اخبار محرمانه

آخرين مطالب

معامله طلای سیاه در پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر وزارت نفت

معامله طلای سیاه در پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - قیمت نفت در پی امیدواری‌ها به آتش‌بس احتمالی بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان و اثر مثبت آن بر بازارهای جهانی به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر رسید.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، توجه بازارهای جهانی به آتش‌بس احتمالی بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان و تسهیل تدریجی کاهش داوطلبانه اضافه هشت عضو ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) و در مقابل کاهش احتمالی ذخیره‌سازی‌های سوخت آمریکا، قیمت نفت را در معاملات روز چهارشنبه (نهم آبان) پس از کاهش طی دو جلسه معاملاتی پیشین، به پایین‌ترین حد خود در بیش از یک ماه گذشته رساند.
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال با 38 سنت یا 0.5 درصد افزایش در ساعت 4 و 51 دقیقه به وقت گرینویچ به 71 دلار و 50 سنت به ازای هر بشکه رسید.
نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا با 43 سنت یا 0.6 درصد افزایش، 67 دلار و 64 سنت برای هر بشکه دادوستد شد.
در پی اعلام یک خبرنگار خبرگزاری «اکسیوس» در شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) مبنی بر اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی قریب‌الوقوع با چند وزیر، سران ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی درباره مذاکرات به‌منظور یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای جنگ در لبنان برگزار خواهد کرد، قیمت‌های جهانی نفت خام برای دومین جلسه پیاپی در معاملات روز سه‌شنبه (هشتم آبان) کاهش یافت.
به گزارش اکسیوس، مقام‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا اعلام کردند توافق برای آتش‌بس بین رژیم اشغالگر قدس و حزب‌الله لبنان می‌تواند ظرف چند هفته به‌دست آید.
یپ رونگ، استراتژیست بازار در مؤسسه آی‌جی در این باره گفت: افت شدید قیمت نفت از ابتدای هفته ممکن است نیازمند تلاش برای ایجاد ثبات در جلسه معاملاتی روز چهارشنبه باشد، اما با توجه به نبود عوامل فزاینده برای ایجاد یک حرکت افزایشی پایدار، سود کلی همچنان محدود است.
وی افزود: گزینه توافق آتش‌بس در خاورمیانه که خطر تشدید تنش گسترده‌تر را کاهش می‌دهد اکنون روی میز است و این عامل بر تولید نفت تأثیر می‌گذارد، در حالی که ما هنوز کاهش تولید اوپک‌پلاس را هم در چشم‌انداز داریم.
هشت عضو اوپک‌پلاس قرار است از ماه دسامبر همسو با تعدیل تدریجی برنامه کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه‌ای خود، عرضه نفت خود را در مجموع روزانه 180 هزار بشکه افزایش دهند.
اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس با در نظر گرفتن برنامه کاهش عرضه گروهی در کنار کاهش‌ عرضه داوطلبانه در مجموع روزانه 5 میلیون و 860 هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند که معادل 5.7 درصد تقاضای جهانی است.
تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد در یادداشتی نوشتند: با توجه به افزایش تولید برنامه‌ریزی‌شده از دسامبر، توجه بازارهای نفت احتمالاً به سمت اوپک‌پلاس معطوف می‌شود، در حالی که تقاضای ضعیف در چین هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1289609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

درگذشت نایب رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی