اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بازار آشفته مسکن به سمت ساماندهی پیش می‌رود؟ اقتصادی

بازار آشفته مسکن به سمت ساماندهی پیش می‌رود؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - اقتصاد آنلاین / در حالیکه عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس معتقد است طی ماه‎های آتی اتفاقات خوبی در حوزه مسکن رخ می‌دهد برخی از فعالان بازار مسکن مدعی هستند این روزها تهاتر یکی از روش های متقاضیان مسکن برای رسیدن به اهداف خود است.
این روزها بازار مسکن در یک رکود مطلق فرو رفته است اما برخی از فعالان و آگاهان بازار مسکن به خبرنگار اقتصادآنلاین می گویند: این روزها تهاتر یکی از روش هایی است که به دلیل کمبود نقدینگی در بازار مسکن شیوع پیدا کرده است.


این فعالان بازار مسکن می گویند: اگر چنانچه بازار مسکن در چند هفته آینده رونق بگیرد می توان امیدوار بود که تا حدودی خرید و فروش مسکن به سمت بهبود نسبی حرکت کرده است. اما در غیر این صورت باید تا اردیبهشت سال آینده منتظر ماند.


یکی از مشاوران املاک در منطقه دو تهران به خبرنگار اقتصادآنلاین می گوید: قدرت خرید متقاضیان مسکن به شدت کاهش یافته است. هر چند معتقد هستیم که هنوز قیمت مسکن به نسبت سایر کالاها که رشد بالایی داشته اند افزایش نداشته است.
متقاضیان مسکن توانایی خرید مسکن نوساز ندارند
او ادامه می دهد: این روزها متقاضیان مسکن توانایی خرید مسکن نوساز ندارند اما با تهاتر ملک خود تلاش دارند واحد مسکونی خود را تبدیل به احسن کرده و تا حدودی به خواسته خود چه به لحاظ متراژ و چه به لحاظ موقعیت مکانی برسند. 
اما سید جمال موسوی عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه طی ماه‌های آتی اتفاقات خوبی در حوزه مسکن رخ می‌دهد، گفت: بازار آشفته مسکن به تدریج به سمت ساماندهی پیش می‌رود.
سید جمال موسوی در زمینه وضعیت مسکن اظهار داشت: 2 میلیون نفر در سطح کشور متقاضی مسکن هستند که از این تعداد یک میلیون نفر آنها مدارک ثبت نامی خود را تکمیل کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مسکن دو قانون با عنوان جهش تولید مسکن و قانون هفتم توسعه وجود دارد که بر اساس این قوانین دولت مکلف به احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی برای مردم شده است، تصریح کرد: از سویی بانک‌ها نیز موظف به ارائه 20 درصد از تسهیلات خود به مسکن شده‌اند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این کمیسیون که اختصاصا به موضوع مسکن می‌پردازد و تعاملی موثر با وزارت راه و شهرسازی داشته است، افزود: بازار آشفته مسکن خود را پیدا کرده و به تدریج رو به ساماندهی است.
وی از اهتمام بخش دولتی برای ساماندهی حوزه مسکن خبر داد و خاطر نشان شد: بانک‌های عامل تسهیلات مسکن، کوتاهی‌هایی در این حوزه داشتهاند که مقرر شده این کم کاری‌ها و کوتاهی‌ها به زودی جبران شود.
موسوی با بیان اینکه تلاش همه بر این است که وضعیت بازار مسکن به نفع مردم تغییر پیدا کند، ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی ماه‌های آتی اتفاقات خوبی در حوزه مسکن رخ خواهد داد و این اتفاقات به نفع مردم خواهد بود.
به نظر می رسد بازار مسکن این روزها به شدت در انتظار اخبار جدید و یا تثبیت نرخ ارز است تا بتواند خود را با تورم و برخی اتفاقات اقتصادی و سیاسی هماهنگ کند.
اما آنطور که برخی از مشاوران املاک عنوان می کنند این است که هنوز قیمت مسکن با دلار 50 هزار تومانی خرید و فروش می شود و هنوز از خواب بیدار نشده است. اما آنچه که مشخص و محرز است این است که مسکن همچنان دست نیافتنی است و اگر چنانچه باز هم رشد قیمت داشته باشد بیشتر در رکود فرو می رود. 
خروج از رکود و تقویت بخش تقاضا نیز مستلزم ورود بانک ها با اعطای تسهیلات ارزان قیمت میسر خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1316761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلمات پیشین: بدون آمریکا با اروپا هم به نتیجه نمی‌رسیم

قیمت سیب زمینی در بازار

زاخارووا: ساخت همزمان «ترک استریم» و کمک نظامی به اوکراین بی خردی است

شادی مردم مقاوم غزه پس از 467 روز موشک باران

بازگشت جهانگرد به فجر

ابوطالب حسینی: به جرات می گم؛ بابت دونه به دونه آدم هایی که از کشور مهاجرت کردند، یک بار ناراحت شدم

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: حقوق واقعی یک نمایند چقدر است؟

مخبر: آتش بس غزه، میوه درخت مقاومت بود

تلویزیون با تبلیغ مرگ و هدیه دادن کفن می‌خواهد مخاطب جذب کند/ هادی عامل مقصر است که ناراحت شده است

فعال اصولگرا: تندروها در سایه تحریم، زد و بندهای اقتصادی بسیاری داشته‌اند

جلالی: پیام‌رسان محرمانه ایران و روسیه افتتاح شده است

دیدار وزیر خارجه اردن با مقامات لبنان

توافق آذربایجان و ارمنستان بر سر تحدید مرزها

واکنش مهمان‌های دیگر برنامه‌ای که این روزها جنجالی شد

سردار نقدی: باید مأموریت نیمه‌تمام حاج قاسم را تمام کنیم

روبیو، وزیرخارجه ترامپ در جلسه رای اعتماد: نباید اجازه دهیم ایران مجهز به سلاح هسته‌ای شود

قیمت هفتگی کالاهای اساسی؛ هر دست کله و پاچه 980 هزار تومان شد

ادعای مقام ارشد صهیونیست: از انتقال به مرحله دوم آتش‌بس خبری نیست؛ جنگ از سرگرفته می‌شود

آل‌ثانی : تسلط اسرائیل بر منطقه حائل سوریه محکوم است

جنبش نجباء عراق عملیات علیه اسرائیل را تعلیق کرد

شعبده جالب و دیدنی اعداد با تماشاگران عمارت

چشم‌بادامی‌ها خاورمیانه را می‌بلعند

فروش بیش از 718 هزار سکه در مرکز مبادله طی 61 حراج

سفارت اسپانیا در سوریه بازگشایی شد

نخست وزیر فلسطین: تلاش می‌کنیم غزه، کرانه باختری و قدس را در یک دولت متحد کنیم

مربی‌گری فیروز کریمی از دل تماشاچی با بلندگو

حضرتی: نبرد رسانه‌ای سنگین‌تر از جنگ سخت است

ابطحی: حماس با وجود همه فشارها ماندگار شد

همه پایتخت‌های ایران؛ از شوش تا تهران

طرز تهیه گل کاغذی

انگلیس: آتش‌بس در غزه باید اجرا شود

ابوطالب حسینی: اگر رضا عطاران بهم پیشنهاد بازیگری بده که قطعاً نه نمی گم

شیرینی لطیفه بازاری به ظاهر ساده

طباطبایی: رئیس جمهور به استقبال خبرنگار آمریکایی نرفت

پسر پناهیان به رئیس جمهور هشدار داد

ضربه مهلک به تروریست‌ها در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان

قاتل بازنده

فراخوان الازهر مصر برای اعزام کاروان‌ کمک‌های انساندوستانه به غزه

مجارستان: بروکسل پیش از تمدید تحریم روسیه با دولت ترامپ مشورت کند

جوری که رفیقم تو مسابقه ها برنده میشه!

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: فیلترینگ نباید به مسئله اصلی کشور تبدیل شود

معاون پزشکیان: قانون حجاب ابلاغ نشود بهتر است

بارزانی: امیدواریم توافق آتش‌بس غزه به صلح دائمی در منطقه منجر شود

کربی: توافق آتش‌بس در غزه به‌هم نمی‌خورد

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: مخالف دادن بودجه به برخی نهادها هستم

صالحی: دست تقدیر الهی به یاری مردم مظلوم غزه آمد

صهیونیست‌ها زانو زدند

ادعای خطوط هوایی ترکیه: ایرانی‌ها و اسرائیلی ها اجازه ورود به سوریه را ندارند

افزایش 10 درصدی قیمت طلای سرخ در بازار

مقام سابق موساد: هدف اصلی جنگ یعنی نابودی توان نظامی حماس محقق نشد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی