اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ضرب‌الاجل سلیمانیه عراق به گروهک‌های ضد انقلاب ایران برای تخلیه مقرها سیاسی

ضرب‌الاجل سلیمانیه عراق به گروهک‌های ضد انقلاب ایران برای تخلیه مقرها
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / نیروهای امنیتی سلیمانیه عراق ضمن درخواست از گروهک‌های ضد انقلاب ایران برای تخلیه سریع مقرهای خود، به استفاده از زور علیه آن‌ها تهدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری «المطلع»، نیروهای امنیتی سلیمانیه از گروهک‌های ضد انقلاب ایران خواستند تا مقرهای خود در زرگویز، بانه گوره و کوله ره‌ش را تخلیه کنند.
«امجد حسین پناهی» یکی از اعضای گروهک کومله در این باره گفت: نیروهای امنیتی سلیمانیه در اخطاریه رسمی به ما اعلام کردند که این سه مقر را تخلیه کنیم و در صورت عدم تخلیه به استفاده از زور برای تخلیه این مقرها روی خواهند آورد.
در همین ارتباط سرهنگ «سلام عبدلخالق» سخنگوی نیروهای امنیتی سلیمانیه گفت: این اقدامات در راستای اجرای توافق امنیتی بین بغداد و تهران درباره احزاب کُرد ضد ایرانی در اقلیم کردستان صورت می‌گیرد. مهلت داده شده به آن‌ها برای تخلیه اردوگاه‌ها از ابتدای ماه جاری میلادی به پایان رسیده اما به دلیل حضور خانواده‌ها در این مقرها، این مهلت تمدید شد و اکنون آن‌ها تنها 10 روز فرصت دارند تا به اردوگاه «سورداش» منتقل شوند.
روز گذشته نیز رسانه‌های عراقی گزارش دادند که بر اساس اسناد رسمی منتشر شده، دولت عراق با صدور دستوری از سوی مشاور امنیت ملی و با تأیید دفتر نخست‌وزیری، همه فعالیت‌های احزاب و گروه‌های مخالف ایران مستقر در خاک این کشور را ممنوع اعلام کرده است.
طبق اسناد منتشر شده، این تصمیم شامل تعطیلی دفاتر این گروه‌ها و جلوگیری از هرگونه فعالیت نظامی، رسانه‌ای یا سیاسی آن‌ها به‌ویژه در اقلیم کردستان عراق می‌شود.
همچنین بر اساس مفاد این دستور، مقرر شده تا نهادهای امنیتی و نظامی، اداره گذرگاه‌های مرزی و دولت اقلیم، تدابیر لازم را برای اجرای کامل آن اتخاذ کنند؛ نظارت بر مناطق مرزی به‌ویژه نواحی کوهستانی که پیش از این محل تردد برخی گروه‌ها بوده‌اند، نیز تشدید خواهد شد.
توافق‌نامه همکاری‌های مشترک امنیتی ایران و عراق در اسفند 1401 طی مراسمی با حضور محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، از سوی دریابان علی شمخانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق به‌ امضا رسید.
بازار
توافق 2 کشور در زمینه آماده‌سازی و امضای این موافقت‌نامه که روند تهیه آن چندین ماه ادامه یافت، تاثیر تعیین کننده‌ای در کاهش و مدیریت چالش‌های امنیتی ناخواسته میان 2 کشور داشته است؛ چالش هایی که ریشه در شرارت گروه‌های ضدانقلاب حاضر در اقلیم کردستان دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1358242/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

صبح جمعه با جولانی

پاکستان: به‌دنبال درگیری با هند نیستیم، اما پاسخ ما فراموش‌نشدنی است

فرهیختگان: پوتین با پیشنهاد سلطان عمان مبنی بر انتقال ذخایر هسته‌ای ایران به روسیه مخالفت کرد

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

انصارالله: آمریکا افسار اسرائیل را در سوریه باز گذاشته است

چهره ها/ اولین قاب رسمی ستاره پسیانی و همسرش در یک مراسم

روسیه: ایران طبق ان‌پی‌تی حق غنی‌سازی دارد

شوخی‌های شوهرم با خانم‌های فامیل ناراحتم می‌کند

زندگی یا نمایش زندگی!؟

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

چهره ها/ استایل متفاوت نوید محمدزاده در خیابان‌های تهران

یادی از فیلم «خدا نزدیک است» به بهانه هفته معلم

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

مشاغل غیر رسمی حدود 57 درصد بازار کار ایران را تشکیل می‌دهد

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

چهره ها/ قاب عاشقانه خانم بازیگر خوش‌نشین‌ها با همسرش

به من، عشقمون و بچه‌مون خیانت کردی

مشاور رئیس‌جمهور: نقدپذیری ستون فقرات دولت چهاردهم است

از فشار تا گفت‌وگو

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

ترس جیمز کامرون از جنگ هسته‌ای با «ارواح هیروشیما» تصویر می‌شود

خبری از داوری جوایز ایسفا تا چند خبر سینمایی دیگر

کمیل واعظ؛ چهره‌ای که قراره متفاوت باشه

انتصاب سجاد سلطان‌زاده به عنوان رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل در دولت

افشاگری عبدالرضا داوری علیه فواد ایزدی

حمایت فرزند رئیس جمهور از تدریس با زبان ترکی در‌ مدارس!

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

معاون بندر شهید رجایی: هیچ ماده منفجره‌ای در بندر شهید رجایی نگهداری نمی‌شود

بقائی: روز جهانی آزادی مطبوعات یادآور شجاعت فعالان رسانه‌ای غزه است

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

ترامپ هزینه‌های دفاعی را بالا برد، اما بهداشت را کاهش داد

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

کشته شدن 2 نظامی صهیونیست در رفح

دورهمی «هم‌پیشه» با حضور هنرمندان رادیو رقم خورد

علت احتمالی تعویق دور چهارم مذکرات از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

حمله هوایی اسرائیل به منطقه شیخ الزاید در شمال نوار غزه

پشت صحنه بدلکاری در سریال «جان ‎سخت»

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

صدور حکم حبس برای بازرگان و طالقانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی