اخبار محرمانه - باشگاه خبرنگاران / به گفته دستیار رئیسجمهور روسیه، این کشور آماده است تا تبادل اسرای جنگی با اوکراین را بین 7 تا 9 ژوئن آغاز کند.
وی در نشست ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه با اعضای دولت گفت: «ما فرض میکنیم که احتمالاً 1200 نفر از هر طرف وجود خواهد داشت و این دوباره بزرگترین تبادل اسرای جنگی خواهد بود. ما آمادهایم که در 7، 8 و 9 ژوئن شروع کنیم. ما، به نوبه خود، کاملاً برای این کار آمادهایم.»
مدینسکی خاطرنشان کرد که رقم نهایی در حال توافق است و اولویتهای مبادله «مجروحان، بیماران وخیم و اسرای جنگی زیر 25 سال» خواهند بود.
در 25 مه، مطابق با توافقات روسیه و اوکراین که در 16 مه در استانبول حاصل شد، مرحله نهایی مبادله زندانیان طبق فرمول 1000 در برابر 1000 انجام شد. سرهنگ الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه گفته است که توافقات حاصل شده در استانبول در مورد مبادله به طور کامل اجرا شده است.
بازار ![]()