اخبار محرمانه

آخرين مطالب

استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های ساخت انگلیس در بمباران اراضی فلسطینی بین الملل

استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های ساخت انگلیس در بمباران اراضی فلسطینی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا / بر اساس نتایج تازه‌ترین تحقیقات، رژیم صهیونیستی در حملات هوایی‌اش به غزه از سلاح‌ها و ادوات نظامی ساخت انگلیس بهره‌ گرفته است.
به نقل از ایندیپندنت، بمباران اراضی فلسطینی از 10 ماه مه میلادی آغاز شد و بالاخره پس از کشته شدن بیش از 232 نفر، از جمله 65 کودک، روز جمعه متوقف شد. اما به‌رغم قوانین ظاهراً سختگیرانه صادرات سلاح در بریتانیا، به نظر می‌رسد که سلاح‌های تولید انگلیس در افروختن آتش این درگیری نقش داشته است.
سخنگوی ارتش صهیونیستی هفته گذشته گفت که هواپیماهای جنگنده اف 35 از جمله هواپیماهای نظامی مورد استفاده در بمباران [غزه‌] بوده‌ است.
لاکهید مارتین، سازنده‌ این مدل هواپیماهای جنگنده، می‌گوید «اثر انگشت نبوغ بریتانیایی را می‌توان در ده‌ها قطعه اصلی این هواپیما یافت.» مجله «یو کی دیفنس ژورنال» سهم انگلیس از قطعات مورد استفاده در ساخت این جنگنده‌ها را 15 درصد تخمین می‌زند.
روز جمعه، بوریس جانسون هنگام بازدید از یک ناو هواپیمابر جدید انگلیس، با مباهات گفت که این جنگنده‌های هوایی «نشان می‌دهد که چگونه ما سرمایه‌گذاری‌ها را در اقصی نقاط بریتانیا توزیع می‌کنیم، و با خلق فن‌آوری و مشاغل جدید، نابرابری‌ها را در کشور کاهش می‌دهیم.»
سازنده [هواپیماهای اف 35] می‌گوید که «بیش از 100 قطعه‌ساز بریتانیایی»، از جمله «بی‌ای‌ایی سیستمز، جی‌ای ایوی‌یشن، مارتین-بیکر، سلکس، کُبهام، اولترا الکترونیکس، یوتی‌سی اکچویشین سیستمز و رولز رویس»، در ساخت اف 35 شرکت دارند.
همچنین معلوم شده است که نیروهای اسرائیلی از هواپیماهای جنگنده اف 16 و بالگردهای آپاچی استفاده می‌کنند. دولت بریتانیا پیش از این پذیرفته بود که این مدل هواپیما «تقریباً به طور قطع» حاوی قطعات ساخته شده در بریتانیا است.
مطابق بیانیه سال 2009 دیوید میلیبند، وزیر امور خارجه وقت، که طی یک عملیات نظامی پیشین [اسرائیل] صادر شد، در هر دو درگیری، قطعات ساخت انگلیس به ایالات متحده صادر شده و از آن طریق در اختیار اسرائیل که مصرف‌کننده نهایی هواپیماها است، قرار گرفته است.
قطعات انگلیسی مورد استفاده در هواپیماهای اف 16 شامل تجهیزات پیشرفته هدف‌گیری مانند نمایشگرهای روی پنجره شیشه‌ای مقابل خلبان، صفحات نمایشگر، و واحدهای نمایش پیشرفته است.
بالگردهای آپاچی نیز از سیستم‌های رادار، تجهیزات ناوبری، موتور پیشران و سیستم‌های کنترل شلیک ساخت انگلیس استفاده می‌کنند.
ایندیپندنت این شواهد را به مقامات دولت انگلیس که بر صادرات اسلحه و تجهیزات حساس نظامی نظارت دارند، ارائه داد. اما پاسخ آنها تنها این بود که «بریتانیا مسئولیت‌های خود را در خصوص صادرات اسلحه بسیار جدی می‌گیرد.»
گروه‌های حقوق بشری در مطالبه‌شان در خصوص بررسی کامل فروش سلاح‌های انگلیسی به منطقه درگیری، خواستار توقف صادرات نظامی به اسرائیل شده‌اند.
اندرو اسمیت، از کارزار مبارزه با تجارت اسلحه که به مستندسازی شواهد و مدارک در این خصوص می‌پردازد، گفت: «بمباران دو هفته گذشته صدها نفر را به کام مرگ کشانده و بر وخامت بحران انسانی در غزه افزوده است.»
او افزود: «همیشه به ما گفته می‌شود که نظارت بر صادرات تسلیحات بسیار قوی است، اما این کاملاً خلاف واقعیت است. چند مورد سوءاستفاده و وحشیگری دیگر لازم است تا بوریس جانسون و همکارانش سرانجام سیاست خود را تغییر دهند و صادرات خشونت و ابزار سرکوب را در سراسر جهان متوقف کنند؟»
آمار رسمی حاکی از آن است که از زمان روی کار آمدن دولت محافظه‌کار در ماه مه سال 2015، دولت بریتانیا برای صادرات بیش از 400 میلیون پوند اسلحه به اسرائیل، شامل هواپیما، بمب، خودروهای زرهی، و مهمات، مجوز صادر کرده است.
ریچارد بورگون، نماینده پارلمان از حزب کارگر که از وزرای دولت را در پارلمان درباره صادرات سلاح مواخذه کرده است، به ایندیپندنت گفت: «وقتی دولت بریتانیا اسرائیل را این‌گونه مسلح می‌کند، چگونه می‌تواند ادعا کند که پشتیبان صلح است؟»
سخنگوی دولت بریتانیا در پاسخ به سوالی درباره استفاده از قطعات و سلاح‌های ساخت انگلیس در آن درگیری، گفت: «خشونت‌ها در اسرائیل و سرزمین‌های اشغالی فلسطین مایه نگرانی بسیار بوده است. وزیر خارجه بارها خواستار تنش‌زدایی شد و از اعلام‌ آتش‌بس استقبال کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/549198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دختری که احمدشاه را هم جواب کرد/ هایده افشار که بود؟/ تصاویر

توصیه اردن به رژیم صهیونیستی

هشدار ایران درباره تبعات جنگ‌افروزی جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان

امام اوغلو نامزد اصلی حزب جمهوری خواه ترکیه شد

هزینه رژیم سالم در سال 1404 چقدر است؟

رهبر انصارالله: در برابر تجاوز به لبنان سکوت نخواهیم کرد

شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به غزه

اعلام حداقل حقوق بازنشستگان برای سال 1404

حمله هوایی مجدد آمریکا به صنعا

ادامه اعتراضات به بازداشت شهردار استانبول

هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران

امضای 7 پادشاه قاجار؛ از فتحعلی شاه تا احمد شاه/ عکس

به صاحب موی سپید بیشتر احترام بگذارید

چهره ها/ پردیس احمدیه از جنوب نوروز را تبریک گفت

آخرین تغییرات در قیمت رسمی میوه و سبزی

خبر جدید از تروریست‌های داعش؛ سرکرده جدید کیست؟

انتقال لشکر 36 ارتش صهیونیستی از مرز لبنان به اطراف غزه

دفاع بهزاد نبوی از عملکرد دولت؛ پزشکیان، پزشکیان است

چهره ها/ جدیدترین سلفی بازیگر «زیر آسمان شهر» با دخترش

بزرگترین پرچم فلسطین در برزیل برافراشته شد

چهره ها/ سفره نوروزی خانواده شاهرخ استخری

تغییر چهره هنگامه حمیدزاده بازیگر سریال «بزنگاه» بعد از سال ها

مقصد بعدی سفر عراقچی مشخص شد

روایت محافظ شهید آل هاشم از حضور ایشان در استادیوم فوتبال

اصفهان 60 سال پیش؛ قیمت انواع چلوکباب و شیرینی خشک و تر/ تصاویر

چهره ها/ عکس نوروزی الناز شاکردوست با گریم مد روز

سیگنال غیرمنتظره دولت ترامپ به تهران؟

پشت‌پرده توهمات اردوغان

پشت پرده مقررات جدید ورود و خروج طلای مسافری

جزئیات گفتگوی وزرای خارجه ایران و اردن

نظر علی مطهری درباره مذاکره با غرب

پخش مستند لوتار ماتیوس امشب از تلویزیون

تظاهرات در اسرائیل به خشونت کشیده شد

نخست وزیر کانادا خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

روایت یکی از جانبازان دفاع مقدس از دیدار با شهید همت

نماینده مجلس: دستور کارها معمولا با اولویت‌ کشور فاصله دارد

وزیر صمت: عامل انسانی از مهم‌ترین دلایل تصادفات جاده‌ای است

رئیس سابق سازمان برنامه: تورم، کسری مالیات را جبران نمی‌کند!

آخرین اخبار از ناآرامی های ترکیه با گزارش خبرنگار صدا و سیما

«پسکوف»: اروپایی‌ها به هیچ وجه شرایط خوبی ندارند

عزل موقت 3 شهردار ترکیه

قسمت بیست و دوم «زندگی پس از زندگی»؛ دیداری عجیب در پل صراط

رضا شفیعی‌جم: دیشب به معنای واقعی تبدیل به قلمراد شدم!

رییس صداوسیما: از حضور همه هنرمندان در صدا و سیما استقبال می‌کنیم

توصیه سفیر اسبق ایران در اردن به وزارت خارجه

امیر کویت: مسئله فلسطین در صدر اولویت‌های ما قرار دارد

آمار نگران‌کننده از جنایات صهیونیست‌ها: اسرائیل 7درصد جمعیت غزه را شهید و زخمی کرده است

بوی تعفن شدید در پل صراط ناشی از عذاب گناهکاران در دوزخ

اظهارات متناقض تیم ترامپ علیه ایران؛ از دعوت به مذاکره تا تهدید به ماجراجویی

رسانه انگلیسی: ترامپ مذاکرات چندجانبه با ایران را نمی‌پذیرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی