جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴
بین الملل

پایان حملات نظامی افغانستان علیه پاکستان

پایان حملات نظامی افغانستان علیه پاکستان
اخبار محرمانه - مهر /وزارت دفاع افغانستان از پایان حملات نظامی علیه پاکستان خبر داد. به گزارش روسیا الیوم، وزارت دفاع افغانستان از پایان حملات نظامی علیه پاکستان خبر داد. در ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر /وزارت دفاع افغانستان از پایان حملات نظامی علیه پاکستان خبر داد.
به گزارش روسیا الیوم، وزارت دفاع افغانستان از پایان حملات نظامی علیه پاکستان خبر داد.
در بیانیه وزارت دفاع افغانستان با اشاره به اینکه حملات نظامی علیه پاکستان متوقف شده، آمده است: این عملیات در واکنش به حملات هوایی پاکستان انجام شد.
وزارت دفاع افغانستان مدعی کشته شدن ۵۵ نظامی ارتش پاکستان و سیطره بر چندین پاسگاه شد.
در بیانیه وزارت دفاع افغانستان از کشته شدن ۸ نفر و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر از نیروهای افغان نیز خبر داده شده است.
وزارت دفاع افغانستان به زخمی شدن ۱۳ نفر در ننگرهار نیز اشاره کرد
همزمان مقامات پاکستان پاکستان در پاسخ به حملات طالبان افغانستان از آغاز عملیاتی ویژه موسوم به «غضب الحق» خبر داد و منابع امنیتی این کشور نیز مدعی کشته شدن دست کم ۳۰ نفر از مرزبانان افغانستانی هستند.
در همین حال مشرف زیدی سخنگوی نخست وزیر پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نه تنها هیچ پست بازرسی پاکستانی تصرف یا آسیب ندیده است بلکه نیروهای ما در پاسخ به تجاوز طالبان، خسارات سنگینی را به مواضع مرزی افغانستان وارد کرده است.
وی افزود: تا این لحظه، هیچ سرباز پاکستانی اسیر نشده و هیچ تلفات جانی نیز در طرف ما صورت نگرفته است. هرگونه ادعای خسارت به پاکستان تاکنون چیزی بیش از خیال‌پردازی‌های طرف افغانستان نیست.
سخنگوی نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: تمام تجاوزات علیه پاکستان پاسخ یکسانی خواهد داشت، فوری و مؤثر.
منابع امنیتی پاکستان می‌گویند که طالبان افغانستان با استفاده از کوادکوپترها تلاش ناموفقی برای حمله به پاسگاه‌های نیروهای امنیتی پاکستان داشتند. تمام کوادکوپترها با اقدام به موقع نیروهای امنیتی پاکستان سرنگون شدند.
پیش تر سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان مدعی تلفات سنگین در آن سوی مرزهای پاکستان و اسارت برخی از سربازان آن توسط مرزبانان طالبان شده بود.
مرزهای پاکستان و افغانستان در طول ماه‌های اخیر شاهد تنش بوده است و این دو همسایه حتی برای چندین روز به طور نظامی برابر یکدیگر قرار گرفتند.
سه‌شنبه شب‌ گذشته نیز نیروهای پاکستانی و افغانستانی در امتداد مرز مشترک به تبادل آتش پرداختند و هر یک از طرفین، دیگری را به آغاز درگیری متهم کرد.
پاکستان، حکومت سرپرست افغانستان را به مماشات با عناصر تروریستی در قلمروی این کشور از جمله تبانی با گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان و همدستی با هند برای ایجاد بی ثباتی در پاکستان مهتم می‌کند با این حال کابل و دهلی‌نو این اتهامات اسلام‌آباد را رد کرده و تاکید می‌کنند که پاکستان باید حل مشکلات خود را درون تلاش کند.
بازار


نظرات شما