سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
بین الملل

اذعان روبیو به هدف آمریکا از اقداماتش علیه ونزوئلا

اذعان روبیو به هدف آمریکا از اقداماتش علیه ونزوئلا
اخبار محرمانه - فارس /در میانه تنش‌ها بین ایالات متحده و ونزوئلا که مادورو اقدامات واشنگتن را با هدف سرنگونی دولتش می‌داند، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که واشنگتن ریاست‌جمهوری ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس /در میانه تنش‌ها بین ایالات متحده و ونزوئلا که مادورو اقدامات واشنگتن را با هدف سرنگونی دولتش می‌داند، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که واشنگتن ریاست‌جمهوری ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
در حالی که واشنگتن مدعی است هدف از استقرار نظامی اطراف ونزوئلا و اقدامات نظامی اخیر، مقابله با قاچاق مواد مخدر است، وزیر امور خارجه آمریکا مارکو روبیو در مصاحبه‌ دیروز با فاکس نیوز گفت که آمریکا دولت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد و نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا نیست.
او در پاسخ به سوالی درباره اقدامات تحریک‌آمیز اخیر آمریکا علیه ونزوئلا از جمله افزایش پاداش ارائه اطلاعات درباره مادورو به 50 میلیون دلار و این‌ که آیا چنین اقداماتی باعث این برداشت نمی‌شود که واشنگتن در پی تغییر رژیم در ونزوئلا است، گفت «او (مادورو) رئیس‌جمهور نیست. فقط ما نیستیم که او را به رسمیت نمی‌شناسیم، بلکه حدود 50 کشور دیگر در جهان هم نیکولاس مادورو را به عنوان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا به رسمیت نمی‌شناسند».
روبیو با تاکید دوباره، مدعی شد که مادورو، خودش عنوان رئیس‌جمهور را به خود داده و افزود «این فقط نظر ما نیست. اتفاقاً این سیاست دولت بایدن بود و همچنین سیاست دولت اول ترامپ و سیاست حدود 50 کشور دیگر از جمله چند کشور منطقه است که مادورو را به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا به رسمیت نمی‌شناسند».
رئیس‌جمهور ونزوئلا بارها تأکید کرده که اقدامات نظامی اخیر ایالات متحده در اطراف این کشور، به ویژه حملات به شناورها، در واقع پوششی برای تلاش‌های واشنگتن جهت براندازی دولت او و کنترل منابع طبیعی ونزوئلا است.
مادورو دیروز اقدامات آمریکا را تهاجم نامید و اعلام کرد که دولتش از حق دفاع مشروع خود طبق قوانین بین‌المللی برای مقابله با این تهدیدات استفاده خواهد کرد. 
بازار


نظرات شما