اخبار محرمانه - نخستوزیر هند گفت کشورش آماده است تا در حلوفصل مسالمتآمیز جنگ اوکراین سهم خود را ادا کند.
«نارندرا مودی» نخستوزیر هند پس از برقراری تماس تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه گفت: «دوست من، رئیسجمهور پوتین، از تماس تلفنی و آرزوهای گرم شما به مناسبت تولد 75 سالگیام متشکرم.»
طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مودی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما متعهد به تقویت بیشتر مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز خود هستیم. هند آماده است تا تمام کمکهای ممکن را برای حلوفصل مسالمتآمیز مناقشه اوکراین انجام دهد.»
پیش از این، ولادیمیر پوتین گفت که در یک گفتوگوی تلفنی، تولد 75 سالگی نارندرا مودی را به او تبریک گفته است.
کاخ کرملین هم با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «رهبران 2 کشور در مورد مقدمات سفر رئیسجمهور روسیه به هند در ماه دسامبر امسال بحث و گفتگو کردند و همچنین به تعدادی از مسائل بینالمللی از جمله تحولات اوکراین پرداختند.»
کرملین همچنین افزود: «ولادیمیر پوتین در این تماس تاکید کرد که در طول تاریخ مدرن، روابط بین هند و روسیه دوستانه و مبتنی بر حمایت ملی در هر 2 کشور بوده است. همچنین، رضایت از توسعه موفقیتآمیز فعلی مشارکت راهبردی ویژه روسیه و هند که نارندرا مودی سهم شخصی بزرگی در آن دارد، ابراز شد.»
بازار ![]()