اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم مصاحبه های ویژه

اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی می‌گوید ایران نیز برای دستیابی به ظرفیت 20,000 مگاوات برق هسته‌ای برنامه‌ریزی کرده است.
 محمد اسلامی با اشاره به ساختار و رویکرد سازمان انرژی اتمی، این نهاد را به‌عنوان سازمانی پیشرو در تحقیقات بومی و تبدیل ایده به محصول در چرخه نوآوری معرفی کرد و گفت: سازمان انرژی اتمی قادر است در یک فرایند قابل‌اعتماد، دانش علمی را به فناوری و در نهایت فناوری را به محصول تبدیل نماید. این محصولات نهایی به طور مستقیم در زندگی مردم تأثیرگذار خواهند بود و این چرخه، به‌عنوان یک جریان پایدار در سازمان جاری است.
وی با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی مراحل تکاملی متعددی را پشت سر گذاشته است، تصریح کرد: امروز سازمان به چنان بلوغی رسیده است که قادر است سالانه حدود 150 دستاورد در زمینه‌های علمی، فناوری و صنعتی ارائه دهد. به‌عنوان نمونه، در سال 1403 حدود 156 دستاورد، در سال 1402 حدود 152 دستاورد و در سال 1401 نیز دستاوردهای مشابهی به ثبت رسید.
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به سند راهبردی توسعه سازمان که در فروردین 1401 توسط ریاست‌جمهوری رونمایی شد، اظهار کرد: این روند روبه‌رشد، بر پایه سند راهبردی سازمان استوار شده و نتایج و دستاوردهای آن امروز در دسترس عموم مردم قرار دارد. در نوزدهمین سالگرد ملی فناوری هسته‌ای، هفت دستاورد جدید رونمایی شد که سه مورد از آن‌ها رادیو داروهای پیشرفته و هم‌سطح با فناوری روز دنیا هستند و جایگاه ایران را در عرصه علم‌وفناوری ارتقا می‌بخشند.
اسلامی با تأکید بر نقش تلاش‌های پیوسته و متعهدانه متخصصان سازمان، بیان کرد: باوجود تمامی فضاسازی‌های منفی، مزاحمت‌ها، اقدامات تخریبی و تروریستی، متخصصان ما باایمان راسخ و با هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری توانسته‌اند سازمان را به این سطح از پیشرفت و بلوغ برسانند.
وی افزود: این پیشرفت‌ها امکان پاسخگویی به نیازهای جامعه پزشکی، به‌ویژه در حوزه سلامت را فراهم می‌سازد. درخواست‌های مرتبط با حوزه سلامت، در یک مسیر تحقیق‌وتوسعه به محصولاتی تبدیل می‌شوند که جایگاه کشور را در این عرصه ارتقا می‌دهند.
رئیس سازمان انرژی اتمی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو از رونمایی از محصولی جدید در حوزه چاه‌پیمایی برای وزارت نفت خبر داد و اظهار کرد: چشمه کبالت 57 و سامانه‌های سنجش مربوطه که توسط متخصصان سازمان طراحی و تولید شده است، در اکتشاف نفت کاربرد دارد و به‌عنوان یکی دیگر از دستاوردهای مهم سازمان محسوب می‌شود.
وی اشاره کرد: همچنین، خط تولید متانول دوتره، از مشتقات آب‌سنگین که کاربردهای گسترده‌ای در صنایع پتروشیمی، شیمیایی و دارویی دارد، افتتاح گردید. ارزش اقتصادی این محصول قابل‌توجه است؛ به‌طوری‌که هر تن متانول دوتره حدود 1,200,000 دلار قیمت دارد، درحالی‌که متانول معمولی باقیمت حدود 300 دلار به‌ازای هر تن عرضه می‌شود.
اسلامی افزود: این امر نشان‌دهنده اهمیت اقتصاد دانش‌بنیان و زنجیره ارزش است که ریشه در توانایی تولید آب‌سنگین در داخل کشور دارد. در حال حاضر، محصولات رادیو دارویی و سایر محصولات سازمان به حداقل 15 کشور جهان صادر می‌شود.
وی با تصریح بر اینکه کشورهای پیشرو در فناوری‌های نوین از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان انرژی اتمی بهره می‌برند، عنوان کرد: نکته اساسی برای ما، بهره‌گیری از فناوری هسته‌ای در خدمت مردم و جامعه و حرکت در مرزهای دانش، ایجاد ارزش افزوده و ارتقای جایگاه اقتصادی و اجتماعی کشور است.
اسلامی با اشاره به کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران، تصریح کرد: دشمنان انتظار نداشتند که باوجود تحریم‌ها، ترورها و فشارهای حداکثری، ایران بتواند به این سطح از فناوری و توان تولید دست یابد. این موفقیت‌ها از الطاف الهی است و ما باید قدردان این نعمت باشیم و در مسیر پیشرفت، از فشارهای دشمنان نهراسیم.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: درحالی‌که بسیاری از کشورهای جهان به توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای روی آورده‌اند، ایران نیز برای دستیابی به ظرفیت 20,000 مگاوات برق هسته‌ای برنامه‌ریزی کرده است و با مشارکت مردم و بخش خصوصی، به این هدف بلندمدت دست خواهیم یافت و ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی را برطرف خواهیم کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1349743/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق تاریخی؛ ایران هم در انتخاب پاپ جدید نماینده دارد

کنیسه‌های یهودیان نیویورک بن گویر را راه ندادند

به موقع پادرمیانی کرد!

تقدیر نماینده سابق مجلس از اقدام فوری مسئولان صداوسیما

آغاز حفاری پنجمین حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها

شنیده شدن صدای انفجار در حمص سوریه

پاکستان: هند خود را برای جنگ تمام‌عیار آماده می‌کند، ما نیز آماده‌ایم!

هلند سفیر ایران را احضار کرد

تغییر برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت

سایه سنگین برجام روی بورس تهران

حادثه امنیتی برای نیروهای اسرائیلی در غزه با 8 کشته و زخمی

ناو آمریکایی «ترومن» منطقه را ترک می‌کند

بهنوش بختیاری: در سریال ضعیف بازی نمی‌کنم

اسپانیا قرارداد خرید گلوله از اسرائیل را لغو کرد

قطر: محاصره مالی غزه توسط اسرائیل، مصداق بارز نسل‌کشی است

سوریه از بازداشت یکی از مسئولان ارشد امنیتی حکومت اسد خبر داد

«کسری آنلاین» برنده جایزه بهترین مستند فیلم کودک مسکو شد

اکسیوس مدعی شد: پیشنهاد عراقچی به ویتکاف برای توافق موقت

آموزش ساخت شمع با اکالیپتوس

هند سفیر پاکستان را احضار کرد

تمجید کارگردان روس از سینمای ایران و مجید مجیدی

چهره ها/ قاب عاشقانه و خانوادگی آیشواریا پربازدید شد

معاون ترامپ: فرزندانم فقط با دو رهبر جهان ارتباط گرفتند!

زلنسکی: به جز الحاق کریمه، هر پیشنهادی از سوی متحدان خود را می پذیریم

چهره ها/ نفیسه روشن، مریم معصومی و رضا شیری در نمایشگاه خودرو شانگهای چین

داستان «دختر ناصرالدین شاه که ملکه عکاسی بود»/ ویدئو

جعفرزاده: تندروها روزی مقابل نظام خواهند ایستاد

بازدهی بازارها هفته اول اردیبهشت 1404

شهادت فرمانده گردان‌های مجاهدین فلسطین به همراه خانواده‌اش

فرشته حسینی: صحنه های عاشقانه را با فکر نوید بازی می کردم

دولت نرخ بازده داخلی برای پروژه‌های بالادستی نفت و گاز را اعلام کرد

ترامپ به پوتین: ولادیمیر! بس کن

چین ادعای ترامپ را رد کرد: مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست!

ویدئویی از برنامه «سینمایی خانواده» که موجب عذرخواهی و عزل مدیران این برنامه شد

آیا سوسیال‌دموکرات‌ها می‌توانند یخ دیپلماسی اروپا با ایران را بشکنند؟

خرید خودروهای خارجی هیبریدی برای دستگاه‌های دولتی آزاد شد

غول‌های آمریکایی در مشت یمنی‌ها

گسترش بحث برانگیز حضور نظامی ترکیه در شمال عراق

حامد بهداد در سال های گذشته: آیا من در فیلم های سخیف بازی کردم ؟!

استقبال روسیه از پیشنهاد عراقچی

الحوثی: عملیات حیفا دشمن را به شدت غافلگیر کرد

کاخ سفید: ترامپ از روند مذاکرات صلح اوکراین ناامید است

الحوثی: اسرائیل مناطق غزه را امن اعلام می‌کند و سپس بمباران می کند!

تیراندازی در فرودگاه بین‌المللی پیرسون تورنتو

عذرخواهی سیمای خانواده از خطای صورت گرفته

رهبر انقلاب: خط ائمه «خط ایستادگی و استقامت» و درس ائمه «درس منطق و استدلال» است

پاسخ فرانسه به عراقچی: آماده ایم

مشاور ارشد ترامپ به مذاکرات فنی تهران و واشنگتن پیوست

تحقیقات جدید در مورد رابطه شکسپیر و همسرش، تصورات 200 ساله را دگرگون کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی