اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رحیمی جهان‌آبادی: پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات، پالرمو و CFT تصویب می‌شود سیاسی

رحیمی جهان‌آبادی: پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات، پالرمو و CFT تصویب می‌شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - منیبان / عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم گفت: پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات میان ما با آمریکایی‌ها، قطع به یقین پیوستن به FATF اتفاق می‌افتد.
جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم و استاد روابط بین‌الملل، در گفت‌وگو با منیبان درباره اهمیت تصویب FATF اظهار کرد: در همه این سال‌ها بحث‌های کارشناسی در مجلس، شورای نگهبان یا در مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون FATF مطرح بوده و جمع‌بندی‌های لازم درباره پیوستن یا نپیوستن ایران و فواید و ضررهای آن مورد بررسی قرار گرفته است.
او تصریح کرد: در حال انجام گفت‌وگو با آمریکا و غرب هستیم، بنابراین پیوستن به معاهداتی چون FATF می‌تواند بخشی از گفت‌وگوها با غرب باشد؛ یعنی ما می‌توانیم مواردی مثل پیوستن به FATF را به عنوان بخشی از کارهایی که حاضر هستیم انجام دهیم، مطرح کنیم. 
بازار
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم تاکید کرد: دلیل معطل نگهداشتن FATF این است که ببینند، مباحث ما با آمریکایی‌ها و غرب به کجا می‌رسد. نباید پیشاپیش خودمان را در تنگنا قرار دهیم. مشخص نیست که گفت‌وگوهای فعلی ما با آمریکایی‌ها به نتیجه برسد.
رحیمی جهان‌آبادی اضافه کرد: اگر مذاکرات ما با آمریکایی‌ها به نتیجه برسد و بخواهیم گشایشی در امور اقتصادی، روابط تجاری، مسائل بانکی ایجاد کنیم و تحریم‌ها برداشته شود، لازمه آن نیازمند یک سری اقدامات بوده که یکی از آنها پیوستن به FATF است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم یادآور شد: پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات میان ما با آمریکایی‌ها، قطع به یقین پیوستن به FATF اتفاق می‌افتد. 
او درباره ارزیابی خود از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: در این دو دور مذاکرات بیشتر بر سر کلیات بوده است؛ یعنی در چه چارچوب و برای چه هدفی مذاکره کنیم و درباره این دو بخش ظاهرا هر دوطرف راضی هستند؛ البته ما به اطلاعات محرمانه در خصوص مذاکرات دسترسی نداریم. اما می‌توان تحلیل کرد که دو طرف درباره چارچوب و اینکه برای چه هدفی با هم مذاکره می‌کنند با یکدیگر توافق دارند و مشکلی نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم تاکید کرد: مذاکرات در دور بعدی وارد بحث‌های فنی می‌شود و باید ببینیم که دو طرف در بحث هسته‌ای، مباحث مالی و اقتصادی، مسائل مربوط به درصد غنی‌سازی، سانتریفیوژها و مواد اورانیوم غنی سازی شده با خلوص بالا و نکاتی از این دست، تا چه میزان با هم توافق می‌کنند. در حال حاضر هردو طرف برای گام بعدی که دیدار وزیرامور خارجه ایران با فرستاده ویژه آمریکایی‌هاست، آماده می‌شوند.
رحیمی جهان‌آبادی اضافه کرد: خیلی مهم و حیاتی است که مذاکرات در چارچوب حوزه اتمی بماند و حقوق ما در حوزه غنی‌سازی و فعالیت‌های اتمی در چارچوب نظارت آژانس حفظ شود؛ چرا که حق قانونی خودمان می‌دانیم و در مقرارت آژانس هم بر آن تاکید شده است. اگر این حقوق حفظ شود دو طرف در مذاکرات راضی خواهند بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی