اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سخنگوی کمیسیون عمران: اکثر نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر راه قانع شدند سیاسی

سخنگوی کمیسیون عمران: اکثر نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر راه قانع شدند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از اقناع اکثر نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر راه و شهرسازی خبر داد و گفت: همچنین طبقه گفته معاونان وزیر نیرو، 36 بسته عملیاتی برای مدیریت مصرف در اوج بار تدوین شده است.
عبدالجلال ایری، در توضیح نشست عصر امروز سه‌شنبه (9 اردیبهشت‌ماه) کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در نشست امروز خانم فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی برای پاسخ به سوالات نمایندگان در کمیسیون حاضر شد و ابتدا مجید دوست‌علی، نماینده مردم کرمان، درباره مشکلات مربوط به کمبود ناوگان و تأخیر در پروازهای حج و زیارت از وزیر طرح سوال کرد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ گفت که بخشی از این مشکلات ناشی از کمبود هواپیما بوده و بخش عمده‌ای از تأخیرها به مسائل مربوط به هتل‌های کشور مقصد بازمی‌گردد. برهمین اساس مقرر شد موضوع در کمیته تخصصی حمل‌ونقل هوایی کمیسیون بررسی شود.
وی درباره سوال مجید نصیرپور، نماینده مردم سراب، درباره علت لغو پرواز شرکت ایران‌ایرتور به مقصد پاریس از وزیر راه و شهرسازی گفت: وی از پاسخ وزیر راه و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قانع نشد و مقرر شد سوال جهت طرح در صحن علنی مجلس به هیأت رئیسه ارجاع شود.
ایری ادامه داد: در خصوص پروژه خط ریلی شلمچه - بصره و نبود تنوع در مسیرهای پروازی به عراق که منجر به بروز مشکلاتی برای زائران شده، بحث‌هایی صورت گرفت. اما طبق گزارش وزیر راه و شهرسازی، تعهدات ایران در این پروژه طی 18 ماه آینده به اتمام می‌رسد و برای تکمیل آن از سوی کشور عراق نیز باید تلاش‌هایی صورت گیرد تا پروژه در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد. همچنین مقرر شد جلساتی با مسئولان سازمان هواپیمایی برگزار و مشکلات پروازی ایران و عراق تشریح شود.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس درباره سوال شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان، درباره وضعیت راه‌آهن سیرجان - کرمان، جاده راهور کرمان و بی‌توجهی به ظرفیت مولدسازی برای تأمین مالی پروژه‌ها، عنوان کرد: حسن‌پور پس از دریافت قول مساعد از سوی وزیر برای همکاری و رفع مشکلات، از پاسخ وی قانع شد.
این نماینده مجلس درباره سوال جعفر قادری، نماینده مردم شیراز که به موضوع دلایل عدم استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و تأخیر در تکمیل برخی پروژه‌های مهم حوزه انتخابیه‌اش اختصاص داشت، عنوان کرد که این نماینده مجلس هم از پاسخ‌های خانم مالواجرد قانع شد.
ایری درباره سوال خودش از وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت غیراستاندارد سرعت در ناوگان حمل‌ونقل ریلی و خطراتی که برای ساکنان اطراف خطوط ریلی ایجاد می‌کند، تاکید کرد: رئیس شرکت راه‌آهن قول پیگیری و رفع مشکلات را داد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: در ابتدای جلسه، وزیر راه گزارشی از وضعیت بندر شهید رجایی و فعالیت بخش‌های مختلف این بندر مهم تجاری ایران ارائه کرد و تأکید داشت که فرآیند بارگیری کشتی‌ها با قوت ادامه دارد و فعالیت بندر مختل نشده است.
36 بسته عملیاتی برای مدیریت مصرف در اوج بار تدوین شده است
وی درباره ادامه نشست امروز که به سوالاتی درباره مشکلات ناشی از کمبود آب و برق، قطعی‌های مکرر و تأثیر آن بر واحدهای تولیدی اختصاص داشت و از معاونان وزارت نیرو طرح سوال شد، گفت: مسئولان وزارت نیرو ضمن پاسخ به سوالات، گزارشی از وضعیت مصرف برق در زمان اوج بار ارائه دادند.
ایری اضافه کرد: طبق این گزارش، سالانه حدود یک‌میلیون و 200 هزار دستگاه کولر به شبکه افزوده می‌شود و 35 هزار مگاوات از بار شبکه برق مربوط به مصرف سرمایشی است. همچنین، استخراج رمزارزها فشار مضاعفی بر شبکه وارد می‌کند. با وجود این شرایط، 14 مگاپروژه برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق در تابستان 1404 تعریف شده و صادرات برق نیز به حدود صفر رسیده است.
بازار
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش معاونان وزیر نیرو، 36 بسته عملیاتی برای مدیریت مصرف در اوج بار تدوین شده که به گفته مسئولان، امید می‌رود بخشی از ناترازی موجود در حوزه برق با اجرای این برنامه‌ها کاهش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1357114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی