اخبار محرمانه

آخرين مطالب

روانبخش: ما اگر سلاح هسته ای می‌خواستیم برای دستیابی به آن از کسی اجازه نمی‌گرفتیم سیاسی

روانبخش: ما اگر سلاح هسته ای می‌خواستیم برای دستیابی به آن از کسی اجازه نمی‌گرفتیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - دانا / نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به اینکه ایالات متحده نگران تغییر دکترین هسته ای ایران است، گفت: اگر آمریکا تحریم ها را بردارد ما هم تضمین خواهیم داد که به سراغ سلاح هسته ای نخواهیم رفت.
قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مثبت ارزیابی کردن روند گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: آنچه از روند گفتگوها گزارش می شود حاکی از آن است که این دوره از مذاکرات مانند مذاکرات برجام نیست چون طبق توصیه های رهبر انقلاب، تجربه برجام در برابر ملت ایران و مذاکره کنندگان کشورمان است.
وی با بیان اینکه در این مذاکرات چارچوب گفتگوها باید مشخص می شد که با هوشمندی مسئولان کشور این مسئله مهم مورد تاکید قرار گرفت، تصریح کرد: گفتگوها در چارچوب پرونده هسته ای تعریف شده و بدون شک ما درباره سایر موضوعات وارد گفتگو نخواهیم شد.
بازار
نماینده مردم قم در مجلس با تاکید بر لزوم برداشتن گام های متنازع در مذاکرات، ادامه داد: نباید تمام خواسته های آمریکا از سوی ما برآورده شده و ما به تمام تعهدات خود عمل کنیم اما طرف مقابل از انجام تعهدات خود شانه خالی کند.
روانبخش با اشاره به اینکه در جریان مذاکرات برجام دولت آقای روحانی حسن ظن به آمریکا داشت و فکر می کرد اگر داوطلبانه تمام خواسته های آمریکا را اجرا کند آنها تحریم ها را لغو خواهند کرد، گفت: هر چه خواستند را انجام دادیم، قلب راکتور را بتن ریختیم اما وقتی نوبت به آنها رسد خُلف وعده کردند ترامپ هم در نهایت برجام را پاره کرد.
نماینده مردم قم با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده کشورمان با آمریکا مکلف است گام های متنازع بردارد، تصریح کرد: این بار باید آمریکا آغاز کننده انجام تعهدات باشد زیرا دستاورد برجام در مقابل مذاکره کنندگان کشورمان قرار دارد.
روانبخش با اشاره به اینکه آمریکا را باید یک دولت قلدر نامید که همه چیز را برای خود می خواهد، ادامه داد: ما اگر سلاح هسته ای می خواستیم برای دستیابی به آن از کسی اجازه نمی گرفتیم اما طبق فتوای رهبر انقلاب ما دسترسی به سلاح هسته ای را به صلاح نمی دانیم اما توان دستیابی به آن را داریم.
وی با اشاره به اینکه آمریکا از توان هسته ای ایران در هراس است، گفت: آمریکا از سر وحشت ساخت سلاح هسته ای با ما مذاکره می کند و می داند که ما سلاح هسته ای نداریم اما به این بهانه نمی تواند بر سر فناوری هسته ای ما مذاکره یا گفتگو کند.
نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به اینکه ایالات متحده نگران تغییر دکترین هسته ای ایران است، خاطرنشان کرد: اگر آمریکا تحریم ها را بردارد ما هم تضمین خواهیم داد که مطابق فتوای رهبر انقلاب به سراغ سلاح هسته ای نخواهیم رفت.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1358164/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

صبح جمعه با جولانی

پاکستان: به‌دنبال درگیری با هند نیستیم، اما پاسخ ما فراموش‌نشدنی است

فرهیختگان: پوتین با پیشنهاد سلطان عمان مبنی بر انتقال ذخایر هسته‌ای ایران به روسیه مخالفت کرد

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

انصارالله: آمریکا افسار اسرائیل را در سوریه باز گذاشته است

چهره ها/ اولین قاب رسمی ستاره پسیانی و همسرش در یک مراسم

روسیه: ایران طبق ان‌پی‌تی حق غنی‌سازی دارد

شوخی‌های شوهرم با خانم‌های فامیل ناراحتم می‌کند

زندگی یا نمایش زندگی!؟

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

چهره ها/ استایل متفاوت نوید محمدزاده در خیابان‌های تهران

یادی از فیلم «خدا نزدیک است» به بهانه هفته معلم

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

مشاغل غیر رسمی حدود 57 درصد بازار کار ایران را تشکیل می‌دهد

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

چهره ها/ قاب عاشقانه خانم بازیگر خوش‌نشین‌ها با همسرش

به من، عشقمون و بچه‌مون خیانت کردی

مشاور رئیس‌جمهور: نقدپذیری ستون فقرات دولت چهاردهم است

از فشار تا گفت‌وگو

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

ترس جیمز کامرون از جنگ هسته‌ای با «ارواح هیروشیما» تصویر می‌شود

خبری از داوری جوایز ایسفا تا چند خبر سینمایی دیگر

کمیل واعظ؛ چهره‌ای که قراره متفاوت باشه

انتصاب سجاد سلطان‌زاده به عنوان رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل در دولت

افشاگری عبدالرضا داوری علیه فواد ایزدی

حمایت فرزند رئیس جمهور از تدریس با زبان ترکی در‌ مدارس!

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

معاون بندر شهید رجایی: هیچ ماده منفجره‌ای در بندر شهید رجایی نگهداری نمی‌شود

بقائی: روز جهانی آزادی مطبوعات یادآور شجاعت فعالان رسانه‌ای غزه است

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

ترامپ هزینه‌های دفاعی را بالا برد، اما بهداشت را کاهش داد

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

کشته شدن 2 نظامی صهیونیست در رفح

دورهمی «هم‌پیشه» با حضور هنرمندان رادیو رقم خورد

علت احتمالی تعویق دور چهارم مذکرات از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

حمله هوایی اسرائیل به منطقه شیخ الزاید در شمال نوار غزه

پشت صحنه بدلکاری در سریال «جان ‎سخت»

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

صدور حکم حبس برای بازرگان و طالقانی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی