اخبار محرمانه

آخرين مطالب

آمریکای درمانده مقابل یمن چگونه می‌تواند با ایران بجنگد؟! تحلیل ویژه

آمریکای درمانده مقابل یمن چگونه می‌تواند با ایران بجنگد؟!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
لاف‌زنی مقامات آمریکایی علیه ایران به بهانه قدرت‌نمایی مقاومت یمن در دریای سرخ، با واکنش طعنه‌آمیز محافل مختلف مواجه شد.
پیت هگست‌، وزیر دفاع آمریکا اخیر توئیت زده بود: «پیامی به ایران / ما حمایت مرگبار شما از حوثی‌ها را می‌بینیم. ما دقیقاً می‌دانیم که شما چه می‌کنید. شما از توانایی‌های ارتش ایالات متحده مطلع هستید و پیش از این نیز هشدار دریافت کردید. شما در زمان و مکان انتخابی ما، با عواقب این کارها مواجه می‌شوید.»
در واکنش به این موضع‌گیری احمقانه، احمد حسن فعال رسانه‌ای یمنی نوشت: نقشه یمن را ببینید. حوثی‌ها مناطق مشخص شده با رنگ صورتی را کنترل می‌کنند. از راه زمین، هیچ چیزی نمی‌تواند به حوثی‌ها برسد، زیرا همان‌طور که می‌بینید، حوثی‌ها از راه زمین محاصره شده‌اند.
حالا درباره راه هوائی صحبت کنیم. حوثی‌ها یک فرودگاه در صنعا دارند. پروازها به مقصد و از مبدأ اردن فقط از طریق هواپیمایی یمنی مجاز هستند. هواپیماها اجازه ندارند به جایی جز اردن بروند. این یعنی اگر من بخواهم به عربستان سعودی سفر کنم، باید با هواپیمای یمنی به اردن بروم، سپس آنجا فرود بیایم و سوار هواپیمای دیگری به مقصد عربستان سعودی شوم.
حالا درباره مسیر دریایی صحبت کنیم. حوثی‌ها یک بندر در حدیده دارند. هیچ کشتی یا شناوری بدون بازرسی در بندر جیبوتی وارد حدیده نمی‌شود. برای سه ماه، کشتی‌ها در جیبوتی نگه داشته می‌شوند و کاملاً بازرسی می‌شوند.
ناوهای جنگی آمریکا در جنوب یمن، باب‌المندب و در شمال دریای سرخ مستقر هستند. این یعنی برای ایران غیرممکن است که هرگونه حمایتی به حوثی‌ها بفرستد. عربستان سعودی و آمریکا فرودگاه صنعا و بندر حدیده را بسته‌اند. برای سال‌ها، با بهانه اینکه ایران کمک می‌فرستد، و برای اجازه بازگشایی فرودگاه و بندر، انصارالله (حوثی‌ها) با تمام شرایط و روندهایی که اطمینان می‌داد هیچ کمکی از ایران وارد قلمرو آنها نمی‌شود، موافقت کردند.
این فعال یمنی در پایان نوشت: ترامپ و دولتش در یمن شکست خوردند، و حالا از ایران برای توجیه شکست خود استفاده می‌کنند... یا شاید برای توجیه جنگی که ممکن است علیه ایران آغاز کنند.
روزنامه تلگراف چاپ لندن هم با اشاره به اقتدار مقاومت یمن نوشت: هرکس در یمن بجنگد، بازنده خواهد بود. هرکس در یمن بجنگد، غالباً بازنده خواهد بود. مشخص نیست دلیل پیوستن بریتانیا به این کارزار چیست و چه نتایجی از اقدام نظامی در یمن انتظار می‌رود. آمریکا در نهایت این جنگ را خواهد باخت، پس چرا بریتانیا باید بپذیرد که به دور دیگری از این جنگ کشیده شود؟
از سوی دیگر، مک گرگور سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا گفته است: ناو هواپیمابر ما از ترس موشک یمنی چنان چرخش تند و تیزی داشته که جنگنده F18 ارتش به دریا افتاده، اگر وضعیتمان با یمنی‌ها این‌گونه است، در مقابل ایران می‌خواهیم چه کنیم؟!
او همچنین گفته است: اگر فکر می‌کنید ایران توان جنگ ندارد اطلاعاتتان اشتباه اندر اشتباه است‌، ایران زرادخانه موشکی عظیمی دارد که می‌تواند در یک روز اسرائیل را با خاک یکسان کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1358048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شوخی‌های شوهرم با خانم‌های فامیل ناراحتم می‌کند

زندگی یا نمایش زندگی!؟

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

چهره ها/ استایل متفاوت نوید محمدزاده در خیابان‌های تهران

یادی از فیلم «خدا نزدیک است» به بهانه هفته معلم

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

مشاغل غیر رسمی حدود 57 درصد بازار کار ایران را تشکیل می‌دهد

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

چهره ها/ قاب عاشقانه خانم بازیگر خوش‌نشین‌ها با همسرش

به من، عشقمون و بچه‌مون خیانت کردی

مشاور رئیس‌جمهور: نقدپذیری ستون فقرات دولت چهاردهم است

از فشار تا گفت‌وگو

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

ترس جیمز کامرون از جنگ هسته‌ای با «ارواح هیروشیما» تصویر می‌شود

خبری از داوری جوایز ایسفا تا چند خبر سینمایی دیگر

کمیل واعظ؛ چهره‌ای که قراره متفاوت باشه

انتصاب سجاد سلطان‌زاده به عنوان رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل در دولت

افشاگری عبدالرضا داوری علیه فواد ایزدی

حمایت فرزند رئیس جمهور از تدریس با زبان ترکی در‌ مدارس!

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

معاون بندر شهید رجایی: هیچ ماده منفجره‌ای در بندر شهید رجایی نگهداری نمی‌شود

بقائی: روز جهانی آزادی مطبوعات یادآور شجاعت فعالان رسانه‌ای غزه است

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

ترامپ هزینه‌های دفاعی را بالا برد، اما بهداشت را کاهش داد

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

کشته شدن 2 نظامی صهیونیست در رفح

دورهمی «هم‌پیشه» با حضور هنرمندان رادیو رقم خورد

علت احتمالی تعویق دور چهارم مذکرات از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

حمله هوایی اسرائیل به منطقه شیخ الزاید در شمال نوار غزه

پشت صحنه بدلکاری در سریال «جان ‎سخت»

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

صدور حکم حبس برای بازرگان و طالقانی

معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی: هیچ ماده منفجره‌ای در بندر وجود ندارد

با این ترفند دستمال‌های آشپزخانه مثل روز اول نو می‌مانند

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

سفیر روسیه: ارمنستان نباید به‌عنوان جبهه دومی علیه ما استفاده شود

حمله آمریکا به مناطق مختلف استان‌های مارب و الحدیده یمن

بلگراد: وضعیت سلامتی رئیس‌جمهور صربستان رضایت‌بخش است

سیاست‌مدار صهیونیست: عملاً دیگر دولتی در اسرائیل وجود ندارد

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف با همتای هندی درباره پاکستان

چین: هرگونه گفت‌وگوی تجاری منوط به صداقت طرف آمریکایی است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی