سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
بین الملل

دیدار رئیس امارات با علی‌اف در قره‌باغ

دیدار رئیس امارات با علی‌اف در قره‌باغ
اخبار محرمانه - خبرگزاری دانشجو / رئیس امارات متحده عربی امروز (سه‌شنبه) در منطقه قره‌باغ به دیدار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان رفته و مذاکراتی را با او بر سر روابط بین ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - خبرگزاری دانشجو / رئیس امارات متحده عربی امروز (سه‌شنبه) در منطقه قره‌باغ به دیدار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان رفته و مذاکراتی را با او بر سر روابط بین کشورهایشان و بررسی راه‌های تعمیق همکاری‌ برگزار کرد.
شیخ «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات پیش از این دیدار و در بدو ورودش به شوشا در منطقه قره‌باغ مورد استقبال «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان قرار گرفت و علی‌اف اظهار اطمینان کرد که این سفر باعث گسترش همکاری‌ها شده و به سود 2 کشور و مردمشان تمام می‌شود.
به نوشته خبرگزاری امارات، بن‌زاید و علی‌اف در نشست خود به بحث درباره فرصت‌های موجود برای گسترش هر چه بیشتر روابط 2 جانبه به ویژه در حوزه‌های اقتصاد، سرمایه‌گذاری، امنیت غذا، انرژی‌های تجدیدپذیر،‌ فرهنگ پرداخته و بر حمایت از بخش‌هایی که توسعه 2 کشور و چشم‌انداز مشترکشان برای آینده را به پیش می‌برند، تاکید کردند.
رئیس امارات در جریان این دیدار گفت، توافق جامع شراکت اقتصادی که در ماه ژوئیه بین 2 کشور امضا شد یک تحول چشمگیر را در روابط اقتصادی آنها رقم زده و تاثیری عمیق بر تحقق اهداف توسعه مشترک آنها خواهد گذاشت.
بازار



دیدار علی‌اف و بن‌زاید

اخبار محرمانه

دیدار علی‌اف و بن‌زاید

اخبار محرمانه

دیدار هیات‌های امارات و جمهوری آذربایجان

اخبار محرمانه

بازدید بن‌زاید از موزه فرش شوشا

اخبار محرمانه

بازدید بن‌زاید از موزه فرش شوشا

اخبار محرمانه

بازدید بن‌زاید از طرح ساخت مسجد در شوشا
بر اساس این گزارش، سران امارات و جمهوری آذربایجان همچنین به تبادل‌نظر درباره برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد توجه دولت‌های آنها پرداخته و بر اهمیت تلاش‌های مشترک به منظور تقویت بنیان‌های امنیت و صلح جهانی و منطقه‌ای تاکید کردند.
رئیس امارات همچنین گفت کشورش به طور پایدار از تمام تلاش‌ها در راستای برقراری ثبات و توسعه مردم و ملت‌های منطقه قفقاز حمایت کرده و امیدوار است پیشرفت مثبت در روند فرآیند صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان ادامه یابد.


نظرات شما