پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

دستور ویژه پزشکیان برای تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی

دستور ویژه پزشکیان برای تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی
اخبار محرمانه - ایسنا / رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت داروسازی به‌منظور تقویت زنجیره تولید، دستورات مهمی در زمینه تأمین ارز مورد نیاز دارو و تجهیزات ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا / رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت داروسازی به‌منظور تقویت زنجیره تولید، دستورات مهمی در زمینه تأمین ارز مورد نیاز دارو و تجهیزات پزشکی، اصلاح نحوه تخصیص آن و حل مشکل نقدینگی فعالان این صنعت را صادر کرد.
رئیس جمهور پزشکیان بر ضرورت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت داروسازی به منظور تقویت زنجیره تولید تأکید کرد و دستورات مهمی در زمینه تأمین ارز مورد نیاز دارو و تجهیزات پزشکی، اصلاح نحوه تخصیص آن و حل مشکل نقدینگی فعالان این صنعت را صادر کرد.
در همین راستا، به رئیس کل بانک مرکزی مأموریت داده شد تا در جلسات تخصصی و کارشناسی، با مشارکت مستقیم ذی‌نفعان و فعالان این حوزه، به‌صورت گام‌به‌گام و مرحله‌به‌مرحله، نسبت به رفع موانع و تسهیل فعالیت‌های صنعت دارو اقدام شود.
رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر اهمیت ویژه تأمین سلامت مردم، حمایت از صنعت داروسازی را از اولویت‌های قطعی دولت برشمرد و تصریح کرد: رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم در خصوص دسترسی پایدار و به‌موقع به داروهای مورد نیاز بیماران، مستلزم حمایت همه‌جانبه از تمامی اجزای زنجیره صنعت دارو اعم از تولید، واردات، تأمین، توزیع و پخش است؛ موضوعی که با جدیت در دستورکار دولت قرار دارد.
پزشکیان تأمین و تکمیل ذخایر راهبردی دارویی کشور را از مهم‌ترین اولویت‌ها دانست و تأکید کرد: تمامی موانع و مشکلات موجود بر سر راه تحقق این هدف، با تصمیمات قاطع و هماهنگ برطرف خواهد شد، چرا که پرداختن به موضوع سلامت و درمان مردم یک انتخاب نیست، بلکه یک الزام و از وظایف بنیادین دولت‌ها و حاکمیت‌هاست و دولت در این راستا با قدرت در کنار صنعت دارو خواهد ایستاد.
رئیس جمهور با اشاره به مشکلات ساختاری و انباشت مطالبات در حوزه سلامت و دارو، دستور حذف روندها و فرایندهای زائد و ناکارآمد را صادر کرد؛ فرایندهایی که منجر به رسوب منابع مالی در بخش سلامت، به‌ویژه در حوزه دارو، و کندی انتقال اعتبارات به تولیدکنندگان، واردکنندگان و توزیع‌کنندگان شده است.
پزشکیان با تأکید بر رویکرد هم‌افزایانه در منافع تولیدکننده و مصرف‌کننده دولت خاطرنشان کرد: دولت به‌گونه‌ای تصمیم‌گیری و عمل خواهد کرد که هم تولیدکننده و هم دریافت‌کننده خدمت منتفع شوند؛ چرا که در چنین شرایطی، سیاست‌گذار و مجری نیز بی‌تردید برنده خواهند بود.


نظرات شما