اخبار محرمانه

آخرين مطالب

کوثری: دولت تنها دنبال جذب سرمایه‌گذاری امریکا و اروپا بود سیاسی

کوثری: دولت تنها دنبال جذب سرمایه‌گذاری امریکا و اروپا بود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فردا / یک فعال سیاسی گفت:تنها توجه دولت به عرصه اقتصاد این بود که امریکا و کشورهای اروپایی بیایند در ایران سرمایه گذاری کنند. اصلا توجهی به تولید و توانمندی در داخل نشد.
8 سال از ریاست جمهوری حسن روحانی گذشت. او کسی بود که می گفت «می خواهیم هم چرخ سانتیریفیوژ بچرخد، هم چرخ اقتصاد». اما شعارهای انتخاباتی حسن روحانی آن طور که او وعده داد محقق نشد.
اسماعیل کوثری درباره اینکه چرا سرنوشت دولت روحانی اینگونه شد، به خبرنگار فردا گفت: آقای روحانی در سال 92 و 96 شعارهایی داد و قرار بود امور اجرایی کشور در همان مسیر اداره شود. حتی آقای رئیس جمهور امروز از نامزدهای انتخابات خواست «برنامه ارائه دهند» اما خود آقای روحانی در زمانی که کاندیدا بود اعلام کرد «باید هم چرخ سانتیریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد»، حال آنکه در عمل دیدیم هم چرخ برجام پنچر شد و هم چرخ اقتصاد پنچرتر شد.
وی افزود: آقای روحانی در ایام کاندیداتوری اش مطرح می کرد «اگر ما نباشیم جنگ می شود»، اینها مسائلی است که مردم فراموش نمی کنند و در ذهن شان مانده است. دولت های نهم و دهم به ویژه دولت دهم اشتباهاتی داشت، آقایان به عملکرد آن دولت ها ایراد و اشکال می گیرند و کلی تصمیمات و اقدامات آن دوره را زیر سوال بردند اما در همین دولت خود ایشان ارزش پولی به شدت سقوط و قیمت دلار چندین برابر شد.
این فعال سیاسی با اشاره تصمیمات دولت روحانی یادآور شد: دلار را حراج کردند و افراد خاصی که خودشان می دانستند قیمت دلار را در بازار به هم ریختند، توجه به تولید و توانمندی در داخل اصلا نشد. البته آقای روحانی می گوید «صادرات زیاد شد» و این اتفاق افتاد اما این به خاطر تأکید مقام معظم رهبری و تدابیر قوه قضائیه بود، والا دولت به این مسئله توجه خاصی نداشت.
وی افزود: تنها توجه دولت به عرصه اقتصاد این بود که امریکا و کشورهای اروپایی بیایند در ایران سرمایه گذاری کنند. البته هر دولتی در زمان مسئولیتش اقداماتی انجام داد اما انتظار ملت به مراتب بیشتر بوده است چون این توانایی و ظرفیت در کشور وجود داشت و دولت می توانست بهتر استفاده کند.
کوثری درباره تأثیر تحریم ها بر عملکرد دولت روحانی اظهار کرد: در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال 92 همین آقای روحانی و همکاران شان می گفتند که 20-30 درصد وضع موجود در اقتصاد به خاطر تحریم هاست 70-80 درصد به مدیریت دولت بر می گردد.
وی افزود: ما از سال 59 تحت تحریم و محاصره اقتصادی آمریکا بودیم، الان هم هر نامزدی می خواهد به صحنه بیاید و پیروز شود باید بداند که نسبت و مناسبات ما با آمریکا و اروپا به چه صورت است. اگر نمی دانند پس چرا می خواهند بیایند مسئولیت بگیرند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/548704/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشدید خشونت قمه‌ای /وقتی فیلم و سریال راهبر اعمال خشونت است/رسانه با اهدای کفن، درماندگی و ناکامی ‌را ترویج می‌دهد

بازرگان؛ نخست‌وزیری با رای اعتماد مردم در خیابان

شوخی ترامپ با کلاه ملانیا

ابوطالبی: چرا باید به سمت مذاکرات با آمریکا رفت؟

اقتصاددان آمریکایی: تورم ترامپ را پیروز کرد

ورود ترامپ به کاخ‌ سفید با طوفانی از تغییرات

سناریوهای ترور

چوب حراج بر ناوگان نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا

حذف برنامه جنجالی از آنتن تلویزیون

خسارت هنگفت کارشکنی «سایه نشینان» در قرارداد کرسنت

همتی: به آینده اقتصاد و بورس خوشبین هستم

گزارش آکسیوس از شروع زودهنگام ترامپ

جشن تولد 59 سالگی «سیدجواد هاشمی» در کنار نوه اش

طعم شیرین بازگشت به خانه در روز اول آتش‌بس

طبیب مصدقی

تسلط خاص بانو «مریلا زارعی» بر گویش‌ها و لهجه‌های مختلف

چهره ها/ آقای گلزار از بچگی باکلاس بود!

همتی: روابط مالی ما با تاجیکستان به یک میلیارد دلار خواهد رسید

بهزاد فراهانی: در کودکی بخاطر یک مداد و گلابی فلک شدم

تمام قوانین فیزیک را نقض کرد!

مجید انصاری: در تدوین قوانین باید از ذی‌نفعانش نظرخواهی‌ شود

سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد

ویژگی‌های خارق‌العاده «ابابیل 5»

ایران اقدام رسانه ای ترکیه را این گونه تلافی کرد/ ویدئو

تشییع و تدفین شهدای عدالت در قم

تقویت همکاری‌ها در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دانش‌آموزان تاثیرگذار است

برگزاری همایش تخصصی و آموزشی مددکاران بنیاد با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

خانواده‌های شهدا باید پیشگام در حوزه ترویج فعالیت‌های قرآنی باشند

پشت پرده تحرکات احمدی نژادی ها

کولاک دستورات ترامپ در روز اول

پیش بینی قیمت طلا و سکه 2 بهمن 1403

کسری دولت بیش از 115 همت؛ آژیر تورم بلند شد

ترامپ: نام خلیج مکزیک را عوض می کنیم و به خلیج آمریکا تغییر می دهیم

ادعای عجیب ترامپ در خصوص حادثه ترورش

شاخ و شانه‌کشی ترامپ برای پاناما و چین

ترامپ: از فضانوردان خود می‌خواهیم پرچم ما را در مریخ به اهتزار درآورند

ترامپ: سیاست دولت را برای مهندسی نژاد مردم پایان می‌دهم

ترامپ: به حفاری برای سوخت‌های فسیلی ادامه خواهیم داد

ترامپ: به توافق سبز و قانون خودروهای برقی پایان می‌دهیم

عنوان جدید وب‌سایت کاخ سفید: آمریکا بازگشت

ترامپ: میراث من این خواهد بود که یک صلح ساز خواهم بود

نتانیاهو به ترامپ تبریک گفت

علی مصفا بخاطر بازی در کدام فیلم سیمرغ بلورین گرفت؟

دلش از عروسش پره!

بهزاد فراهانی: صدای من به وسیله رادیو به گوش پدر و مادرم رسید

فارس: ظریف در «اجلاس داووس» ماموریت مذاکراتی پنهان دارد؟

حضور مدیرکل بنیاد مازندران در مرکز سامد

چشم‌انداز مقاومت فلسطین در غزه

ترامپ در اولین سخنرانی به عنوان رئیس جمهور: دوران طلایی آمریکا آغاز شد

ترامپ: دولت ما با یک بحران اعتماد از سوی مردم روبرو است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی