اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سازمان هواپیمایی: پرواز چارتری اربعین نداریم اقتصادی

سازمان هواپیمایی: پرواز چارتری اربعین نداریم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس /سخنگوی سازمان هواپیمایی از اعلام ضوابط و شرایط فروش بلیت پروازهای اربعین خبر داد و گفت: صدور بلیت اربعین توسط چارترکنندگان ممنوع است.
جعفر یازرلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازه زمانی پروازهای اربعین از 24 مرداد الی 9 شهریورماه تعیین شده و عرضه بلیط توسط شرکت‌های هواپیمایی با هدف مدیریت عرضه و در دسترس بودن بلیت در طول بازه زمانی اربعین بهصورت پلکانی خواهد بود.
وی تصریح کرد: بهای بلیت یک طرفه از استانهای خراسان‌ها، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر 6 میلیون تومان تعیین شده است.
یازرلو بیان کرد: بهای بلیت یک طرفه از تهران و سایر استان های کشور (به استثناء استان های فوق‌الذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر پنج میلیون تومان تعیین شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: قراردادهای چارتری بین شرکت‌های هواپیمایی و چارتر کنندگان در بازه زمانی اربعین به حالت تعلیق درآمده و فروش و صدور بلیت اربعین توسط چارتر کنندگان ممنوع است.

وی ادامه داد: به منظور یکسان‌سازی هزینه استرداد بلیت در همه شرکت‌های هواپیمایی، در صورت انصراف مسافر از سفر، تا 24 ساعت مانده به زمان برنامه‌ای انجام پرواز، مبلغ 25 درصد از بهای پایه بلیت در هر مسیر کسر و مابقی به مسافر مسترد می‌شود، همچنین از 24 ساعت مانده به زمان برنامه‌ای انجام پرواز و پس از انجام پرواز مبلغ 50 درصد از بهای پایه بلیت کسر و مابقی به مسافر مسترد می‌شود.
یازرلو افزود: همه بلیت‌های بازه اربعین در کل کشور از طریق سایت رسمی شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر آنلاین فروش بلیت (OTA) و دفاتر خدمات مسافرت هوائی منتخب معرفی شده شرکت‌های هواپیمایی به این سازمان صورت می پذیرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بازرسان این سازمان به صورت حضوری در فرودگاه‌های کشور و دفاتر فروش یا غیر حضوری از طریق رصد سایتهای فروش بلیت، دریافت شکایت در سامانه حقوق مسافر سازمان یا دریافت گزارشات نهادهای نظارتی نسبت به جمع آوری اطلاعات اقدام و در صورت کشف تخلف نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع آن به مراجع قضایی مربوطه اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.
یازرلو تصریح کرد: با هر گونه عرضه و فروش بلیت مسیر عتبات عالیات در بازه اربعین خارج از کانال‌های تعیین شده برخورد قانونی انجام خواهد شد.
وی به زائران توصیه کرد هرگونه شکایت خود در خصوص عدم رعایت مراتب فوق را ضمن انعکاس به نمایندگان شرکت‌های هواپیمایی که در فرودگاه‌ها مستقر خواهند شد از طریق ثبت شکایت در سامانه حقوق مسافر این سازمان (به آدرس caa.gov.ir) پیگیری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1259840/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

وقتی منطقی میشی بیشتر دوست دارم

کل کل این داماد و پدر زن تکراری نمیشه

بهترین پدیده اینفلوئنسری سال؛ ابوطالب حسینی/ نظر شما چیست؟

با این سایه چشم شیک و جذاب شو

تسهیلات اروپا به کی‌یف به 20 میلیارد یورو رسید

استقرار ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در مرز مکزیک

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا

و‌ مرگ بود که پرسید ساعت چند است!

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به رفع حصر مهدی ‎کروبی

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

واکنش پکن به ادعای گروه 7: در جنگ اوکراین نقشی نداریم

مجارستان: به سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپا پاسخ منفی می‌دهیم

یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا به خیابان‌ آمدند

اتحادیه اروپا: روسیه به دنبال آتش‌بس نیست

راهبرد جدید اسرائیل در آفریقا برای مهار یمن

شروط مصدق برای محمدرضا شاه

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

ایران قدیم؛ عکس یادگاری دستۀ قزاق‌ها در دوران قاجار

سبزه ی جعبه کادو، با تخم شاهی

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن

گروسی دیدار با معاون عراقچی را به‌ موقع خواند

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

منم نمی خوام باهات ازدواج کنم

عارف: با دیپلماسی فرهنگی توطئه ایران هراسی را خنثی کنیم

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

قاب خانوادگی و جدید الناز حبیبی پربازدید شد

سفر به ایران قدیم؛ مظفرالدین شاه با کالسکه در یکی از جاده‌های شمال

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی