اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله جوان/ پشت‌پرده اختلال ادراکی هلندی در بندر شهید رجایی! مقاله

سرمقاله جوان/ پشت‌پرده اختلال ادراکی هلندی در بندر شهید رجایی!
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - روزنامه جوان / «پشت‌پرده اختلال ادراکی هلندی در بندر شهید رجایی!» عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان به قلم مرتضی سیمیاری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
با ایجاد یک‌لایه دیپلماتیک حساب‌شده در منطقه از سوی ایران، شواهدی وجود دارد که نشان از ایجاد اختلالی جدید در سیاست خارجه از سوی نیرو‌های بیرون از مدار دارد. نشانه آن گزارش سالانه سازمان اطلاعات و امنیت عمومی هلند است. نکته جالب‌توجه آنکه در همین گزارش ادعایی AIVD از واژه «احتمال در اجرا» استفاده کرده است که نشان‌دهنده فاقد سند بودن این دست موارد ضد ایرانی است. 
همچنین ارجاع سریع گزارش به وزارت خارجه هلند با هدف رسانه‌ای کردن پرونده حکایت از آن دارد که طبل اطلاعاتی اروپایی با وجود داشتن صدای بلند توخالی بوده و فقط ارزش تبلیغاتی داشته است، اما دولت هلند از بالا آوردن ادعایی جدید از شبکه‌سازی تهران در اروپا چه اهدافی دارد و چرا آمستردام با وجود آنکه خود مرکز اصلی نگه‌داری تروریست‌ها است، وارد یک بازی دو سر باخت شده است.
بازار
پاسخ به این سؤال چند جواب به‌هم‌پیوسته دارد. اولین هدف اروپایی‌ها با نشانه‌گیری هلندی اشاعه راهبرد ایران هراسی در سطح بین‌المللی است. این اقدام باانگیزه ایجاد اجماعی جدید صورت گرفته است. این پرونده‌سازی با مطرح کردن مسائلی، چون حقوق بشر، تروریسم و مداخله خارجی در تلاش است اروپا را در مسئله ایران دوباره تبدیل به یکی از محور‌ها کند. 
واقعیت آن است که اروپا در معرض خطر حذف شدن در تبادلات خارجی بوده و با صحنه‌سازی اطلاعاتی و دیپلماتیک در حال جبران خلأ موجود است. پرونده اوکراین با روسیه و نیز مذاکرات غیرمستقیم مسقط روی موجودیت سیاسی اروپا اثر سختی گذاشته است. 
دومین دلیل اروپا در بسط اقدامات ضد ایرانی در روز‌های اخیر بازی کردن در زمین رژیم صهیونیستی است. تمامی گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در کشور‌های اروپایی، به‌ویژه هلند، دارای دفتر رسمی بوده و موردحمایت مالی، سیاسی، اطلاعاتی مستقیم قرار دارند. این سازمان‌های تروریستی و هسته‌های پیوسته به آنها به‌صورت پروکسی مورداستفاده تل‌آویو قرار دارند. اروپا با نوشتن گزارشی ضدونقیض، اما ضد ایرانی در تلاش است رد پای خود را در ترور، خرابکاری و اقدامات ترکیبی پاک کند و با سرپوش نهادن بر مراکز ترور به خود جلوه حقوق بشری بدهد. هلند در حالی مسئول پرونده‌سازی علیه ایران شده است که لایه‌هایی از تشکیلات تروریستی منافقین، گروهک اهوازیه، برخی گروهک‌ها کردی تروریستی در آمستردام فعال بوده و زیر سایه پلیس دست به هر جنایتی زده‌اند. سیاست سرویس اطلاعاتی هلند در قبال جمع‌آوری و دپوی تروریست‌ها همواره از سیاست سکوت و ایجاد حالت ابهام استفاده کرده است تا جایی که تروریست جانی محمدرضا کلاهی عامل حادثه تروریستی هفتم تیر را بانام مستعار دفن کرده است. 
جالب‌توجه آنکه مسعود رجوی بعد از انفجار تروریستی هفتم تیر از جنایت روی داده در تهران به‌عنوان انفجار «خشم منافقین» در نشست‌ها یاد می‌کرد و باافتخار گفته بود که کم کردیم که زیاد نکردیم!
در آن زمان بخشی از منابع مالی رادیو نفاق را هلندی‌ها تأمین و اسناد آن را تکذیب می‌کردند. به‌زودی با اعلام خبر مرگ سرکرده منافقین در کمپ تروریستی اشرف 3 اروپا برای همیشه سیاست ابهام درباره جنایتکاران را کنار خواهد گذاشت. همچنین استفاده از کلیدواژه‌های ضد ایرانی توسط هلندی‌ها تنها کارکرد انحراف افکار عمومی را دارد، در حالی اروپا روی مسئله شبکه‌سازی احتمالی تأکید کرده است که در تابستان سال 1402 کانون‌های تروریستی مستقر در کشور‌های دانمارک و هلند که به موساد نیز وصل بودند قصد انجام چندین عملیات تروریستی در برخی استان‌ها را داشته و نام عملیات خود را «هزار میدان» گذاشته بودند. این شبکه با رصد اطلاعاتی قبل از وقوع جرم منهدم شده است. ترکیب انگیزه‌های اروپایی و صهیونیستی در روز‌های اخیر نشان از فعال شدن یک شبکه «اختلال ادراکی» جدید دارد که روی اقدامات هیبریدی سوار خواهد شد. پخش اخبار غلط، فعال کردن دوباره هسته‌های ترور و نیز تلاش لجستیکی برای رشد آشوب بخشی از تقسیم‌کار صورت گرفته در این شبکه است. روایت‌های شکل گرفته پس از حادثه روی داده در بندر شهید رجایی را دوباره بخوانید، بخش زیادی از شایعات را همین اتاق اختلال ادراکی ساخته است!

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 40 درصدی هزینه‌های اجاره‌ نشینی

رئیس رژیم صهیونیستی: رئیس شاباک شکست فاحشی در هفتم اکتبر داشت

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: چالش‌های بزرگی در مقابل ما قرار دارد

چه خوش صید دلم کردی

تمرینات مشترک محمدرضا گلزار و قهرمان سنگ نوردی جهان در باشگاه

نیاز مالی یک دختر به معنای نداشتن «شرافت» نیست!

در فراق یار با تو می گویم ای خدا

ظریف: مذاکره تهدید نیست؛ ترامپ می‌گوید ایرانی‌ها سر کری را کلاه گذاشتند

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

خرازی: کشورهای منطقه در حال متنوع کردن وابستگی خود هستند

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

موج جدید حمله نئوکان‌های واشنگتن به ویتکاف

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

عیادت نماینده ویژه رهبر انقلاب از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

رنگ موی موکا چیست و مناسب چه افرادی است؟

احمدیان و وانگ‌یی دیدار کردند؛ تاکید چین به حق ایران جهت استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

ترامپ: با امضای توافق منابع با اوکراین سود زیادی می‌بریم

چرا بازیگران سینما به سمت تئاتر می روند؟

حسین شریعتمداری: مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟!

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

واشنگتن: اوکراین آماده موافقت با امتیاز ارضی است

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

داشتن خانه باکلاس و شیک با رعایت این نبایدها

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

اوکراین مدعی حمله پهپادی روسیه به بندر «اودسا» شد

هانی‌زاده: مسائل منطقه هم در مذاکرات ایران و آمریکا در دستور کار قرار خواهد گرفت

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

تصاویری از مجری محبوب دهه 60 در دیزنی‌لند

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

معاون رئیس جمهور آمریکا: خواسته روشن ترامپ، عدم تملک سلاح هسته‌ای توسط ایران است

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

پیشنهاد محمود عباس به رژیم اسرائیل برای کمک به مهار آتش سوزی در قدس اشغالی

هشدار زیدآبادی درباره بعضی‌ها؛ به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خانمانسوز راضی نمی‌شوند!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

توصیه مهم یک متخصص پوست به زنان

چهره ها/ قابی از بازیگر «او یک فرشته بود» با مرضیه برومند

هدیه‌ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی