اخبار محرمانه - ایرنا / کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد هیأت مذاکره کننده این رژیم برای ازسرگیری مذاکرات درباره تبادل اسرا با حماس و آتشبس در غزه به دوحه پایتخت قطر سفر کرده است.
به نقل از روسیا الیوم، این رسانه صهیونیستی افزود: زمان سفر بنیامین نتانیاهو به آمریکا تا ساعت 17 به وقت محلی به تعویق افتاده است و پیشبینی میشود وی قبل از آغاز سفرش سخنرانی کند.
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی صبح امروز پس از نشست با نتانیاهو گفت که سفر نخست وزیر رژیم اشغالگر به آمریکا یک مأموریت استراتژیک برای دستیابی به پیشرفت در توافق درباره تبادل اسرا است.
به گفته رسانههای صهیونیستی، دستور کار این سفر شامل بررسی پیشنهادی برای آتشبس 60 روزه در غزه است که با آزادی تدریجی اسیران صهیونیست در غزه و ازسرگیری ورود کمکهای انسانی به این باریکه همراه خواهد بود.
رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که تل آویو پاسخ حماس را بهطور کامل رد نکرده و آن را «حاوی نکاتی دانسته که میتوان بر پایه آنها گفت وگوها را ادامه داد».
بازار 
در حالی که تلاشهای آمریکا برای پیشبرد مذاکرات ادامه دارد، مقامات صهیونیست پیش از سفر نتانیاهو به واشنگتن، بحثهای فشردهای را درباره مذاکرات آتی انجام دادند. ، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا نیز با تاکید بر اهمیت دستیابی به یک توافق، هشدار داد که در صورت عدم تحقق آن، اوضاع وخیمتر خواهد شد.
با وجود اینکه نتانیاهو پیشتر درباره دستیابی به توافقهای مشابهی مانع تراشی کرده بود، برآوردهای کنونی حاکی از آن است که این بار به دلایل سیاسی و امنیتی داخلی، رویکردی جدیتر در پیش گرفته است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.
در تاریخ 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه 18 مارس 2025 (28 اسفند 1403) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
براساس برآوردهای رژیم صهیونیستی، 50 اسیر رژیم صهیونیستی همچنان در نوار غزه باقی ماندهاند که 20 تن از آنها زنده هستند. در مقابل، بیش از 10 هزار و 400 فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی محبوس بوده و با شکنجه، گرسنگی و محرومیت از خدمات پزشکی روبهرو هستند؛ شرایطی که براساس گزارشهای حقوق بشری و رسانههای فلسطینی و اسرائیلی، منجر به شهادت شماری از آنها شده است.