چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵
بین الملل

ترامپ در مجمع عمومی؛ از ادعای صلح تا واقعیت تجاوز

ترامپ در مجمع عمومی؛ از ادعای صلح تا واقعیت تجاوز
اخبار محرمانه - ایرنا/دونالد ترامپ در هشتادو یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر از شکوفایی اقتصادی، امنیت جهانی و پایان دادن به جنگ ها سخن گفت اما عملکرد او در فاصله دو ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا/دونالد ترامپ در هشتادو یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر از شکوفایی اقتصادی، امنیت جهانی و پایان دادن به جنگ ها سخن گفت اما عملکرد او در فاصله دو نشست سالانه این مجمع ، تصویری متناقض از این ادعاها را ارائه کرده است. از تجاوز به خاک ایران با همدستی نتانیاهو تا بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلاری

ایرنا /دونالد ترامپ در هشتادو یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر از شکوفایی اقتصادی، امنیت جهانی و پایان دادن به جنگ ها سخن گفت اما عملکرد او در فاصله دو نشست سالانه این مجمع ، تصویری متناقض از این ادعاها را ارائه کرده است. از تجاوز به خاک ایران با همدستی نتانیاهو تا بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلاری ، رکورد شکنی قیمت بنزین در داخل ، قرارداد چپاول نفت ونزوئلا و جنگ تعرفه ها علیه کشورها ؛ همه بخشی از واقعیت هایی هستند که فاصله عمیق ترامپ با شعارهایش در نیویورک را آشکار می‌سازد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور متجاوز آمریکا به ایران؛ او که با همدستی قصاب کودکان غزه، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سناریوی تجاوز به خاک کشورمان را عملی کرد در بخشی از سخنان خود به محورهای شکوفایی اقتصادی، امنیت بخشیدن به جهان و پایان دادن به جنگ‌ها پرداخت.
بی‌شک چنین ادعاهایی در برخی موارد همچون سال گذشته تکرار شده و روبروی دیدگان جهانیان صدق و کذب آن آشکار است اما آنچه توجه همگان را به خود جلب می‌کند تضادهایی است که با اظهارات سال گذشته او در همین مجمع و عملکردش ، حتی با موازین حقوق بشری غربی نیز در تضاد است.
تکرار ادعاهای سال گذشته
رئیس جمهوری آمریکا امسال نیز در سخنرانی‌اش در هشتادویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بر محورهایی تاکید داشت که می‌توان برخی را تبلیغات برای مصرف داخل این کشور، به ویژه برای تاثیرگزاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره دانست:وی مدعی شد که مرزها در امن و امانند و آنها که او «بیگانگان غیرقانونی» می‌‍‌خواند تنها با اجازه دولتی حق ورود دارند، رونق بازار بورس از دیگر «افتخارات لفظی» او بود.

اخبار محرمانه

از شکوفایی اقتصادی آمریکا گفته شد و این‌بار به آمارهای اشتغال و فقرزدایی استناد کرد و کاهش مقررات برای انجام فعالیت‌های اقتصادی و جذب سرمایه را از عوامل این شکوفایی دانست. وی بازهم و این بار به طور غیر مستقیم به دولت جوبایدن رئیس جمهوری سابق آمریکا اشاره کرد و دولت خود را «میراث دار» مشکلات اقتصادی آن دوره دانست.
اشاره به جنگ تحمیلی دوم در خرداد سال گذشته، ادعای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران، پایان دادن به جنگ‌ها (البته این بار ۸ جنگ!) تلاش برای پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه و رد معضل گرمایش جهانی از تکرارگویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا بود.
شکوفایی اقتصاد با رنگ بدهی،طعم غارت و دود گازوئیل

اخبار محرمانه

ترامپ درحالی سخن از اقتصاد شکوفای آمریکا می راند که بدهی ملی کشورش به ۴۰ تریلیون دلار رسیده و زنگ خطری را برای اقتصاد ایالات متحده و جهان به صدا درآورده است. سیاست‌های ترامپ و وعده‌های او برای بازگرداندن «عظمت» به کشورش باعث شده تا قیمت بنزین سطوحی تاریخی را به خود ببیند و نرخ گازوئیل که تاثیر مستقیم بر قیمت کالاهای مصرفی شهروندان عادی این کشور دارد، رکوردهای تازه‌ای ثبت کند.

اخبار محرمانه

این معضل تا جایی پیشرفته که خاکریز جمهوری‌خواهان را به تکاپو انداخته‌است. نمادی از جوش و خروش را می‌توان در کمپین انتخاباتی راست‌گرایان برای انتخابات میان‌دوره‌ای که آبان‌ ماه امسال برگزار می‌شود دید، از تمنای «یک فرصت دیگر به ما بدهید» جی‌دی ونس معاون ترامپ تا «فکر کنید نام من روی برگه رای است» خودش.
ترامپ حتی به مرزهای کشور خود نیز اکتفا نکرد او در صفحه اجتماعی خود از «قراردادی» که تاراج یا غارت خوانده می‌شود با ونزوئلایی خبر داد که با همکاری دلسی رودریگس رئیس‌جمهوری موقت که سر به دشمن دیرینه خاکش خم کرد انجام شد. توافقی با پوشش سرمایه‌گذاری که میلیون‌ها بشکه نفت کاراکاس در لوای آن به تاراج می‌رود.
وی در این سخنرانی به ظرفیت ۶۵ میلیارد بشکه‌ای این قرارداد اشاره کرد و آن را «بزرگترین توافق نفتی تاریخ» نامید.
فعالیت‌های اقتصادی ترامپ به جنوب آمریکا محدود نشد و کانادا را در جنگی تعرفه‌ای از گزند اهداف و برنامه‌هایش دور نگذاشت و اتاوا را بر این داشت تا به اتحادیه اروپا نزدیک‌تر شود.
این جنگ به وضع تعرفه از هردوسو منجر شد، جنگی که به سبب آن کسب و کارهای خرد تحت فشار بی‌سابقه یا خطر تعطیلی کامل قرار گرفتند که آن را می‌توان نمونه‌ای از اشتغال‌زایی به سبک ترامپ دانست.
پایان دادن به جنگ‌ها یا آغاز دوران جدید جنایت؟
ترامپ در سخنرانی امسال خود در مجمع سازمان ملل به امنیت بیشتر مردم جهان اشاره کرد و به نوعی خود را دخیل در این مدعا دانست.

اخبار محرمانه

وی در همین حال گزارش رسانه‌ها و نشریات پیرامون کاهش شدید ذخایر تسلیحاتی آمریکا را کذب خواند و از طرح‌های خود برای گسترش هرچه بیشتر سلاح‌های ارتش تروریستی آمریکا گفت.
وی در حالی از پایان دادن ادعایی، به هشتمین جنگ یعنی جنگ علیه مظلومان غزه‌ سخن گفت که جنایات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و نهادهای حقوق بشری علاوه بر تداوم کشتار کودکان و زنان مظلوم فلسطینی از وضعیت مشقت‌بار زندگی در این خاک خبر می‌دهند.
موازین حقوق بشری ترامپ‌گرا

اخبار محرمانه

ترامپ از «توافق با گرینلند» سخن گفت. توافقی که به گفته نخست وزیر گرینلند، پس از فشار ممتد ایالات متحده بر این خطه و با نادیده گرفتن تظاهرات و مخالفت‌های مردم این کشور انجام شد.
او در تضاد با شعارهای انسان‌دوستانه‌اش به دیوان کیفری بین‌المللی حمله کرد و از دیگر کشورها خواست که از این نهاد خارج شوند و مدعی شد که اجازه نخواهد داد که این نهاد برای پیگیری قضایی از ارتش آمریکا اقدام کند.
این نهاد قضایی بین‌المللی پیشتر پرده از جنایات رژیم صهیونیستی برداشته بود و برای نتانیاهو حکم بازداشت صادر کرده بود.

اخبار محرمانه

وی مفتخرانه از تجاوز به خاک ونزوئلا و ربایش نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری سابق ونزوئلا گفت و عملیات نظامی آمریکا در آمریکای لاتین را به بهانه مقابله با کارتل‌های مواد مخدر که آن‌ها را «داعش نیمه غربی جهان» نامید ، مطرح کرد.

اخبار محرمانه

رئیس جمهور متجاوز آمریکا به خاک ایران که در سخنرانی قبلی‌اش ادعای میانجی‌گری میان ایران و رژیم صهیونیستی و پایان جنگ را کرده‌بود از تجاوز به خاک میهنمان گفت و مدعی شد که راه‌حل دیپلماتیک با ایران کارساز نبود و جنگ راه حل بود.
این تجاوز مشترک با رژیم کودک‌کش اسرائیل که به شهادت رهبر فزرانه انقلاب انجامید و داغ فرشتگان میناب و شهیدان وطن را بر دل‌ها گذاشت، از نمونه‌های بارز امنیت و صلح به شیوه آمریکایی بوده است.


نظرات شما