اخبار محرمانه

آخرين مطالب

زارعی: طرح پزشکیان ـ عراقچی حتماً از طرح روحانی ـ ظریف پیشرفته‌تر است مصاحبه های ویژه

زارعی: طرح پزشکیان ـ عراقچی حتماً از طرح روحانی ـ ظریف پیشرفته‌تر است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: برای اولین بار در سال‌های اخیر ما برای مذاکره، مذاکره نکردیم.
مجتبی زارعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: قطع بودجه دانشگاه هاروارد، قدیمی‌ترین مرکز علمی آمریکا در مرکزیت لیبرال دموکراسی به خاطر دفاع از فلسطین و جبهه حق اتفاق افتاد. ترامپ قاتل سعی کرد رهبری و هژمونی رو به افول آمریکا را با صدور فرمان‌های شوک آور اقتصادی به صدر جهان برگرداند. او همچنین به گمان نیابتی بودن خواستگاه‌های ملت‌های مقاومتی و وابستگی فکری متقابل آنها و ایران و نیز شهادت برخی رهبران و فرماندهان مقاومت در جنگی ترکیبی، ام القرای جهان اسلام یعنی ایران را به تهدیدات وجودی متهم کرد.
وی ادامه داد: ترامپ همانند بوش پسر گفت جهان یا با ماست و یا باید روی صندلی داغ ما بنشیند. همزمان ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای B52 را با جنجال رسانه‌ای به منطقه فرستاد. مکرر مصاحبه کرد که ایران اگر به الگوی آمریکایی نپیوندد، سر و کارش با بمب‌ها خواهد بود.
بازار
زارعی افزود که ترامپ سعی کرد با افکار عمومی ایران، منطقه و جهان، ارتباط برقرار کرده و به مرجع خبری در امور ایران تبدیل شود. اما این صحنه فقط صحنه قمارباز بود. صحنه دیگر را اما امام حکیم ما آراست. جنگ امروز ما جنگ بین حکمت و میلیتاریسم است . این مادر جنگ‌هاست. حکیم ما و حکمت ایرانی و اسلامی، عقل و حکمت را بر حوض و جنجال رسانه‌ای و ترکیبی ترامپ غلبه داد و نشان داد اینجا نه جمهوری دلقک‌ها یا جمهوری زلنسکی که جمهوری اسلامی ایران است.
زارعی تاکید کرد: امام خامنه‌ای مثل همیشه با زبان عقل و فطرت با مردم سخن گفت و امر انسانی و فطری دفاع را به بین الاذهانی‌ترین موضوع در سپهر ایران، منطقه و جهان تبدیل کرد. در همین راستا رئیس جمهور مکتبی هم تبیین این امر عقلی و فطری را پی گرفت و کوچه جدیدی باز نکرد و گفت درخواست مذاکره با غلط‌های اضافی آمریکا منافات دارد. در ضلعی دیگر سر لشکر باقری و همراهان به همراه سرداران و امیران سپاه و ارتش به میدان آمدند. امکانات دفاعی ملت را از زیر زمین روی زمین دریا و آسمان به رخ دشمن کشیدند و گفتند تهدید کنید، تهدیدتان می‌کنیم. تهدیدتان را عملی کنید، تهدیداتمان را عملی می‌کنیم. به امنیت ملی ما تعرض کنید، به امنیت ملیتان تعرض می‌کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: از سوی دیگر برای اولین بار بیش از 400 نفر از دگراندیشان وطن‌خواه به میدان آمدند و گفتند به برخی سیاست‌های حاکمیت اشکال داریم اما در ایده وطن به هر شکل ممکن علیه تجاوز آمریکایی‌ها در صف واحد علیه آمریکا خواهیم ایستاد. این سیاست شرافتمندانه داخلی با حفظ امانت از سوی وزارت خارجه به مسقط و رم برده شد و شد آنچه را که دیدیم. برای اولین بار در سال‌های اخیر ما برای مذاکره مذاکره نکردیم. ما پیشرفته‌تر شدیم. طرح پزشکیان ـ عراقچی حتماً از طرح روحانی ـ ظریف پیشرفته‌تر است. اینک ما فقط مذاکره را مذاکره کردیم. راستی ای دوستان آیا این صفین بود و تن دادن به حکمیت؟ خیر. اینجا سخن از تدبیر حکیم و ملت رشید در مقابل کارت‌های قمارباز بود و اگر تا آخر به ندای حکیم گوش کنید و گوش کنیم و گوش کنند و جبهه‌های موهوم رسانه‌ای جدیدی باز نکنند، هرگز قاتل بر حکیم پیروز نخواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1353909/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی