بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - ایسنا /رونمایی از پوستر نمایش بهاره رهنما، اجرای سهروزه نمایش «باغ عدن» در تماشاخانه «ایرانشهر»، تعیین مسئولیت اعضای هیات مدیره مرکزی خانه تئاتر و جزئیاتی از جشنواره فیلم سایه از تازهترین خبرهای تئاتر و سینما هستند. پوستر نمایش «دورهمی بانوی اول» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما رونمایی شد.
در آستانه آغاز نمایش «دورهمی بانوی اول» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما از پوستر این اثر با طراحی پریا قاسمخانی رونمایی شد.
بهاره رهنما، السا فیروزآذر و هدیه محقق بازیگران این نمایش هستند و این درحالیاست که رضا کیانیان، هومن حاجی عبداللهی، ایوب آقاخانی و علی اوجی به عنوان صداپیشه، گروه را همراهی میکنند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: تهیهکننده: گروه جهان وینش و موسسه فرهنگی بارانسا، مجری طرح و مدیر تولید: امیرحسین غفاری، مشاور پروژه: محمود زندهنام، دستیار اول کارگردان: مهدی آقابابایی، مدیر صحنه و لباس: سحر یوسفی، منشی صحنه: مائده ترحمی، طراح حرکت: سارینا شاد، طراح نور و صحنه: رسول دلریش، دستیاران نور: حمید سلامی و محمد ابوالحسنی، طرح و اجرای لباس: بهاره رهنما، ماریا بشیریها، طراح صدا و موسیقی: امیر صدیقیان، خواننده: یکتا اعتمادی، خواننده و نوازنده عود: حمیدرضا کیانی، طراح پوستر: پریا قاسمخانی، طراح گریم: مریم رهنما، عکاس: محمد صالح رحمت پیشه، دستیار کارگردان: سحر یوسفی، مشاور تبلیغات و رسانه: صدف رضاپور، روابط عمومی: تبسم کشاورز و ...
«دورهمی بانوی اول» از دهم اردیبهشت ماه ساعت19، در تالار حافظ روی صحنه خواهد رفت و علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت روزهای آینده این نمایش از یازدهم اردیبهشت ماه ساعت 12 به سایت تیوال مراجعه کنند.

اجرای 3 روزه «باغ عدن» در تماشاخانه ایرانشهر
نمایش «باغ عدن» به نویسندگی احسان معجونی و کارگردانی شایان افشردی به مدت 3 روز در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میرود.
به گزارش روابط عمومی تماشاخانه ایرانشهر، این نمایش با بازی فرزانه میدانی و احسان معجونی به مدت 3 روز در تاریخهای 17، 18 و 19 اردیبهشت، هر روز ساعت 18:45، در سالن استاد سمندریان به صحنه میرود.
در «باغ عدن»، سید مهدی موسوی تبار طراح صحنه، نیلوفر نقیب ساداتی و محمدرضا رحمتی طراحان نور، سارا مژده طراح لباس، سپهر اصغری طراح صدا، اشکان ذهتاب مدیر پروژه، رها امامی منشی صحنه، امید شوندی ساخت تیزر، علی ایمانی دستیار کارگردان، محمد جواد شیخ مدیر صحنه و کیارش مسیبی عکاس، شایان افشردی را همراهی میکنند.
علاقهمندان به تهیه اینترنتی بلیتهای این نمایش میتوانند به سایت تماشاخانه یا سامانه تیوال مراجعه کنند.

تعیین وظایف هیات مدیره خانه تئاتر
رییس، نایب رییس، مسئول امور مالی و دبیر جلسات هیات مدیره خانه تئاتر انتخاب شدند.
به گزارش گروه خبر سایت خانه تئاتر، در نخستین جلسه هیات مدیره جدید خانه تئاتر که دیروز سه شنبه (9 اردیبهشت) برگزار شد، با رای اعضای اصلی هیات مدیره افراد زیر انتخاب شدند:
محمد بهرامی (رییس هیات مدیره)
مجید قناد (نایب رییس هیات مدیره)
بهرام ابراهیمی (مسئول امور مالی)
مهدی موسی خانی (دبیر جلسات)
در این جلسه محمد بهرامی، مریم رحیمی، محمودرضا رحیمی، رضا دادویی، مجید قناد، بهرام ابراهیمی، مهدی موسیخانی (اعضای اصلی) و سید جواد روشن، علی گودینی به عنوان اعضای علیالبدل هیئت مدیره، مهدی قلعه (بازرس اصلی) و شهرام احمدزاده (بازرس علی البدل) حضور داشتند.
ساخت فیلم «سکانس دوازدهم ... بازنویسی»
فیلم سینمایی «سکانس دوازدهم ... بازنویسی» به تهیهکنندگی مشترک بابک سعیدی و طاها خانجانی، نویسندگی بابک سعیدی و به کارگردانی طاها خانجانی جلوی دوربین رفت.
طبق خبر رسیده، این فیلم بلند سینمایی با به پایان رساندن مراحل تولید آماده برای شروع تدوین و مراحل فنی میشود و پس از آن در سینماهای هنر و تجربه سراسر کشور به نمایش برای عموم در میآید.
حسین باشه آهنگر، مهرناز افلاکیان، یلدا عباسی، رضا افشار و توحید حسینپور در این فیلم بازی کردهاند.
در خلاصه داستان آمده: افشار پس از 9 ماه از کُما به هوش اومده و حرفهایی میشوند که…
از دیگر عوامل این فیلم سینمایی میتوان به بابک سعیدی (نویسنده)، سید ارس رزاز (سرپرست گروه کارگردان و مدیر برنامه ریزی)، بابک سعیدی (مدیر فیلمبرداری)، رضا خداداد (دستیار اول فیلمبردار)، مجتبی برهانی زاده (مدیر تولید)، محسن نوروزی (طراح صحنه)، مرتضی اصلان زاده (مدیر صدا برداری)، مهرناز عباسی (طراح لباس)، ارسلان ابراهیمی (دستیار اول کارگردان و برنامه ریز)، مونا نجفی (منشی صحنه)، الناز ایرانی (عکاس)، علی کاظمی (عکاس و فیلمبردار پشت صحنه)، عاطفه نوذری (طراح گریم)، داوود رحیمی (مدیر تدارکات) و سارا حدادی (مشاور رسانهای) اشاره کرد.
در کارنامه کاری طاها خانجانی کارگردان این فیلم سینمایی میتوان به کارگردانی تئاتر و فیلم کوتاه اشاره کرد. نمایش «آنتیاویل»، فیلمهای کوتاه «فوگ»، «کوهبر» و «کف خواب» از دیگر آثار او هستند. همچنین گروه سازنده این فیلم سینمایی در تدارک ساخت یک سریال 24 قسمتی برای شبکه نمایش خانگی با نام موقت «فالش» هستند.

بازگشت جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» بعد از سه سال/جایزهای تازه برای بهترین فیلم اقتباسی
چهاردهمین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» پس از سه سال وقفه با همت دانشجویان دانشگاه سوره و با چند تغییر دوباره برگزار میشود.
بهگزارش روابطعمومی چهاردهمین دوره جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه، نشست خبری چهاردهمین دوره از جشنواره، صبح روز دهم اردیبهشت، در دانشگاه سوره با حضور احمدرضا کاویار، مدیر امورفرهنگی و فوقبرنامه، عرشیا صادق کمالی، دبیر جشنواره، محمدجواد ارمبین، قائممقام دبیر جشنواره، نرگس سید حسینی، مدیر روابطعمومی برگزار شد.
احمدرضا کاویار با اشاره به احیای دوباره جشنواره سایه گفت: چند سالی بود که این جشنواره برگزار نمیشد اما خوشبختانه با تلاش دانشجویان، این رویداد فرهنگی بار دیگر به جریان افتاد. دانشگاه سوره همواره از برگزاری و توسعه جشنوارههای دانشجویی حمایت کرده است. جشنواره سایه یکی از مهمترین جشنوارههای دانشجویی در حوزه فیلم کوتاه محسوب میشود و هدف ما تقویت و پشتیبانی از آن است. خوشحالیم که فضای همدلی میان دانشجویان و مسئولان برای تحقق این هدف شکل گرفته است و امیدواریم همهچیز به بهترین شکل پیش برود.
در ادامه، عرشیا صادق کمالی، دبیر جشنواره، با اشاره به ضرورت برگزاری چنین رویدادی در دانشگاه سوره اظهار کرد: نبود جشنوارهای سینمایی در فضای دانشگاه واقعاً احساس میشد. از همان ابتدای ورود به دانشگاه، با جدیت پیگیر احیای جشنواره شدیم و در این مسیر از همراهی مسئولان دانشگاه و تیم دبیرخانه دورههای پیشین بهره گرفتیم. دغدغههای مشترکی داشتیم؛ از نبود بودجه برای تولید آثار تا کمتوجهی به فیلمهایی با هزینهی اندک. به همین دلیل تمرکز ما بر خلاقیت آثار است، نه میزان بودجهی آنها. یکی دیگر از رویکردهای مهم ما، ایجاد پیوند میان دانشجویان و بدنهی سینمای حرفهای کشور بود.
او درباره روند اجرایی جشنواره توضیح داد: فراخوان جشنواره در تاریخ 11 بهمن 1403 منتشر شد. در ابتدا بهدلیل همزمانی با جشنواره فیلم فجر، نگران بودیم که بازتاب مناسبی نداشته باشد؛ اما خوشبختانه فراخوان دیده شد و با استقبال خوبی مواجه شدیم. در این دوره، بخش انیمیشن نیز به جشنواره بازگشته است. جشنواره در دو بخش رقابتی و کارگاهی برگزار میشود. در بخش رقابتی، آثار در دو گروه «کلاسیک» و «نور» داوری خواهند شد. در بخش کارگاهی نیز 321 اثر دریافت شد که پس از داوری اولیه، 76 اثر برای ارائه طرح انتخاب شدند و در نهایت 25 اثر به جلسات منتورشیپ راه یافتند.
او ادامه داد: پیام سعیدی، عطا مجابی و جابر رمضانی مسئولیت هیأت انتخاب در بخش کارگاهی را برعهده داشتند. همچنین شهرام مکری، پوریا کاکاوند، امیرمحمد عبدی و مرجان اشرفیزاده از منتورهای جشنواره هستند. همچنین ما همچنین تلاش کردیم برای نخستین بار آرشیوی از جشنواره سایه تهیه و ثبت کنیم.
در بخش دیگری از برنامه، محمدجواد ارمبین، قائممقام دبیر جشنواره گفت: جشنواره در دههی اول خردادماه برگزار خواهد شد و هماکنون در حال مذاکره برای برگزاری آن در پردیس سینمایی آزادی هستیم. یافتن مکانی که هم فضای هنری داشته باشد و هم دسترسی مناسبی برای دانشجویان فراهم کند، دشوار بود. بهزودی تاریخ و مکان دقیق برگزاری اعلام خواهد شد. همچنین با حضور اساتید برجستهی سینمای ایران، کارگاههایی رایگان برگزار میشود که ثبتنام برای حضور در آنها الزامی است و اولویت حضور با کسانی است که با ارجاع به روابط عمومی بلیت فراهم کرده باشند.
او درباره جوایز این دوره گفت: در بخش رقابتی کلاسیک، جوایز بهترین فیلم در قالبهای داستانی، مستند، انیمیشن و تجربی، همچنین بهترین فیلم از نگاه دانشجویان سوره، بهترین فیلم از نگاه منتقدان و بهترین فیلم از نگاه مخاطبان اهدا خواهد شد. این جوایز شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی است. در کنار آن، جوایز فردی نیز در رشتههای کارگردانی، فیلمبرداری، فیلمنامه، تدوین، بازیگری مرد و زن و طراحی پوستر فیلم اهدا میشود. در گروه «نور» نیز به بهترین فیلم این بخش، تندیس نور و لوح تقدی تعلق میگیرد. همچنین در بخش کارگاهی جلسه پیچینگ بعد از تکمیل فیلمنامه پذیرفته شدگان جلسه پیچینگ با سرمایهگذاران برگزار خواهد شد و آثار منتخب مستقیم به بخش رقابتی پانزدهمین دوره جشنواره راه پیدا می کنند. جالب اینکه در این دوره نسبت به دورهی پیش، تعداد آثار بخش کارگاهی دو برابر شده است.
حمایت «شبکه کتاب» از جشنواره دانشجویی سایه
هویت بصری این دوره از جشنواره توسط استودیوی گرافیکی «است» طراحی شده و انجمن سینمای جوانان
ایران نیز در مسیر برگزاری با جشنواره همکاری دارد. یکی از اقدامات نوآورانه در این دوره، همکاری با پلتفرم «شبکه کتاب» است. در قالب این همکاری، برنامهای تصویری (ویدیوکست) برای پوشش رویدادهای جشنواره تولید خواهد شد. همچنین، با حمایت این پلتفرم، برای نخستین بار جایزه ویژه بهترین فیلم اقتباسی به یکی از آثار اهدا خواهد شد.