اخبار محرمانه
رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 22:30:21
اخبار محرمانه - آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد که با نزدیک شدن به تعطیلی شش مدرسه در قدس، 800 کودک از حق تحصیل محروم خواهند شد.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) روز چهارشنبه اعلام کرد: با نزدیک شدن به تعطیلی شش مدرسه در قدس، «اسرائیل» 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد.
آنروا بیان کرد: کمتر از 10 روز دیگر، دستورات تعطیلی صادر شده توسط مقامات اسرائیلی علیه شش مدرسه متعلق به آژانس آنروا در شرق قدس اشغالی به اجرا در خواهد آمد.
این سازمان بیان کرد: تعطیلی مدارس، حق تحصیل تقریباً 800 کودک را تهدید می‌کند که نقض تعهدات اسرائیل طبق قوانین بین‌المللی است.
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد: مدارس آنروا در اردوگاه شعفاط، دهه‌هاست که بخشی از بافت اجتماعی این اردوگاه بوده‌اند و به کودکان این امکان را می‌دهند که از آموزش با کیفیت بالا و نزدیک به خانه‌های خود بهره‌مند شوند.

http://www.SecretNews.ir/Fa/News/1357502/رژیم-صهیونیستی-800-کودک-را-از-حق-تحصیل-محروم-خواهد-کرد
بستن   چاپ