اخبار محرمانه

آخرين مطالب

الخلیج آنلاین:

چرا این بار، حتی «اعرابِ اسرائیل» هم علیه تل آویو به پا خاستند؟ مقاله

چرا این بار، حتی «اعرابِ اسرائیل» هم علیه تل آویو به پا خاستند؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - خشم زمانی فراگیر شد که فلسطینی‌های داخل سرزمین اشغالی نیز انتفاضه جدیدی را اغاز کردند. یک تحلیلگر تاکید می‌کند قدس مساله محوری برای اعراب است و واکنش امت عربی به حوادثی که در قدس جریان دارد، طبیعی است.

الخلیج آنلاین در مطلبی به قلم محمد أبو رزق نوشت: به دنبال تجاوز‌های رژیم اشغالگر قدس به مسجد الاقصی و تلاش آن برای مهاجرت اجباری ساکنان حی الشیخ، موجی از خشم و عصبانیت نوار غزه، داخل فلسطین و دولت‌های عربی را فرا گرفت و برای اولین بار در تاریخ درگیری اعراب و اسرائیل، جبهه‌های فلسطینی و عربی در محکومیت تجاوز اسرائیل به قدس اشغالی و مسجد الاقصی متحد شدند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: این خشم زمانی فراگیر شد که فلسطینی‌های داخل سرزمین اشغالی نیز انتفاضه جدیدی را اغاز کردند و دولت‌های عربی هم تظاهراتی را ترتیب دادند که آخرین آن‌ها تلاش اردنی‌ها و لبنانی‌ها برای عبور از مرز‌ها بود. موج این خشم مشترک، بحث امکان زوال رژیم اشغالگر و آزادی کامل فلسطین را مطرح کرده است، بویژه با ظهور قدرت فلسطین در میدان به همراه کمک‌های عربی.
حامد ترکی بویابس، سر دبیر روزنامه «الشعب» کویت تاکید می‌کند قدس مساله محوری برای اعراب است و واکنش امت عربی به حوادثی که در قدس جریان دارد، طبیعی است، چرا که این امت شاهد ظلم و تبعیضی است که اشغالگران علیه فلسطینی‌ها روا می‌دارند.
بویابس در گفتگو با الخلیج انلاین گفت: دولت جعلی اسرائیل انواع خشونت را علیه ملت فلسطین به کار بسته و از منشور‌های بین المللی عبور کرده، که مهمترین اقدامات آن در این زمینه، تجاوز به منازل مردم فلسطین است.
وی معتقد است که ایستادگی امت عربی و فلسطین در برابر اقدامات اسرائیل، نوید نابودی کامل این رژیم را می‌دهد، در این صورت دیگر فلسطین اشغال شده باقی نمی‌ماند و دولت اسرائیلی درکار نخواهد بود.
المختار الهنائی، دیگر نویسنده و روزنامه نگار عمانی تصریح می‌کند تمام شواهد نشان دهنده منحنی پایان عمر اسرائیل، دولت کوچکی است که حمایت خیالی اروپا و آمریکا را به همراه داشت تا سر پا شود. الهنائی در مقاله‌ای نوشت: مرز‌های شعله ور، موشک‌های مقاومت و تنش‌های سیاسی داخلی، سستی ساختار اجتماعی و دوری تاریخی، همگی باعث می‌شود شهرک نشینان اسرائیلی نسبت به سرزمین فلسطین احساس وابستگی نکنند.
به عقیده وی، امروز اسرائیل در برابر ازمون بزرگی است و همه نشانه ها، حاکی است کنترل اوضاع را از دست داده و برای اولین بار، اسرائیل از جامعه بین الملل خواسته برای توقف شلیک موشک‌های فلسطینی، چاره‌ای بیندیشد، چرا که گنبد آهنین هم نتوانسته در برابر موشک‌های مقاومت تاثیرگذار باشد. در واقع فلسطین نمی‌تواند یک وطن امن برای یهودیانی باشد که از اروپا، امریکا یا آفریقا به آنجا امده اند، چرا که اغلب یهودی‌ها خود را به این مکان متعلق نمی‌دانند و آن را وطنشان محسوب نمی‌کنند.
بسیاری از گزارش‌ها حاکی از آن است که یهودیان زیادی دو تابعیتی هستند، به این دلیل که احساس امنیت نمی‌کنند و در فلسطین احساس امنیت ملی، نژادی و دینی ندارند.
اسرائیل با یک دولت یا ارتش مواجه نیست، بلکه با اغتقاد و باوری مواجه است که در ضمیر ملتی ریشه دوانده که فلسطین را خاک اصلی خود دانسته و حاضرند برای حفظ آن، جان خود را هم فدا کنند.
در ادامه، جابر الحرمی، نویسنده قطری همبستگی عربی با قدس را روز سیاه در تاریخ برپایی رژیم غاصب اسرائیل توصیف می‌کند که در طول 72 سال گذشته اتفاق نیفتاده بود.
وی در توئیتی نوشت: عصر استبداد صهیونیستی به پایان آمد و دیگر حملات اسرائیل بدون پاسخ نمی‌ماند، علاوه بر اینکه شمارش معکوس پایان اشغال پس از یک مرحله خشونت و فساد در سرزمین فلسطین آغاز شده است.
به گفته عبدالله الشایجی، تحلیلگر سیاسی، سه سال پیش، ترامپ سفارت را به قدس انتقال داد و اسرائیل 60 فلسطینی را در غزه به قتل رساند، اما امروز تمام فلسطین وارد انتفاضه‌ای جدید شده و قصد دارد به وحشی گری رژیم اشغالی و حامیان ان، پایان دهد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/546890/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امضای مجری اسرائیلی روی بمب‌هایی که به سوی غزه شلیک می‌شوند

رسانه صهیونیستی: اردن تحت تاثیر یمن صادرات از مبدأ حیفا را متوقف کرد

خیز نسل جوان افغانستان برای عبور از طالبان

بدعهدی همیشگی

ریشه‌‏یابی خشونت‌های اخیر علیه کادر درمان

اسرائیل در سراشیبی‌ای است که قبلاً نازی‌ها رفتند

پایان نمایش اسرائیل با اسرای برهنه؛ بیشتر اسرا آزاد شدند

یمن یک کشتی به مقصد اسرائیل را بازگرداند

جشن تولد 28 سالگی الناز ملک در پشت صحنه «زخم کاری 3»

و این هم سرنوشت خورزو خان!

وزیر صمت برای تست رانندگی نخستین خودروی تمام برقی پشت فرمان نشست

خوشحالی صهیونیست‌ها به خاطر منفجر کردن ساختمان دانشگاه غزه!

احمدرضا درویش سریال «کندو» را می‌سازد

نماینده مجلس: نباید تصور کرد که ایران از دنیا عقب‌تر است

چهره ها/ ژست آمریکایی کامبیز دیرباز پشت موتور هارلی

تهدید نماینده زن مجلس علیه یک دانشجو: چطور جرأت می‌کنی علیه خادم ملت اظهارات توهین‌آمیز بگویی؟

اسرائیل مدعی طرح ایران برای حمله به اهداف صهیونیستی در قبرس شد

جروزالم پست: پهپاد رهگیر «کرار» قابلیت جدیدی به پدافند ایران می‌دهد

تسلیت وزیر نفت برای جانباختگان حادثه مرکز انتقال نفت برداسپی

روزنامه اصولگرا: به «نجات جامعه» از تصور «فساد غیرقابل مهار» بپردازید

صحنه‌های از آوارگان فلسطینی پس از سوزاندن مدرسه خلیفه توسط رژیم صهیونیستی

چرا «زخم کاری» مخاطب دارد؟

واکنش وقیحانه مشاور ارشد نتانیاهو به برهنه کردن غیرنظامیان فلسطینی

جراحت خطرناک چشمی دهها نظامی اسرائیلی در نبردهای غزه

حزب‌الله عراق: تا اخراج آمریکایی‌ها دست به ماشه خواهیم ماند

روسیه برای عبور از نظم قدیم خیز برداشت

واکنش وقیحانه مشاور نتانیاهو به برهنه کردن غیرنظامیان فلسطینی

آتش‌سوزی در مینی پالایشگاه بیرجند مهار شد

القسام: 40 نظامی اسرائیلی را در غزه کُشتیم

خاویر میلی به عنوان رئیس‌جمهور آرژانتین سوگند یاد کرد

شخصیت‌های کارآگاه و پلیس بامزه و نامتعارف فیلم‌ها و سریال‌ها

واکنش عبدی به اظهارات بیغش: این نماینده مجلس با 750 دنبال‌کننده در توئیتر، از طرف مردم ایران حرف می‌زند!

چرا سریال «زخم کاری» مخاطب دارد؟

عمل زیبایی هم قسطی شد

بازگشت اخراجی‌ها به جام‌جم

تحویل 80 دستگاه تاکسی برقی به ناوگان حمل‌و‌نقل تهران

همه پیگیری‌های رسانه ملی درباره پرونده تخلف ارزی واردات چای

جدیدترین تصاویر از ضربات قهرمانانه مجاهدان قسام به دشمن متجاوز در خانیونس

بازی فیروز کریمی در سریال «سلمان فارسی» تکذیب شد

اعلام آماده باش به تمامی مناطق 22گانه باتوجه به احتمال وزش باد

از فساد دبش تا گرانی ارزاق در صحن مجلس

پرداخت بیش از 730 میلیارد تومان سود به سهامداران بورس

ویدئویی از ورزش کردن سینا مهراد در باشگاه

وزیر استیضاح‌ شده رئیسی، هم‌نشین میرسلیم و مجید انصاری شد

صادرات پیاز و گوجه ممنوع می‌شود

ترفند کثیف اسرائیل برای کوچاندن مردم غزه

تظاهرات ضدصهیونیستی در دمای انجماد

آیا همه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمانت اجرایی دارد؟

افشاگری ادمین منافقین؛ سران سازمان به دنبال ریخته شدن خون بیشتر و گرفتن پول بیشتر هستند

شمار شهدای غزه به مرز 18 هزار تن رسید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.