جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴
بین الملل

ترامپ: هفته آینده «اظهارات مهمی» درباره روسیه خواهم داشت

ترامپ: هفته آینده «اظهارات مهمی» درباره روسیه خواهم داشت
اخبار محرمانه - تسنیم /رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه خود درباره اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه تصمیم خواهد گرفت، اعلام کرد که ۱۰۰ درصد هزینه‌های تسلیحات آمریکایی ارسالی ...
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم /رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه خود درباره اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه تصمیم خواهد گرفت، اعلام کرد که 100 درصد هزینه‌های تسلیحات آمریکایی ارسالی برای اوکراین توسط متحدان واشنگتن در ناتو پرداخت خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری «تاس»، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد اوایل هفته آینده اعلامیه مهمی درباره روسیه صادر کند. وی بامداد امروز، جمعه، این موضوع را در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی "ان‌بی‌سی نیوز" مطرح کرده و گفت: «فکر می‌کنم دوشنبه بیانیه مهمی درباره روسیه صادر کنم.» 
با این حال، ترامپ از ارائه جزئیات این مسئله خودداری کرد. دو روز قبل نیز ترامپ گفته بود که قصد دارد روسیه را «کمی غافلگیر کند».
رسانه‌های آمریکایی: ترامپ هیچ اهرم فشاری بر روسیه ندارد
در این رابطه، نشریه "ادونس" Advance گزارش داده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هیچ اهرم فشاری بر روسیه ندارد. 
این نشریه می‌نویسد: «اکنون ترامپ ناگهان تصمیم گرفته با روسیه "سخت‌گیرانه" برخورد کند، زیرا ولادیمیر پوتین به حرف او گوش نمی‌دهد. ولی چرا پوتین باید به او گوش دهد، وقتی حتی ولودیمیر زلنسکی [رئیس جمهور اوکراین] که بشدت به واشنگتن وابسته بوده و تحت تأثیر اقدامات آمریکا قرار دارد، به سخنان ترامپ گوش نمی‌دهد؟»
این رسانه آمریکایی یادآوری می‌کند که تمام تهدیدهای رهبر آمریکا تاکنون توخالی بوده و به هدف خود نرسیده است. ترامپ با دیدن اینکه برنامه‌های سیاسی‌اش کار نمی‌کند، آنها را "عجولانه تغییر می‌دهد" و سعی می‌کند تصویر "قدرت مطلقی" از خود را القا کند.
ترامپ خودش درباره تحریم‌های جدید علیه روسیه تصمیم خواهد گرفت
رئیس جمهور آمریکا در این مصاحبه، همچنین تاکید کرد که تصمیم نهایی در خصوص اعمال محدودیت‌های جدید علیه مسکو، حتی اگر کنگره آمریکا لایحه‌ای در مورد تحریم‌های ضدروسی تصویب کند، بر عهده اوست. دونالد ترامپ در پاسخ به سوالی در این باره، توضیح داد: «آنها قرار است یک لایحه تحریم‌های بسیار جدی و بسیار سخت را تصویب کنند، ولی فقط رئیس جمهور تصمیم خواهد گرفت که آیا این سند را اجرا کند یا خیر. لایحه‌ای که سنا روی آن کار می‌کند، به رئیس جمهور این حق را می‌دهد هر کاری که لازم می‌داند را انجام دهد.»
ترامپ پیشتر گفته بود که ممکن است تصویب لایحه تحریم‌های جدید علیه روسیه را از طریق کنگره تأیید کند. این لایحه در اوایل آوریل توسط یک گروه دو حزبی از اعضای سنا ارائه شد.
بازار
متحدان واشنگتن در ناتو هزینه سلاح‌های آمریکایی برای اوکراین را خواهند پرداخت
رئیس جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که متحدان این کشور در ناتو، طبق توافق‌های جدید، هزینه سلاح‌های آمریکایی برای اوکراین را به طور کامل پرداخت خواهند کرد. دونالد ترامپ در مصاحبه‌ با این شبکه تلویزیونی گفت: «ما برای ناتو سلاح می‌فرستیم و آنها 100 درصد هزینه این سلاح‌ها را پرداخت می‌کنند. نحوه برخورد ما با موضوع ارسال تسلیحات بدین شکل است که آنها در واقع به کشورهای عضو ناتو ارسال می‌شوند و سپس ناتو این سلاح‌ها را به اوکراین می‌دهد و خود ناتو هم هزینه این سلاح‌ها را پرداخت خواهد کرد.»
او یادآور شد که توافق‌هایی در خصوص این رویه برای تحویل سلاح‌های آمریکایی به اوکراین در نشست سران ائتلاف آتلانتیک شمالی که در ماه ژوئن برگزار شد، حاصل شده است.
در طول این مصاحبه، ترامپ اشاره کرد که «هیچ چیز» درباره تعلیق قبلی کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف نمی‌داند. با این حال، به گفته وی، پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، «کار بزرگی در این زمینه انجام داده است».


نظرات شما