اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اظهارات کاندیدای انتخابات 1400 درباره برجام سیاسی

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا : رامین مهمان پرست، داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: برجام می تواند فرصت یا تهدید باشد. ما با برجام محدویتهایی را پذیرفتیم و طرف مقابل هم پذیرفت تحریم ها را رفع کند. ما به تعهدات خود عمل کردیم اما طرف مقابل حتی در زمان دولت اوباما به تعهدات خود عمل نکرد.
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین: رامین مهمان پرست در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه حتی اگر انگیزه مشارکت در انتخابات وجود نداشته باشد، این انتخابات اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: احساسی و شعاری رفتار کردن یکی از آسیب های انتخابات است. ایجاد دو قطبی و ایجاد هیجان و احساس توسط جریان های سیاسی برای این کشور مناسب نیست. باید دنبال برنامه محوری برای کاندیداها باشیم تا مردم به برنامه های دارای قابلیت اجرایی رای بدهند.
وی ادامه داد: «ائتلاف وحدت ملی» یک جریان فراجناحی یا محوریت گفتمان ملی است، البته این تشکیلات فقط برای انتخابات نیست بلکه تشکیلاتی مستمر و با برنامه است و در طول سال فعالیت می‌کند. ما دید ملی داریم و از همه نیروهای متخصص و دلسوز استفاده می کنیم.
مهمان پرست خاطرنشان کرد: ریشه مشکلات، ساختارهای اداری و اقتصادی است و موانع جدی سر راه دولت ها قرار داده است. این ساختارها موجب بودجه ریزی اشتباه می شود. برای اصلاح این ساختارها برنامه داریم. اشکال دیگر این است که طرح و برنامه مدون برای اداره کشور وجود ندارد. ممکن است خیلی ها ادعا کنند که برنامه دارند، اما جامعیت در برنامه ها وجود ندارد.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با اشاره مشکلات معیشتی مردم و مشکل تامین شغل و مسکن برای جوانان، تصریح کرد: شرایط اقشار متوسط و پایین خیلی سخت شده است. آنها درآمد کمی دارند و بیشترین مالیات را پرداخت می کنند. قدرت خرید آنها هر روز کاهش می یابد. بازنشستگان نیز تحت فشار های اقتصادی و معیشتی قرار دارند. برنامه ما برای جوانان، اقشار متوسط و ضعیف و بازنشستگان کاملا روشن است و برای شرایط کشور طراحی شده است.
وی با اشاره به اهمیت نقش مدیران اجرایی در حل مشکلات ، گفت: 750 تا1000 مدیر اجرایی داریم. اگر آنها انگیزه، خلاقیت و تخصص کافی نداشته باشند یا آلوده به فساد شوند، تبعات زیادی برای مردم خواهد داشت. ما بانک اطلاعاتی پنج هزار نفره از مدیران تهیه کرده ایم. فرق ما با سایر تشکل و کاندیداها این است که فراجناحی بوده و دنبال حذف نیستیم. همین الان انتخابات هم به سمت دوقطبی رفته و تخریب ها و رو کردن پرونده ها شروع شده است. فضای تخریبی را باید تغییر داده و به سمت فضای سالم برویم.
مهمان پرست با بیان اینکه عملکرد دولت قابل دفاع نیست و مردم ناراضی هستند، افزود: در کنار نقد دولت باید برنامه های خود را ارائه کنیم. دیروز اقای جهانگیری برای مناظره اعلام آمادگی کرد که ما هم اعلام کردیم که آماده پذیرایی از آقای جهانگیری هستیم، ولی دو شرط برای برگزاری مناظره از جمله با حضور خبرنگاران و پخش زنده داریم.
وی درباره موضع خود نسبت به برجام، گفت: برجام یک بخشی از مسایل سیاست خارجی ما است. یکی از نقدهای ما به دولت این است که برجام سهم زیادی به خود اختصاص داد و به بخش های دیگر کمتر توجه شد. برجام می تواند فرصت یا تهدید باشد. ما با برجام محدویتهایی را پذیرفتیم و طرف مقابل هم پذیرفت تحریم ها را رفع کند. ما به تعهدات خود عمل کردیم اما طرف مقابل حتی در زمان دولت اوباما به تعهدات خود عمل نکرد. در دولت ترامپ تحریم‌ها بیشتر شد و ما هم تعهدات خود را کاهش دادیم. با روی کار آمدن بایدن شاهد تناقضاتی هستیم و آنها دنبال مطرح کردن مسایل موشکی و منطقه در برجام بودند که این مورد قبول ما نیست. شرط ما لغو همه تحریم ها است.
مهمان پرست اضافه کرد: الان مذاکرات دستخوش رقابت های سیاسی شده است. عده ای دنبال این هستند که با تعجیل در برجام، از آن در انتخابات استفاده کنند. در مقابل عده ای هم دنبال این است که توافق به تاخیر بیفتد که هر دو دیدگاه خلاف منافع ملی است. دیدگاه ما این است که هرگاه شروط ما محقق شد باید توافق انجام شود. لغو حتی یک روز زودتر تحریم به نفع کشور است و مهم نیست کدام دولت و جریان به توافق برسند. جدا از برجام باید روابط بین المللی خود را با همه کشورها گسترده و متوازن کنیم . با هر کشوری از جمله آمریکا به شرط تامین منافع ملی خود باید رابطه داشته باشیم.‌ الان دیگر دوره جنگ سرد و بلوک شرق و غرب گذشته است که فقط با یک بلوک در ارتباط داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما معتقدیم که شرایط کشور به گونه ای است که دولت ائتلافی جواب می دهد و دولت باید از جریان های سیاسی مختلف تشکیل شود. چهل نفر از اعضای کابینه را معرفی کرده ایم که لیست پیشنهادی است و رویکرد این لیست حضور افراد، اقشار و اقوام مختلف، ارتش و سپاه، زنان و جوانان است. سعی شده است روحیه یک دولت وحدت ملی حفظ شود. اگر تایید صلاحیت نشدم، تابع قانون و نظر شورای نگهبان هستیم و برنامه های خود را در اختیار سایر کاندیداها قرار می دهیم.
مهمان پرست در ادامه درباره اهمیت دیپلماسی اقتصادی، گفت: دیپلماسی اقتصادی باید به عنوان یک رکن اساسی در روابط با کشورها به کار گرفته شود. صرف ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت خارجه پاسخگو نیست. وزیر و معاون سیاسی درگیر برجام هستند و فرصت برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی ندارد. به جای معاونت اقتصادی، باید همه بخش های معاونت سیاسی کار اقتصادی را در اولویت قرار دهند. اکنون توجه ما به روابط دوجانبه و دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه کم شده است.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری همچنین با بیان اینکه در بخش اقتصاد در داخل کشور باید به بخش خصوصی تکیه کنیم، خاطرنشان کرد: شرکت های دولتی به فساد ، رانت و ناکارآمدی دچار شده اند. باید شرکت های دولتی به درستی به بخش خصوصی واگذار و هزینه های جاری دولت کاهش یابد. به جای بغض برای کولبری و سوخت بری، چرا دولت بخش خصوصی را تقویت نکرد؟چرا دولت کوچک نشد؟ چون جراحی کردن ساختارهای اداری و اقتصادی به شجاعت و دوران نقاهت نیاز دارد. چه زمانی برای این طرح ها با مردم صحبت کرده‌ایم تا مردم همراه شوند؟ طرحی را به اشتباه اجرا کرده و بعد می گوییم خودمان هم اطلاع نداشتیم.
وی تاکید کرد: وقتی مردم ببینند که با اجرای طرح های ساختاری شرایط آنها بهتر می شود، همراهی می کنند. برای مقابله با فسادهای مالی در شرکت های دولتی باید اصلاحات ساختاری انجام داد.
مهمان پرست با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی یکی از مهم ترین دغدغه های دولت و مردم است، گفت: بیکاری ریشه آسیب های اجتماعی است. جوانان بیکار هستند و درآمد کارمند و کارگران و حقوق بازنشستگان کفایت آنها را نمی کند. هزینه کردن در این بخش موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود. تا وضع اقتصادی مردم را بهبود نبخشیم و اشتغال درست نکنیم، آسیب های اجتماعی بدتر می شود.
وی در پاسخ به این پرسش که دولت های جناحی چه آسیب هایی دارد؟ گفت: شاید یک دلیل کاهش رغبت برای مشارکت در انتخابات این باشد که مردم احساس می کنند اگر یک جناح که پیش از این امتحان خود را پس داده است، دولت تشکیل دهد، تحولی در زندگی آنها ایجاد نمی شود. ما در 1400 به دولت ائتلافی نیازمندیم که از جناح ها و اقشار مختلف تشکیل شود.به هماهنگی میان نیروهای دلسوز کشور نیازمندیم. پیشنهاد ایجاد ساختارهای جدید دولت مثل وزارت بازنشستگان یا بانوان دارم که البته باید با هماهنگی و تصویب مجلس شورای اسلامی باشد. این به معنای بزرگ کردن دولت و افزایش کارمندان نیست بلکه به معنای تخصصی شدن وزارتخانه هاست یعنی تعداد کارمندان کم ولی کارکردها تخصصی تر می شود.
وی درباره پایگاه رای خود تصریح کرد: سی درصد مردم هواداران دو جناح هستند که آنها می توانند وارد فضای تخریبی جناح ها شوند، اما هفتاد درصد مردم تعلق جناحی ندارند ولی فضاهای تخریبی انگیزه مشارکت آنها را کاهش می دهد. پایگاه رای من آن هفتاد درصد است. مردم از دوقطبی سازی جناح ها و برخوردهای حذفی خسته شده اند.
مهمان پرست در تعریف گفتمان ائتلاف وحدت ملی، گفت: مردم به گفتمان جدیدی نیاز دارند که منافع ملی را تامین کند. ائتلاف وحدت ملی یک جریانی است که منافع ملی را تامین می کند و جریانی جدید است که دنبال حذف نیست و همه مردم را در دایره خود قرار می دهد. ما اعتقاد به ولایت فقیه، قانون اساسی و ارکان نظام داریم و معتقدیم که اصلاحات مورد نیاز باید در داخل چارچوب نظام انجام شود.ما اعتقاد به گسترش روابط بین المللی برای تأمین حداکثری منافع ملی و بهبود اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در تشریح طرح خود برای یارانه سوخت اظهار کرد: یارانه سوخت باید عادلانه تقسیم شود به گونه ای که کسی که چندین ماشین دارد و کسی که ماشین ندارد به یک اندازه این یارانه استفاده کند. طرح ما این است که سهم سوخت را بر اساس کارت ملی به افراد بدهیم تا این سهمیه برابر باشد. ما در نظر داریم برای هر فرد 30 لیتر بنزین اختصاص دهیم و قیمت هر لیتر را به قیمت واقعی بین المللی یعنی 20 هزار تومان در نظر گرفتیم. یعنی در هر ماه هر فردی 30 لیتر معادل 600 هزار تومان سهمیه دارد چه ماشین داشته باشد چه نداشته باشد. برای این که نقدینگی به جامعه تزریق نشود اعلام کردیم هر کسی از سهم خود استفاده نکرد می تواند معادل آن کالا بخرد و اگر این کالا تولید داخل باشد می تواند در ماه تا 700 هزار تومان کالا بخرد که این کار به رونق تولید داخلی ایجاد اشتغال منجر شده و زمینه را برای صادرات فراهم می کند.
وی با بیان این که در این طرح اصلا قرار نیست قیمت سوخت افزایش یابد گفت: سهمیه قبلی با قیمت قبلی باقی می ماند اما اگر مصرف از حد متعارف خود خارج شد افراد قیمت بیشتری می پردازند ولی مصرف با سقف معین با همان قیمت 3 هزار تومان خواهد بود. بنابراین این طرح به معنای گران کردن بنزین نیست. هر فرد در ماه 30 لیتر سهمیه دارد و مصرف سهم متعارف هم با 3 هزار تومان محاسبه می شود کسی هم که بنزین مصرف نمی کند می تواند در ماه تا 700 هزار تومان کالای داخلی خرید کند. در آمد حاصل از این طرح نیز برای ساخت مسکن و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می شود، البته سهمیه ای هم برای تاکسی های خصوصی و اینترنتی در نظر گرفته می شود سهمیه تاکسیرانی هم حفظ می شود. هدف دیگر هم کاهش مصرف و مقابله با قاچاق و کسب درآمد برای کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/549091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار «مدیرمسئول کیهان» به پزشکیان: مقصد خراسان است نه میدان خراسان!

بازگشت احتمالی بعضی از اهالی «پایتخت 7»

حضور شبانه‌ پزشکیان در میان مردم و شنیدن درددل آنها

افزایش تولیدات پتروشیمی اروند هم‌زمان با تعمیرات اساسی بدون توقف تولید

آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های اربعین از امروز

مجارستان: اتحادیه اروپا باج‌خواهی اوکراین را توجیه می‌کند

بازیگر «زخم کاری»: به دوران کودکی سختم زخمی کاری زدم

علت رشد احسان علیخانی و فرزاد حسنی از زبان «مصطفی امامی»

تحلیلی از رای اعتماد مجلس به رئیس دیوان محاسبات

مراسم تنفیذ چهاردهمین دوره ریاست جمهوری؛ فردا ساعت 10

با بطری آب یک کلمن کوچک بسازید

گفتگوی تلفنی بایدن و ملک عبدالله درباره جنگ غزه

حضور معاون رئیس‌جمهور و وزیرخارجه ترکمنستان در مراسم تحلیف پزشکیان

توضیحات باقری درخصوص اظهاراتش پیرامون برجام در شورای امنیت

رییس بنیاد شهید: ایثارگران در سامانه کاریابی بنیاد شهید مراحل اشتغال به کار را گذرانده‌اند

معاملات امروز بازار سرمایه طبق روال عادی انجام می‌شود

شهادت 7 فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه

ترامپ گردهمایی دیگری در پنسیلوانیا برگزار می‌کند

آمریکا: شرایط برای اختصاص دارایی‌های روسیه به اوکراین محیاست

شرط و شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌های ونزوئلا

عباس عبدی: اگر قرار باشد از تیم‌های دیگر هم وارد کابینه پزشکیان شوند، انتخابات بی‌معناست

صادرات رب گوجه 75 درصد افزایش یافت

استقبال ترامپ از نتانیاهو در عمارت مارالاگو

تیپ سفید مهران مدیری در اکران شلوغ فیلمش

حادثه امنیتی علیه نظامیان صهیونیست در بیت المقدس

چهره 3 بازیگر معروف در قبل و بعد از گریم یک نمایش مهم

باهنر: باید با همه کشورهای دنیا تعامل سازنده داشته باشیم، حتی با آمریکا

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: بنیاد شهید کاملا هوشمند شده و تمامی خدمات را به صورت الکترونیک ارائه می‌دهد

دفاع روزنامه دولت از پوشش رئیس جمهور منتخب

شصت‌وچهارمین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)

آماده باش کامل گروه‌های واکنش سریع صنعت برق

شنیده‌ها از 3 گزینه اصلی وزارت خارجه دولت پزشکیان

10 فرمان نظام حمایتی و رفاه

گروه‌های مقاومت پایگاه آمریکایی «کونیکو» را با موشک هدف قرار دادند

پیشتازی 2 درصدی ترامپ نسبت به هریس در نظرسنجی وال‌استریت‌ژورنال

تحلیل مهاجرانی از دولت سایه سعید جلیلی

حدود 30 درصد از آمریکایی‌ها آماده پذیرش یک رئیس‌جمهور زن نیستند

بمباران هشت مدرسه سازمان ملل در غزه

انهدام 9 پهپاد جنبش انصارالله در اطراف یمن

حمله آمریکا و انگلیس به فرودگاه بین‌المللی الحدیده یمن

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برای ایران عزیز

سرمقاله جام جم/ افزایش نشاط اجتماعی با همدلی میان دولت و مجلس

سرمقاله ابتکار/ دولت دکترپزشکیان چگونه دولتی است؟

سرمقاله جمهوری اسلامی/ کابینه باید صدای بی‌صدایان باشد

سرمقاله شرق/ فیلترینگ و پیامدهای اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ دفع این خطر فقط کار پزشکیان است

سرمقاله ایران/ الزامات شکوفایی فرهنگی

سرمقاله کیهان/ قانون بومرنگ دیروز «دوحه» امروز «پاریس»

سرمقاله وطن امروز/ ماجرای هریس و دموکرات‌های جکسونی

سرمقاله فرهیختگان/ سختی‌های دفاع از انسانیت در جهان سیاست‌زدایی‌شده

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی