اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟ اقتصادی

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تجارت نیوز / بازار مسکن این روزها در حالی با رکود دست و پنجه نرم می‌کند که چشم‌ها به نتیجه مذاکرات دوخته شده است؛ مذاکراتی که به باور برخی کارشناسان، می‌تواند سرنوشت معاملات مسکن را رقم بزند. اما آیا توافق، به معنای کاهش قیمت‌ها خواهد بود؟ فرشید ایلاتی، کارشناس بازار مسکن در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز تاکید کرده است که صورت توافق، قیمت‌ها افزایش خواهد یافت، زیرا بازار مسکن طی سال‌های اخیر در رکود بوده و کاهش ساخت‌وساز، فشار تقاضا ایجاد کرده است.
بازار مسکن که تا همین چند ماه اخیر نشانه‌هایی از رونق دوباره را نشان می‌داد، حالا بار دیگر به یک خواب عمیق فرو رفته است. فعالان این حوزه می‌گویند بازار پیش از آغاز مذاکرات ایران و آمریکا، در آستانه یک رونق نسبی بود، اما اکنون اغلب خریداران و فروشندگان ترجیح داده‌اند دست نگه دارند و منتظر روشن‌شدن نتیجه مذاکرات بمانند.
به‌نظر می‌رسد، حجم معاملات کم شده و رکود دوباره به بازار بازگشته است؛ این در حالی است ‌که فصل جابه‌جایی‌ها نزدیک و تقاضا به طور سنتی در حال افزایش است. با این وجود، بازار مسکن به کدام سمت و سو خواهد رفت؟ اگر توافقی حاصل شود چه سرنوشتی در انتظار این بازار خواهد بود؟
شرایط بازارهای مالی و بازار مسکن هیجانی شده است
فرشید ایلاتی، کارشناس بازار مسکن، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز وضعیت بازار را این‌گونه تشریح کرد: «شرایط اقتصادی کشور تحت تاثیر مذاکرات قرار گرفته است و به نظر می‌رسد که در این برهه، باید مواضع متناقضی که طرفین اتخاذ کرده‌اند، مشخص شود.»
وی افزود: «باید منتظر نتایج مذاکرات ماند؛ همین‌طور در حال حاضر یک شرایط هیجانی در بازار مالی و همچنین تا حدودی در بازار مسکن ایجاد شده است.»
اگر توافقی صورت گیرد، بازار مسکن به سمت خروج از رکود حرکت می‌کند
این کارشناس بازار مسکن درباره شرایط کلی این بازار در صورت دستیابی به ثبات توضیح داد: «به طور کلی، اگر به ثبات اقتصادی دست یابیم، دورنمای مثبتی از اقتصاد خواهیم داشت و احتمال رشد قیمت‌ها در بازار مسکن وجود دارد که به تبع آن ممکن است بر بازار اجاره نیز تاثیر داشته باشد.»
ایلاتی درباره روند بازار در صورت حصول توافق گفت: «اگر توافقی حاصل شود، قطعا افزایش قیمت خواهیم داشت، زیرا بازار مسکن در سال‌های اخیر در رکود به سر برده و این موضوع باعث کاهش ساخت و ساز شده است. این کاهش ساخت و ساز، به افزایش قیمت‌ها منجر خواهد شد.»
وی در ادامه تاکید کرد که رکود تا حدی می‌تواند ادامه پیدا کند، با این حال، دورنمای بازار نشان می‌دهد که افزایش قیمت در بازار مسکن وجود خواهد داشت.
قیمت واقعی ملک 10 درصد کمتر از قیمت آگهی‌شده در سایت‌هاست
ایلاتی در پایان، به نحوه قیمت‌گذاری آپارتمان‌ها در سایت‌ها اشاره و اظهار کرد: «هر قیمتی که در سایت‌های آگهی ملکی درج شده است، باید 10 درصد کمتر از آن را در نظر بگیرید.»
وی افزود: «این فرمول ماست و باید در همه استان‌ها رعایت شود. بنابراین، هر قیمتی که می‌خواهیم درج کنیم، باید 10 درصد زیر قیمت اگهی‌شده باشد. این روش هم برای اجاره و هم برای فروش باید اجرا شود.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356794/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی