پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
سیاسی

ادعای آکسیوس در خصوص جزئیات گفتگوی ترامپ با نتانیاهو درباره ایران

ادعای آکسیوس در خصوص جزئیات گفتگوی ترامپ با نتانیاهو درباره ایران
اخبار محرمانه - انتخاب / آکسیوس نوشت: یک مقام اسرائیلی و یک مقام آمریکایی گفت: رئیس‌جمهور ترامپ در تماس تلفنی روز دوشنبه با نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو گفته است که به ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انتخاب / آکسیوس نوشت: یک مقام اسرائیلی و یک مقام آمریکایی گفت: رئیس‌جمهور ترامپ در تماس تلفنی روز دوشنبه با نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو گفته است که به احتمال رسیدن به یک توافق هسته‌ای با ایران باور دارد و به همین دلیل در حال حاضر با اقدام نظامی مخالف است.
تماس میان ترامپ و نتانیاهو چند روز پیش از پایان ضرب‌الاجل دوماهه‌ای صورت گرفت که ترامپ برای دستیابی به توافق به ایران داده بود.
مقامات ایرانی در حال نهایی‌کردن پاسخ خود به پیشنهاد توافق هسته‌ای آمریکا هستند و انتظار می‌رود که این هفته به‌طور رسمی آن را رد کنند.
دور ششم مذاکرات هسته‌ای میان استیو ویتکوف، فرستاده کاخ سفید، و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، قرار است روز یکشنبه در عمان برگزار شود.
پشت‌ صحنه:
به گفته منابع، در تماس 40 دقیقه‌ای روز دوشنبه، نتانیاهو به ترامپ گفت که ایرانی‌ها استاد وقت‌کشی هستند و بنابراین باید با یک تهدید نظامی معتبر مواجه شوند.
با این حال، یک مقام اسرائیلی گفته: «ترامپ قانع‌شده به نظر نمی‌رسید.»
مقامات افزودند که ترامپ به نتانیاهو گفته ایرانی‌ها «لجباز» هستند و از رفتار آنها کلافه شده، اما معتقد است که می‌توان آنها را متقاعد به توافق کرد و می‌خواهد ببیند در دور بعدی مذاکرات چه اتفاقی می‌افتد.
چند رسانه اسرائیلی نیز بخش‌هایی از این مکالمه را گزارش کرده‌اند.
وضعیت فعلی:
روز یکشنبه، ترامپ و تقریباً تمام اعضای ارشد تیم سیاست خارجی‌اش در کمپ‌دیوید گرد هم آمدند و ساعت‌ها درباره استراتژی آمریکا در قبال بحران هسته‌ای ایران و جنگ در غزه گفت‌و‌گو کردند.
بازار


نظرات شما