دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴
بین الملل

پرواز پهپاد فرودگاه دیگری در آلمان را یک ساعت بست

پرواز پهپاد فرودگاه دیگری در آلمان را یک ساعت بست
اخبار محرمانه - ایرنا /فرودگاهی در شمال آلمان دیشب (یکشنبه) به دلیل پرواز یک پهپاد با منشأ ناشناخته بر فراز فرودگاه، به طور موقت بسته شد. پلیس آلمان به خبرگزاری فرانسه گفت: در ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا /فرودگاهی در شمال آلمان دیشب (یکشنبه) به دلیل پرواز یک پهپاد با منشأ ناشناخته بر فراز فرودگاه، به طور موقت بسته شد.
 پلیس آلمان به خبرگزاری فرانسه گفت: در پی شناسایی یک پهپاد با منشأ ناشناخته بر فراز فرودگاه شهر «برمن» در شمال غربی آلمان، ترافیک هوایی این فرودگاه به طور موقت متوقف گشت.
به گفته سخنگوی پلیس در شهر هانساتیک (hanséatique) در شمال آلمان، این پهپاد حدود ساعت 7:30 بعد از ظهر (6:30 بعد از ظهر به وقت گرینویچ) در نزدیکی فرودگاه مشاهده شد و در توافق با پلیس فدرال، بلافاصله عملیات برخاستن و فرود در این فرودگاه به حالت تعلیق درآمد.
بازار
ترافیک هوایی تقریباً یک ساعت بعد از سر گرفته شد. برای اظهار نظر در مورد پروازهای متوقف شده یا تغییر مسیر داده شده، امکان تماس فوری با فرودگاه برمن وجود نداشت.
به گفته پلیس، مشخص نیست چه کسی پهپاد را هدایت می‌کرده است.
پیشتر نیز چندین هواپیما که قرار بود جمعه شب به وقت محلی در فرودگاه «براندنبورگ» برلین به زمین بنشینند، به فرودگاه‌های دیگر آلمان هدایت شدند.
یک ساعت و 20 دقیقه بعد پرواز هواپیماها به فرودگاه براندنبورگ از سرگرفته شد و این فرودگاه تا ساعت یک بامداد به وقت محلی فعال خواهد بود.
فرودگاه مونیخ آلمان نیز حدود یک ماه پیش به دلیل مشاهده پهپاد فعالیت خود را دو بار تعلیق کرد.
پیشتر مشاهده پهپاد در فرودگاه‌های اسلو نروژ و کپنهاگن دانمارک موجب تعلیق پروازها در این فرودگاه‌ها شده بود.
مقامات آلمان که همکاری نزدیکی با اوکراین دارند، انگشت اتهام در ایجاد این دست اختلالات را به سمت روسیه نشانه می‌گیرند.
مقام‌های اروپایی درباره تداوم این وضعیت و نگرانی‌های امنیتی هشدار داده‌اند و مسئولان اروپایی گفت‌وگوهایی را درباره ایجاد «دیوار پهپادی» برای مقابله با آن آغاز کرده‌اند.
اتحادیه اروپا اخیرا درباره طرح‌هایی برای ساخت دیوار پهپادی در کشورهای شرقی این اتحادیه با اعطای وام 140 میلیارد یورویی به اوکراین از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه توافق کرد.
آندریوس کوبیلیوس کمیسیونر دفاع اتحادیه اروپا در این باره گفت ضروری است که یک سازوکار بازدارنده موثر شامل رادار و حسگرهای صوتی و قابلیت رهگیری و نابودی پهپادها ایجاد شود.


نظرات شما