اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پزشکیان: مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس تنفر خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند مصاحبه های ویژه

پزشکیان: مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس تنفر خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / رئیس جمهور با بیان اینکه ما خدمتگزار مردم هستیم و کوتاهی نخواهیم کرد و برای خدمتگزاری در حد توانمان به وظایف خود عمل خواهیم کرد، درخصوص روز قدس نیز گفت: مردم تنفر خود از رژیم صهیونیستی را با حضور در راهپیمایی روز قدس اعلام کنند.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در نشست استانداران در وزارت کشور گفت: فردا روز قدس است و این یک واقعیت است.
وی افزود: جدا از دین و مذهب باید گفت، چگونه عده‌ای می‌توانند بمب‌ها را بر سر زنان و کودکان و سالخوردگان بریزند و با کمال پررویی دم از صلح بزنند.
بازار
پزشکیان تاکید کرد: اسرائیل بیشترین ترورها را در برابر دیدگان انجام داده است و آنگاه به دیگران تروریست می‌گوید. این کارها در کدام منطق می‌گنجد که به راحتی قتل عام می‌کنند و [برابر دوربین‌ها و تریبون‌ها] ژست گرفته و دم صلح می‌زنند.
رئیس جمهور بیان کرد: حال آنان دم از صلح می‌زنند و این گونه وحشیانه جنایت می‌کنند اگر تصمیم به جنگ داشتند چه جنایت‌هایی را انجام می‌دادند. در این حال از مردم می‌خواهم که فردا به خیابان‌ها بیایند و تنفر خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند.
رئیس جمهور با اشاره به ایام عید و سفرهای نوروزی ضمن تشکر از همه مسئولین و دست‌اندرکاران دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف مربوطه ، اظهار کرد: شاهد دستاوردهای خوبی در سفرهای نوروزی بودیم و امیدواریم مردم هم مراعات لازم را بکنند تا صدمات کمتری ببینند و جشن نوروزی به عزا تبدیل نشود. 
وی ادامه داد: اقدامات صورت گرفته در خدمت رسانی نوروزی به مردم کاریست که در ماه رمضان موجب رضای خداوند می‌شود زیرا حفظ جان مردم بسیار ارزشمند است و امیدوارم مردم از نعمت خدادادی سفر به خوبی بهره‌مند شوند. در عین حال این نگاه به سلامت مردم و نیز سفره معیشت آنان در طول سال همچنان ادامه یابد.
رئیس قوه اجرایی کشور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص موضوع آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بحث آموزش و پرورش و موضوع ساخت مدارس باید جدی گرفته شود. هر کجا که لازم است فضای آموزشی درست کنیم، باید به کمک مردم خیرین و نیز سازمان‌ها شروع کرده و آن را به پایان برسانیم زیرا این کار امکان‌پذیر است و فقط اراده می‌خواهد. 
پزشکیان تاکید کرد: بچه‌ها سرمایه‌های کشور هستند و ما هم در بخش سخت‌افزاری اقدامات لازم را انجام می‌دهیم و هم در بخش نرم‌افزاری به دنبال آن هستیم تا بتوانیم شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا دانش آموزان خلاق ،مبتکر، عالم پرورش یابند و بتوانند به درستی و با صداقت گفتگو کنند و نیز به هیچ عنوان دروغ نگویند. 
وی افزود: باید کودکان و دانش آموزان ما بیاموزند حتی اگر اشتباه می‌کنند با شهامت آن بپذیرند و عذرخواهی داشته باشند.
رئیس جمهور در خصوص موضوع بهداشت و درمان اظهار کرد: سلامت مردم در جاده‌ها در ایام نوروز و نیز حفظ سلامت آنها در طول سال در اولویت است، باید کاری کنیم که مردم مشکل سلامت نداشته باشند و این به خصوص برای آنانی باشد که پول و آشنا ندارند. 
پزشکیان ادامه داد: بحث پزشک خانواده را به طور جدی پیگیر هستیم و آن را شروع خواهیم کرد. موضوع ارجاع و برخورد مناسب در این خصوص شکل خواهد گرفت و در مجموع نباید بگذاریم که مردم دچار مشکل شوند.
رئیس قوه مجریه گفت: در بحث سلامت آموزش و پرورش دانشگاه و نیز معیشت، می‌توان از مساجد مراکز بهداشت و درمان و ایر سازمان‌ها و نهادها کمک گرفت و آنها فعالیت لازم را داشته باشند. 
وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم کسی که بیکار است و کار ندارد و مشکل معیشت دارد، سلامتش بیشتر مورد خطر قرار می‌گیرد و ما وظیفه داریم به سلامت مردم به عنوان حاکمیت رسیدگی کنیم. در عین حالی که بایستی به موضوع آموزش مسکن و معیشت مردم نیز توجه داشته باشیم و همه از وظایف ما است. 
رئیس جمهور بیان کرد: مسلمانان وظیفه دارند به گرفتارها و نیازمندان رسیدگی کنند و البته حاکمیت نیز وظیفه دارد مردم را از این مشکلات دور کند تا آنها دچار این مسائل نشوند. 
پزشکیان با اشاره به شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری در خصوص سرمایه‌گذاری برای تولید ، گفت: باید بستر لازم را برای شعار سال که رهبری فرمودند فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران از نظر امنیت، احترام در شرایط مناسب قرار داشته باشند و به سرمایه‌گذاری اقتصادی خود که منجر به رشد تولید می‌شود بپردازند و در این راه دولت با جدیت حضور خواهد داشت. 
وی ادامه داد: باید کاری کنیم که این موضوع در شعار و سخنرانی باقی نماند ، بلکه به گونه‌ای عمل کنیم که سال بعد گزارش مناسبی از عملکرد خود داشته باشیم. 
 پزشکیان در رابطه با موضوع پنل‌های خورشیدی گفت: در بحث پنل‌های خورشیدی و انرژی پاک باید همه استانداران جدیت اهتمام خود را که البته دارند افزایش دهند، زیرا تولید بدون انرژی امکان‌پذیر نیست و ما شاهد آن بودیم که در سال گذشته مجبور به قطع برق و سوخت تولید کنندگان شدیم و اتفاقاً روز گذشته در خصوص پنل‌های خورشیدی جلسه داشتیم. 
رئیس جمهور با تاکید بر حل مشکلات مراجعان برای سرمایه‌گذاری در کشور ادامه داد: همه باید یاد بگیریم که مشکل مراجعان و مشتریان را حل کنند. اینگونه نباشد که دستگاهی و مسئولی بار مسئولیت و مشکلات را بر دوش نهاد و سازمانی دیگر بگذارد ،زیرا این گونه عملاً مشکل مراجعان و سرمایه‌گذاران حل نخواهد شد و آنان سرخورده از سرمایه‌گذاری ممانعت به عمل می‌آورند. 
پزشکیان اظهار کرد: ما خدمتگزار مردم هستیم و کوتاهی نخواهیم کرد و برای خدمتگزاری در حد توانمان به وظایف خود عمل خواهیم کرد در عین حال پویش نه به تصادف را بایستی جدی بگیریم تا شاهد حفظ سلامت مردم در رفت و آمدها و مسافرت‌ها باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345575/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی