اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فوت و فن مهارت‌های ارتباطی؛ چطور روی دیگران تاثیر مثبت بگذارید! خواندنی ها

فوت و فن مهارت‌های ارتباطی؛ چطور روی دیگران تاثیر مثبت بگذارید!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فرارو / برای ایجاد یک تأثیر مثبت و ماندگار در دیدار اول از صحبت درباره موضوعاتی مانند مسائل مالی شخصی، دیدگاه‌های سیاسی بحث‌برانگیز، شایعات و... خودداری کنید تا گفت‌وگویی دلپذیر و سازنده داشته باشید.
ایجاد تأثیر مثبت در دیدار‌های اجتماعی و کاری می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، اما دانستن اینکه از چه موضوعاتی باید پرهیز کرد، می‌تواند به شما کمک کند تا ارتباطات بهتری برقرار کنید.
 اگر می‌خواهید تأثیری مثبت و ماندگار بر دیگران بگذارید، روانشناسان معتقدند که باید از مطرح کردن برخی موضوعات در مکالمات خودداری کنید. این هفت قانون طلایی به شما کمک می‌کنند تا ارتباطات بهتری بسازید و از موقعیت‌های ناخوشایند جلوگیری کنید.
1) وضعیت مالی شخصی
شاید صحبت درباره امور مالی شخصی در نگاه اول بی‌ضرر به نظر برسد، به‌ویژه اگر بحث درباره اقتصاد یا بازار مسکن باشد. اما ورود به جزئیات وضعیت مالی‌تان می‌تواند باعث ایجاد احساس ناراحتی در دیگران شود و فاصله‌ای غیرضروری میان شما و آنها ایجاد کند. صحبت درباره پول معمولاً باعث مقایسه و رقابت می‌شود. این موضوع ممکن است احساس عدم کفایت یا غرور بیش از حد در افراد برانگیزد که هیچ‌کدام به ایجاد ارتباط مثبت کمکی نمی‌کنند. هدف شما باید ایجاد روابط صمیمانه و تأثیرگذاری مثبت باشد. بنابراین، چه در رفاه مالی باشید و چه به سختی از پس هزینه‌های زندگی برآیید، بهتر است این موضوع را از مکالمات خود حذف کنید.
بازار
2) دیدگاه‌های سیاسی بحث‌برانگیز
تجربه نشان می‌دهد که مطرح کردن عقاید سیاسی تندوتیز در جمع، اغلب نتیجه‌ای جز تنش و اختلاف‌نظر به همراه ندارد. شاید شما با اشتیاق به بحث درباره سیاست بپردازید، اما این امکان وجود دارد که دیگران احساس ناراحتی کنند یا دچار تنش شوند. بهتر است از این بحث‌ها پرهیز کنید، مگر اینکه مطمئن باشید افراد حاضر در جمع، دیدگاه‌های مشابهی دارند یا آماده بحثی سالم و سازنده هستند. هدف شما این است که تأثیر خوبی بگذارید، نه اینکه به مشاجره‌ای ناخوشایند دامن بزنید.
3) اظهارات منفی درباره آشنایان
غیبت و بدگویی درباره دیگران همیشه ریسک بزرگی دارد. شما هرگز نمی‌دانید که شخص مقابل چه ارتباطی با فرد موردنظر دارد. ممکن است درباره فردی نظری منفی بدهید و بعد متوجه شوید که او از بستگان یا دوستان صمیمی شخص مقابل شماست. اگر می‌خواهید تأثیری مثبت بگذارید، بهتر است از صحبت‌های منفی درباره دیگران خودداری کنید و به جای آن، مکالمه را به سمت موضوعات سازنده هدایت کنید.
4) دستاورد‌های شخصی
شاید به نظر برسد که صحبت درباره موفقیت‌هایتان باعث تحسین دیگران می‌شود، اما مطالعات نشان می‌دهند که این کار اغلب نتیجه معکوس دارد. تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان داده‌اند که خودستایی می‌تواند شما را خودشیفته جلوه دهد و تأثیر منفی بر مخاطبان بگذارد. البته که افتخار به دستاورد‌های شخصی کار درستی است، اما به یاد داشته باشید که مکالمه باید تعاملی باشد. بهتر است تمرکز بیشتری روی شنیدن داشته باشید تا نشان دهید که واقعاً به ایجاد ارتباط با دیگران علاقه‌مند هستید.
5) شایعات و غیبت
صحبت درباره شایعات و مسائل خصوصی دیگران ممکن است در ابتدا جذاب به نظر برسد، اما در درازمدت باعث می‌شود که افراد شما را فردی غیرقابل‌اعتماد بدانند. غیبت نه‌تنها بر دیدگاه شما نسبت به دیگران اثر منفی می‌گذارد، بلکه تصویری ناخوشایند از شخصیت شما در ذهن دیگران ایجاد می‌کند. بهترین راه برای حفظ وجهه حرفه‌ای و اجتماعی، دوری از صحبت‌های بیهوده و تمرکز بر موضوعات مثبت و سازنده است.
6) مصائب و مشکلات شخصی
بیان مشکلات شخصی در محیط‌های اجتماعی یا حرفه‌ای می‌تواند جو مکالمه را سنگین و ناراحت‌کننده کند. اگرچه آسیب‌پذیری و صداقت ارزشمند هستند، اما باید در انتخاب زمان و مکان مناسب برای بیان احساسات خود دقت کنید. آسیب‌پذیر بودن، داشتن شجاعت برای دیده‌شدن است، حتی زمانی که هیچ کنترلی بر نتیجه نداریم. با این حال، مهم است که بدانید چه زمانی و با چه کسی مسائل شخصی خود را در میان بگذارید تا تأثیری منفی بر دیگران نگذارید.
7) تعارفات بیش از حد
اگرچه تعریف و تمجید از دیگران معمولاً مثبت تلقی می‌شود، اما اگر بیش‌ازحد باشد یا حالت تصنعی داشته باشد، نتیجه معکوس خواهد داشت. بهتر است تعارفات شما صادقانه و متعادل باشند. به جای تمرکز بر ظاهر یا دارایی‌های فرد، از ویژگی‌های شخصیتی، مهارت‌ها و تلاش‌های او تعریف کنید. به‌عنوان مثال، به جای گفتن «ماشین فوق‌العاده‌ای داری»، بگویید: «واقعاً سخت‌کوش و باانگیزه هستی.» این نوع تمجید، تأثیر بیشتری دارد و واقعی‌تر به نظر می‌رسد.
برقراری ارتباط مؤثر و گذاشتن تأثیری مثبت بر دیگران همیشه آسان نیست، اما با رعایت این هفت نکته، می‌توانید مکالمات بهتری داشته باشید و روابط خود را تقویت کنید. به خاطر داشته باشید که هدف اصلی، ایجاد ارتباطات واقعی و مثبت است. پس دفعه بعد که در یک مکالمه قرار گرفتید، به جای تمرکز بر جذاب بودن، سعی کنید شنونده‌ای علاقه‌مند و همدل باشید. در نهایت، مردم بیشتر از آنکه به دنبال فردی باشند که جذاب‌ترین صحبت‌ها را داشته باشد، به کسی نیاز دارند که واقعاً به آنها گوش دهد و ارتباطی معنادار برقرار کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی