اخبار محرمانه

آخرين مطالب

در آستانه‌ برگزاری دومین اختتامیه بزرگ ورزش شهروندی؛

اوجاقی: اهداف کلان را در "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" محقق می‌کنیم شهرداری تهران

اوجاقی: اهداف کلان را در "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" محقق می‌کنیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: با مشارکت حدود یک میلیون شهروند پایتخت‌نشین در جریان دومین دوره مسابقات قهرمان‌شهر و برگزاری نخستین دوره رقابت‌های کلانشهرها، اهداف کلان ورزش همگانی و شهروندی را در کشور محقق می‌کنیم.

به گزارش شهر در آستانه‌ برگزاری اختتامیه دومین دوره مسابقات ورزشی قهرمان‌شهر که عصر امروز دوم اسفند ماه جاری در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی برگزار می شود، مدیرعامل سازمان ورزش از تحقق اهداف کلان ورزش همگانی و شهروندی در کشور سخن گفت و اظهار داشت: یکی از مهم ترین دستاوردهای همگانی کردن ورزش برای تمام اقشار و رده های سنی، ایجاد نشاط و شادابی در جامعه و حفظ و ارتقای سطح سلامت است که خوشبختانه استقبال کم نظیر تهرانی‌ها از دومین دوره مسابقات قهرمان شهر و حضور قهرمانان 16 کلانشهر دیگر در جریان مسابقات کلانشهرها، این نوید را می دهد که راه روشنی در پیش گرفته‌ایم و از این طریق می توانیم اهداف عالی ورزش در ابعاد جسمی و تعالی روحی را محقق کنیم.
از "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" ساختیم
اوجاقی در ادامه به رقابت های ورزشی تحت عنوان"قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" اشاره کرد که در واقع نخستین دوره‌ی مسابقات ورزشی کلانشهرها محسوب و در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می شود.
وی گفت: تجربه نیکوی قهرمان شهر (1) در سال گذشته- که مشارکت بیش از نیم میلیون تهرانی را دربرداشت-فرصتی مغتنم برای انتقال این دستاورد بزرگ به سایر نقاط کشورمان بود، لذا با مطرح شدن در جلسه کلانشهرها، برنامه ریزی برای برگزاری رویدادهای مشابه در دیگر شهرها انجام و سپس قهرمانان آن ها برای حضور در مسابقات کلانشهرها، مهمان تهران شدند تا در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته های کشتی، بدمینتون، تنیس روی میز، گل کوچک و دارت با یکدیگر به رقابت بپردازند.
اوجاقی افزود: این مسابقات با حضور قهرمانان کلانشهرهای تهران، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه، رشت، زاهدان، همدان، یزد، اردبیل، بندرعباس، زنجان، قزوین و تهران طی دو روز( سی‌اُم بهمن و اول اسفند) در مجموعه شهید شفیع پور برگزار شد و اختتامیه آن نیز همزمان با اختتامیه دومین دوره مسابقات قهرمان شهر، روز چهارشنبه دوم اسفند ماه در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی به انجام می رسد.
مشارکت یک میلیون تهرانی در مسابقات ورزش شهروندی دستاوردی بزرگ است
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تصریح کرد: دومین دوره مسابقات قهرمان شهر را امسال با مشارکت یک میلیون شهروند پایتخت نشین برگزارکردیم؛ رویدادی که بدون تردید فصلی جدید در تاریخ ورزش شهروندی و همگانی این کشور گشود . موجی از نشاط و شادابی را به پایتخت تزریق کرد تا نخستین دستاورد ورزش شهروندی یعنی "حال خوب" برای مردم را به چشم ببینیم.
به گفته اوجاقی این مسابقات از تیر ماه سال جاری در رشته‌های تنیس روی میز، دوومیدانی، کشتی، دارت، ژیمناستیک، داژبال، والیبال، بسکتبال، شنا، گل کوچیک، بدمینتون، آمادگی جسمانی و بومی محلی در دور محله ای آغاز شد، سپس برگزیدگان هر محله به دور منطقه ای راه یافتند و در نهایت قهرمانان مناطق در دور فرامنطقه ای با یکدیگر به رقابت پرداختند تا قهرمان هر رشته ورزشی در پایتخت کشور مشخص شود.
گفتنی است آیین اختتامیه این دوره از مسابقات قهرمان شهر و نیر رقابت های کلانشهرها موسوم به "قهرمانِ شهر، شهرِ قهرمان" با حضور وزیر مقامات ارشد ورزشی و کشوری دوم اسفند ماه در سالن 12 هزار نفری استادیوم آزادی برگزار می شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1204238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

تصاویری از مجری محبوب دهه 60 در دیزنی‌لند

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

معاون رئیس جمهور آمریکا: خواسته روشن ترامپ، عدم تملک سلاح هسته‌ای توسط ایران است

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

پیشنهاد محمود عباس به رژیم اسرائیل برای کمک به مهار آتش سوزی در قدس اشغالی

هشدار زیدآبادی درباره بعضی‌ها؛ به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خانمانسوز راضی نمی‌شوند!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

توصیه مهم یک متخصص پوست به زنان

چهره ها/ قابی از بازیگر «او یک فرشته بود» با مرضیه برومند

هدیه‌ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت

آخرین خبرها از آتش‌سوزی جهنمی؛ 5 شهرک دیگر رژیم صهیونیستی تخلیه شدند

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

امیدواری روسیه به نتایج گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

هشدار و تهدید وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

ادعاهای گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات با آمریکا؛ فکر نمی‌کنم به دنبال برجام با نام دیگری باشند

نمایندگان زن کاندیدای نایب رئیسی مجلس می‌شوند؟

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی