سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴
بین الملل

تأکید کیم جونگ‌اون بر تقویت و توسعهٔ روابط دوستی و همکاری کره شمالی با چین

تأکید کیم جونگ‌اون بر تقویت و توسعهٔ روابط دوستی و همکاری کره شمالی با چین
اخبار محرمانه - تسنیم /رئیس کره شمالی در نشست مجلس عالی خلق این کشور اظهار داشت که تقویت و توسعهٔ روابط سنتی دوستی و همکاری میان کره شمالی و چین، متناسب با الزامات زمان، موضع ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /رئیس کره شمالی در نشست مجلس عالی خلق این کشور اظهار داشت که تقویت و توسعهٔ روابط سنتی دوستی و همکاری میان کره شمالی و چین، متناسب با الزامات زمان، موضع قاطع دولت کره شمالی است.
کیم جونگ‌اون، رئیس کره شمالی به مناسبت سیزدهمین نشست چهاردهمین دورهٔ مجلس عالی خلق در پیونگ‌یانگ، سیاست داخلی و نظامی و همچنین تناسبات دیپلماتیک با کشورهای دوست کره شمالی را تشریح کرد.
کیم جونگ‌اون در سخنرانی خود تأیید کرد که شی جین‌پینگ، دبیرکل حزب کمونیست چین به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد تأسیس کره شمالی، پیام تبریک گرم و صمیمانه‌ای ارسال کرده است.
وی با اشاره به روابط عمیق کره شمالی با چین اظهار داشت: تقویت و توسعهٔ روابط سنتی دوستی و همکاری میان کره شمالی و چین، متناسب با الزامات زمان، موضع قاطع حزب کارگران کره و دولت کره شمالی است.
رئیس کره شمالی در ادامه و پس از ارائه خلاصه‌ای از جزئیات سفر اخیر خود به چین برای شرکت در مراسم هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ مقاومت علیه ژاپن و جنگ جهانی ضد فاشیستی، اعلام کرد که دیداری بسیار معنادار با شی جین‌پینگ داشته است.
بازار
وی افزود: به‌طور کامل حمایت قاطع و دوستی ویژهٔ حزب، دولت و مردم چین نسبت به حزب، دولت و مردم ما را احساس کردم.
کیم جونگ‌اون بار دیگر تأکید کرد که تقویت و توسعهٔ روابط سنتی دوستی و همکاری کره شمالی و چین متناسب با الزامات زمان، موضع قاطع حزب کارگران کره و دولت کره شمالی است.
وی بیان داشت که باور دارد همراه با چین، در مبارزهٔ مشترک برای تحقق آرمان سوسیالیسم، روابط دوستانهٔ کره شمالی و چین به‌طور مؤثرتری پیش خواهد رفت و بیش‌تر به نفع مردم دو کشور خواهد بود.
چین روز 3 سپتامبر در میدان تیان‌آن‌من پکن رژهٔ نظامی برگزار کرد تا هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ مقاومت علیه ژاپن و جنگ جهانی ضد فاشیستی را گرامی بدارد. کیم جونگ‌اون، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و سران دیگر کشورهای دوست از جمله ایران به این مراسم دعوت شده بودند.
از سوی دیگر، کیم جونگ‌اون روز یک‌شنبه نیز گفته بود که اگر ایالات متحده واقعیت کره شمالی را به رسمیت بشناسد، دیدار رهبران دو طرف غیرممکن نخواهد بود؛ اما هم‌زمان تأکید کرد که «هرگز سلاح هسته‌ای را کنار نخواهد گذاشت» و به‌هیچ‌وجه خلع سلاح هسته‌ای را با لغو تحریم‌ها معامله نخواهد کرد.


نظرات شما