ و واگذاری ایران‌خودرو
اخبار محرمانه - ایسنا /سخنگوی دولت گفت: حل ناترازی‌های بانکی و راه‌حل‌های آن در دولت در حال بررسی است. گزیده اظهارات سخنگوی دولت: 🔹موضوع نان به دلیل اهمیت آن در معیشت مردم و ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /سخنگوی دولت گفت: حل ناترازی‌های بانکی و راه‌حل‌های آن در دولت در حال بررسی است.
گزیده اظهارات سخنگوی دولت:
🔹موضوع نان به دلیل اهمیت آن در معیشت مردم و نگرانی‌های موجود، در حال بررسی دقیق و چندجانبه است. در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم جدید، اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها به مردم انجام خواهد شد.
🔹در خصوص رفع فیلترینگ پلتفرم‌های دیگر، موضوع فراموش نشده و در دست پیگیری دولت قرار دارد. روند بررسی‌ها ادامه دارد و در زمان مقتضی تصمیمات لازم اعلام خواهد شد.
🔹در مورد افزایش قیمت خودرو توسط ایران‌خودرو، باید توجه داشت که این اقدام با هماهنگی و از طریق شورای رقابت صورت گرفته است.
🔹دولت مخالف رفتارهای خودسرانه است، اما هم‌زمان به نهادهای قانونی نیز احترام می‌گذارد. درباره واگذاری مدیریت ایران‌خودرو به شرکت کروز نیز دولت بر اجرای دقیق تعهدات نظارت دارد و از حقوق مردم صیانت خواهد کرد.
🔹در مورد موضوع مطرح‌شده در کردستان نیز استاندار مربوطه توضیحات لازم را ارائه کرده و در صورت نیاز به شفاف‌سازی بیشتر، مسئولان مربوطه پاسخگو خواهند بود.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه، هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت امام علی‌بن محمّد الهادی(ع) و عید غدیر، بیان کرد: نحوه تأسیس، فعالیت و انحلال شبکه بانکی و مدیریت شبکه بانکی در جلسه اخیر دولت مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.
وی افزود: هم‌چنین امروز موضوع واردات خودرو مصوب شد و وزیر صمت توضیحات کامل را داده‌اند، هم‌چنین امروز مجوز پیش‌امضای موافقت تجاری ایران و چین را داشتیم که توسط وزارت صمت مطرح و مصوب شد، مصوبه آیین‌نامه سایبری نیز طبق قانون بودجه را هم داشتیم.
سخنگوی دولت درباره اقدامات دولت برای رفع ناترازی‌ها اظهار داشت: ناترازی برق و راهکارهای حل و جلوگیری از قطعی گاز در زمستان در دولت در حال بررسی است و سازوکارهای اجرایی پیش‌بینی می‌شود و می‌کوشیم طوری عمل شود که شاهد قطعی گاز در زمستان نباشیم.
مهاجرانی عنوان کرد: مدیریت مصرف برق دنبال می‌شود و بخش زیادی از مصرف برق در ادارات است که برای نور و سرمایش است. ناترازی‌ای که در چند دهه شکل گرفته است، یک‌شبه قابل حل نیست ولی در مسیر اصلاح هستیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره سرانجام بانک آینده گفت: بانک مرکزی برنامه اصلاحی خود را برای بانک‌های ناتراز اعلام کرده است و در نهادهای مربوطه باید تصمیم‌گیری شود و رضایت سهامداران و عموم جامعه مد نظر است.
ادامه دارد... 
بازار


نظرات شما